Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Briana, am ramas impresionata ce mamica frumoasa si slaba. De fetite nu mai spun ce tare mi-au placut.
Laura, strumfii tai sunt atat de scumpi, cum se iubesc ei!
Magda, vacanta placuta va doresc! Abia asteptam si noi, poate mai scapam de stresul acumulat in ultima perioada.
Vacanta placuta tuturor mamicilor si piticilor!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Laura, multumesc. Imi place, desi e munca la pc si trebuie sa-mi pun ochelari...nu stiu de ce tot aman ca nu prea mai vad la distanta .
Si eu zic sa te apuci de cotet...vezi sa nu doarma strumfii in el de dragul puilor .

Mona, oare secretul tau e...ce imi doresc si mie ?

Acusor, Laura si cine isi mai muta pozele, eu le-am transferat pe photobucket, insa nu-mi place ca nu pot pune unele albume publice si unele private, trebuie sa fie toate la fel. Mie imi pare rau de alegere, inclin sa cred ca Webshots e cea mai buna alegere.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Andreea, felicitari!!! Sa-ti traiasca nepotelul si refacere rapida mamicii!

Vai, Mona, si pe mine m-ai indus in eroare .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

L-am gasit acum pe Tudor cocotat pe scaun la tati mancand iaurt. A gasit in frigider si s-a servit.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Hei ce mai faceti ? Eu cu treaba multa , multa ca de ...ma stiti imi gasesc mereu cite ceva de facut. David a venit duminica acasa mai grasunel un pic si bronzat. Face progrese la vorbit acum dar a devenit super lipit de mamica lui. Nu vrea sa fie luat in brate decit de mami nu doarme decit daca dorm eu linga el si asa mai departe. Mie imi place dar deja nasa lui , de exemplu, mi-a reprosat ca nu-l cresc bine ca e 'sub fusta mami' prea mult. In fine nu vreau sa multumesc pe toata lumea important e ca mi-e copilul bine.
Briana felicitari pentru fetite.Andreea sa-ti traiasca nepotelul ! Laura inteleg foarte bine ce e in sufletul tau cit de mult dor poti sa simti. Vorbeam si eu cu David zilnic la telefon si imi venea sa las totul balta si sa plec la el atunci. Mi-e groaza cind ma gindesc ca peste citeva zile va pleca iar la bunici pentru 2 saptamini.
Mamici cred ca am ramas iar singura . Asta e sunt tare 'norocoasa' pe plan sentimental. Cred ca va trebui sa ma obisnuiesc cu ideea ca barbatii care sa accepte faptul ca ai deja un copil si sa iubeasca sincer sunt foarte rari. Sunt putin dezamagita dar trece .
Va urmaresc in fiecare zi , nu prea am timp sa intru sa va scriu , acasa oricum nu pot intra pentru ca David e supercurios dar sa stiti ca sunt pe aici. Va pupacesc !
Adaug un LA MULTI ANI ! pentru toate minunile sarbatorite saptamina asta.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani prichideilor aniversati azi!

Mona, cum bebe nu e, de sot pari multumita, deci nu cred ca iti doresti sa te indragostesti de un negru , eu banuiesc ca visezi la un safari in Africa! Oricum ar fi, sa ti se implineasca!

andre_ea sa traiasca Raducu! Sa creasca mare, sa fie sanatos, cuminte si mancacios. O sa aiba Tudor companie si tu o sa-i testezi reactiile fata de un bebe mic, in perspectiva venirii lui bb2. Imi place de el ca are gusturi culinare bine definite si stie sa obtina ce vrea.

Diana-Mirela e jale mare cu Bianca mai ales si animalele. Ii plac toate, nu ii este frica de nimic si e foarte incapatanata si hotarata sa faca ce vrea ea! Asa ca mama a pus o poarta suplimentara sa nu poata ajunge la gaini, ea a gasit o ruta ocolitoare si tot tragand de gard catre pui o gasesc una-doua. Rares fuge si plange cand vede apropiindu-se sau aude ragand vitelul, ea se duce alergand sa il mangaie, sa-i bage degetele in nas, in ochi .

Apoi, nu cred ca mai trebuie sa primesti indemnuri si sfaturi suplimentare. Tu esti medic, ar trebui sa stii ca e necesar sa te ingrijesti din timp de sanatatea ta. Asa ca fuga la oftalmolog! Nu lasa sa se agraveze treaba.

Legat de poze, eu mi-am facut un cont pe flickr dar nu-mi place modul de upload, ca tre sa faci browse pt fiecare poza, nu poti pune mai mult de 5-6 poze odata. Si nici nu poti rearanja pozele in album. Nici photobuket nu m-a incantat in mod deosebit. Webshot-ul nu stiu daca e in lista yahoo-ului de site-uri catre care poti face transferul automat al pozelor. Si nu stiu daca e doar impresia mea, dar mi se pare ca se incarca greu la vizualizare. N-am avut probleme sa nu vad poze de pe yahoo, dar de pe webshot nu am reusit de mai multe ori sa vad fotografii.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analex spune:

[quote]
acum vreo 2 luni am luat si eu decizia mai mult in gluma sa ma apuc oarecum de mancat in stilul monti si vad ca aproape fara eforturi am slabit 3kg. in concediu am mai luat cate o inghetata si cate un suc dar n-am exagerat. si nu e vorba doar de slabit dar chiar ma simt mai bine in general nu mai am probleme nici cu stomacul - mai aveam inainte. daca m-as apuca si un pic de sport ce bine ar fi. asta incurajare pentru fetele care vor un regim lejer si nestresant.

Ce inseamna 'mancat in stilul monti'? Tare m-ar interesa si pe mine, daca nu te superi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Dragele mele...iatama-s acasa de ieri. Am nascut vineri la ora 9.30 un baietzel de 3.100g

Suntem bine dar mi se pare asa mic....mai ales cand il vad pe Dani cat e de mare si pana acum 3 zile tot bb il credeam.

Operatzia a decurs normal si eu ma simt de parca nu asi fi taiata.Adica merg bine,chiar am facut si ordine prin casa.Parca m-am refacut mai repede decat prima data.

Luca e bine e papacios si doarme bine si Dani e topit dupa el. Il pupa intruna si il mangaie dar cam cu fortza ca nu-si da seama ca-l poate rani. Asa ca suntem non stop cu ochii pe el sa nu-i dea vre-o masinutza in cap.

Am sa mai intru dar acum sunt in perioada de acomodare.

GeorGiana 39s Luca Serban si Stefan Daniel (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Giana bine ai revenit acasa! Sa va traiasca baietelul si sa va bucurati de el. Tie iti dorim refacere rapida.

Andre_ea sa va traiasca nepotelul! Sa fie sanatos si sa mancacios! Nasol cu masina ca e dauna totala....am crezut ca a fost mai usor accidentul...

Laura multumim pentru aprecieri ! Am vazut si eu filmuletul cu " Tandreturi" si sunt tare dragalasi...oricum cred ca ai parte de "dragalasenii" din acestea in fiecare zi. Cum sta Bianca cu dintisorii? Lui Rares i-au iesit toti de ceva timp...asa ca m-am linistit.

Diana-Mirela am plecat in Turcia prin agentia Alibaba Tour si am fost cu avionul. Rares s-a comportat destul de bine in avion, numai la coborare a plins un pic fiindca il dureau urechiusele. oricum drumul a fost scurt, doar o ora si jumatate. Daca mai doresti informatii iti raspund cu mare placere .

MonaI va trimitem multe salutari si multi pupici! Vrem sa-l vedem si pe Sarici ca nu ai mai pus poze de ceva timp. Cred ca e tare simpatica pustoaica !

Mamini mi-as dori tare mult sa ne mai vedem. Acum ar fii interesant sa se vada copilasii... Poate imi spui exact in ce perioada veniti in Romania. Va dorim numai bine!

Brianamica ai 2 fetite superbe!!!

Nu in ultimul rand La multi ani pentru toti sarbatoritii!

Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Am reusit sa va citesc, acum ca s-au adunat atatea fete, nu mai am eu timp de stat la palavre

Vreau sa mlt fetelor care ne-au felicitat, va si va iubesc, imi sunteti asa dragi, am si eu febletile mele...nu spui care oricum imi sunteti dragi

Am citit aventuri si impresii de concediu, vesti bune despre bbi nou nascuti (Giana, Andreea) ma bucur pt voi, vesti bune de la examene, bravo fetelor ca mai aveti putere, vesti proaste (Andreea capul sus ca va fi bine), poze nu prea, doar cu strumfii, Lory nu vad pozele tale, Mona eu inca mai sper sa vad 2 ochisori zglobii. Marami ma bucur ca ai revenit

Noi am petrecut binisor, din pacate Luca chiar de ziua lui a facut febra f mare (39.8) fara nici un alt simptom, nu muci, nu rosu in gat, nimik. Am ajuns noaptea la G Alexandrescu, ne-a facut o injectie, si a scazut rpd la 38.4. Duminika a inceput sa faca diareea, deci sigur a luat ceva virus, banuiesc ca de la nisip A fost f trist pt ca sambata am avut copii invitati, si toti se jucau numa Luca zacea. O sa-mi fac timp sa pun poze!

Va ne pregatim sa iesim afara, sper sa ramana asa activitatea aici, cu toate ca mai sunt fete de care nu mai stiu nimik: Simonaci, Yasmari, Ella, Irina (stiu motivul)

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput