Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 22
brianamica spune:
am pus cateva poze cu fetele mamii !
http://www.flickr.com/photos/9344489@N02/?saved=1
Ela are in brate diploma de la Cangurul Matematician unde a obtinut calificativul Excelent.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
mamini spune:
Fetele, ma bucur ca se mai animeaza subiectul!
Andre_ea si Cristina(palmirah2002) felicitari pt absolvire! Andreea, nimeni nu intreaba ever cit ai avut la licenta, doar daca ai luat-o
. asa ca sa va fie de bine! Cristina tu de ce te mai apuci next
?
Lory, frumoase pozele voastre si mai ales frumos Rares, si mai frumos decit mi-l aminteam, a crescut mult si sper sa nu ii rupa inima fie-mii
. poate ne intilnim in august la o plimbarica.
Lory,Mona, Emanuela, sa va fie de bine, ma bucur ca a fost fun in vacanta, imi dati speranta
. eu nu ma incumet la mare fiindca nu e voie la soare, dar poate la anul...am fost si noi de Midsummer la un spa si am venit frinti de oboseala, Sofia e job 24/7+++
Emanuela, felicitari pt vointa, eu am slabit cu Monty 9 kg si am luat 4-5 inapoi fiindca sunt nesimtita si pap, mai ales ca am tot avut probleme si sparg frigiderul. dar ai dreptate, e un regim bun, cu principii sanatoase si relativ usor de tinut- daca esti om serios nu ca mine
Acusor a slabit 20 de kg cu Monty eu sunt fanul ei nr 1.
Mona, te astept cu povesti despre Sara scumpa pe meleaguri straine
fetelor, eu m-am saturat de munca, vreau concediu...
M
MONAI spune:
Vedeti ce iute am putut reveni?
Ma apuca disperarea din cauza vremurilor grele care mi se anunta(cu serviciul vechi, ocupatia actuala care a devenit un hobby de care sunt dependenta, menaj, gatit si toate cele si - deloc in ultimul rand - Sariciul care dovedeste un atasament de bebelus fata de mine, iar eu sunt la capatul rabdarii
). Dar de-ajuns cu lamentarile, sa va spun de lucrurile frumoase, ca astea-s valoroase...
Am avut un concediu bun(pentru noi a fost un fel de maraton, dar copilul s-a simtit excelent). Ne-am dus intr-un complex cu toate dotarile pentru familiile cu copii, jos palaria pentru bulgarii care au reusit sa atraga asa investitori nemti. Am avut all inclusive, deci nici o grija cu mancarea, doar ca domnisoara mea, ca de obicei cand nu e in mediul ei, doar a ciugulit - banuiam ca asa se va intampla, deci nu m-a indispus chestia asta.
Dimineata ne trezeam pe la ora 8 intr-o camera mare, curata si foarte frumos decorata, Sara isi bea lapticul cu cereale si apoi coboram la micul dejun. Pe la 9 eram pe plaja -nisipul curat, apa fara alge(cica au ceva plase montate mai in larg care le filtreaza
). Pe plaja, Sariciul era in continua miscare, i-a placut apa la nebunie si i s-au ros galetutele si lopatelele de atata utilizare
. Pe la 11 mergeam la aqua park, Sara avea program de dans in piscina de copii mici(aveau animatori). La 12 intram la locul de joaca unde desena sau se juca-frumos interactioneaza cu alti copii si chiar am fost mandra de ea si la ora 13 mergeam la pranz. Dup-aia Sara dormea tun vreo 2-3 ore, in timpul asta ghiciti ce faceam noi
?
Dupa somnul ei de pranz coboram iar la mare, apoi pe la ora 19 luam cina si dup-aia participam la discoteca de pici. Nu va spun ce spectacol facea Sariciul meu, are un stil de-a dansa care te face sa razi, oricat de insensibil ai fii si fata ii e expresiva si e concentrata si total absorbita de muzica. Discoteca dura 1h, dupa care mergeam in parc, la hinte, tobogane si o multime de alte minuni, apoi pe la ora 22 ne reuneam toti prietenii cu copii la barul hotelului, la un pahar de vin si de vorba.
In vreo 2 randuri am fost in Old Nessebar, dar pe mine personal nu m-a impresionat chiar asa mult, intr-adevar e restaurat targusorul, dar e plin de magazine de suveniruri, deci extrem de aglomerat si comercial, noroc c-am dat si de niste stradute care pastrau farmecul vremurilor trecute.
Dupa ce s-a terminat sejurul platit ne-am dus la Balcic(a fost visul meu inca din liceu sa ajung la castelul reginei Maria). Statiunea turistica arata tare rau, dar exista o lumina speciala acolo, cerul are mai multe nuante, de la albastru la gri catre linia orizontului, iar dealurile albe mie mi-au taiat rasuflarea la prima vedere (am mai avut senzatia aceasta de 2 ori in viata mea - cand mi-au aparut in fata, brusc, piramidele egiptene, eu fiind in autobuz-pareau asa de aproape si de tangibile si cand m-am aflat fata in fata cu Gioconda -am simtit pentru o clipa, doar o imensa liniste, toata harmalaia din fundal a disparut).
Castelul e deosebit-o mostra de bun gust romanesc, gradinile fenomenale, cinste bulgarilor ca au asa grija de ele.
Am fost si la capul Kaliakra, iar o priveliste de vis, mai ales ca eu n-am mai vazut pana acum asa ceva. Acolo, daca ai noroc, poti vedea delfinii in libertate, dar noi n-am avut acest noroc, pentru ca vorba Sarei "s-au culcat deja"
.
Am stat 2 zile si la Sinaia, dar vremea n-a tinut cu noi si-am plecat mai repede decat ne-am fi dorit.
Cam asta ar fi aventura din acest an, a trecut, de-acum doar WE vor putea fi de relaxare.
Ema.nu.ela, multumesc, ma onorezi si cred ca ai simtit ca e reciproc
.
Va pup acum, nu inainte de a va recomanda 2 carti pe care eu efectiv le-am devorat, motivele vi le voi spune la timpul potrivit
: "Indragostita de-un masai" si continuarea: "Adio, Africa!".
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
mamini spune:
m-am intors, fiindca mi-am amintit, in timp ce imi uscam parul, ca am vrut sa mai spun ceva: Anca, Andre_ea, sper ca asta sa va fi fost tot nenorocul si sa fi trecut, de acum numai bine.
Mona, asa e si cu Sofia, maraton in urma iepurasului Duracell, iar dependenta de mami e sufocanta si la noi, doarme numai cu minutele dupa gitul meu si seara si la prinz, in week-end. e dulce si o iubesc de mor, dar as dormi si eu o noapte in bratele iubitului meu
...ma furisez dupa ce adoarme ea sa mai stam si noi, dar uneori adorm eu prima, ca sunt varza. una peste alta, suna bine ce zici, cred ca a fost frumos concediul vostru...
Brianamica, bine ai revenit! sunt frumoase fetele tale, Ana a crescut si arata bine iar pt Ela: felicitari!
M
Dianami spune:
Ce ma bucur ca mai apareti pe aici! 
Lory, ai o spendoare de baietel
. Cum ati plecat in Turcia, prin agentie? Si cu ce ati ajuns acolo?
Andre_ea, felicitari pt. licenta! Nu conteaza nota
. IMi pare rau de masina voastra, asigurarea vinovatului nu acopera pagubele? Oricum, important e ca sotul tau nu a patit nimic grav, restul se rezolva. 
Anca, bine ca nu a fost decat o sperietura...Va doresc spor la mutat si bafta multa la scoala de soferi
.
Apropo de tarat, Iulia e nedespartita de maimuta verde (cred ca o stiti din poze
si, mai nou, s-a indragostit de plamumioara de iarna, o ia cu ea peste tot prin casa. Afara nu a cerut-o...inca
. Problema e ca noaptea sta invelita cu ea, daca i-o iau incepe sa planga rau, eu o dezvelesc, ea se inveleste, suntem ca la nebuni.
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Cristina, felicitari!!! Ma alatur si eu Magdei si intreb: un doctorat, ceva
?
Mona, mersi mult. Daca tot primesti complimente, afla ca si mie imi esti tare draga si imi pare rau ca nu te vad mai des pe aici. Probabil vom intra din ce in ce mai rar, toate...copiii cresc, noi am legat prietenii, imi pare rau ca nu va cunosc personal
.
Si tu si Emanuela ati povestit f. frumos concediile si peripetiile aferente. Pupam Sariciul si pe Maria! 
Marami, ciocolata face bine la ten
. Stii ca la spa-uri se fac impachetari in ciocolata, mandra ta e precoce cu celulita
.
Dianami spune:
Anis, bine ai revenit! Ce fac mandrele tale? Asteptam pozele
.
Alisa, nu am recunoscut-o pe Ela! E o domnisoara in toata regula! Felicitari pt. diploma!
Ziceai ca pe Ana ai tuns-o? Cred ca e tare haioasa
.
Mona, am citit si eu "Indragostita de-un masai", o sa cumpar si partea a doua. Ia spune motivele devorarii
...
Magda, voi unde plecati in concediu?
Laura25 spune:
Buna seara!
Mei, mei.. incepem sa ne adunam...super!
Citesc cu o unda de invidie povestile voastre despre concediu. Noi plecam la mare abia la 1 septembrie. Asa ne-am gandit noi ca ar fi mai bine. Mergem la Constanta si speram sa fim sanatosi, cuminti
si sa ne placa.
Ma bucur ca cele care ati fost deja in vacanta v-ati simtit bine, ati vazut locuri frumoase, copii au fost cuminti si v-ati distrat asa cum trebuia
.
Eu tanjesc dupa strumphi. Ma uit zilnic la ei pe web-cam, o bombardez pe sora mea mica (care e bona-sefa)cu intrebari pe messenger, dau telefoane ... ma uit de zeci de ori la fiecare poza si filmuletz nou cu ei si numar zilele pana vineri, cand mergem sa-i vizitam. Lor le e super bine la bunici. Stau aproape tot timpul afara, mananca de sparg
, dorm bine, sunt veseli si multi mai legati unul de celalat. Ia uitat-i in www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20070706&ctime=182009" target="_blank"> tandreturi
In primele seri i-au culcat in camere separate, sa nu se trezeasca unul pe celalalt noaptea, dar dupa cateva zile au inceput sa protesteze, ca vroiau sa doarma numai impreuna.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Laura25 spune:
Briana ma bucur tare mult ca ne-ai scris din nou. V-am admirat in poze. Sunteti trei fete extraordinare: frumoase, destepte si se vede ca va iubiti mult si sunteti unite
. Mi-a placut tare mult ca ai pus poza cu Ela si tine. Ti se citeste mandria in ochi
. Felicitari pt fetele pe care le-ai crescut asa de frumos. Bubitele Anei ce fac? Au disparut de tot?
Lory tare frumos e Rares!
A crescut mult, e dulce foc si din ce povestesti e si un baiat destept (cu inclinatii poetice...f. frumos!). Tare frumoase locurile pe unde ati fost!
andre_ea imi pare tare rau pt masina voastra. Ma bucur ca sotul tau nu a patit nimic. Imi inchipui cat de greu o sa va fie fara masina, acum cand vroiati sa plecati in concediu, dar sper sa v-o repare repede.
Anca bine ca a fost doar o sperietura cu electrocutarea! Despre Oani, ce sa mai zic?! O dulce si jumatate
Spor la mobilat! Aveti si voi o gramada de treaba vara asta!
Shtrumphii mei nu suporta nici un cearsaf pe ei noaptea, bat in picioare si arunca tot! ![]()
Cristina, 
felicitari pt nota! Concediu placut si odihna dulce! Le meriti din plin! 
Gata, ma opresc cu scrisul, ca maine totusi trebuie sa ma duc la munca. Intru maine din nou, sa terminam discutia
Somn dulce tuturor! 
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
brianamica spune:
FETELEEEE !!!!!!!!!!!
Nu sunt eu in poza cu Ela...este invatatoarea ei !!!!
M-ati uitat de tot....da promit ca deseara sa pun o poza cu mine si Ela !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...