Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

ANDREEA, FELICITARI PENTRU LICENTA !
Nu nota conteaza ci efortul depus cu copil mic si serviciu!

Imi pare rau pentru necazul tau!Multa sanatate sotului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Din motive de net lipsa ieri, n-am apucat sa urez sarbatoritii de ieri, asa ca ii urez azi:

LA MULTI ANI, MATEI!
LA MULTI ANI, LUCA!
Sa fiti sanatosi, veseli, cuminti si norocosi! Sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

Asta vine din partea cuiva care a luat 10. Problema e ca la noi s-a scos lucrarea, care ar fi putut mari media. Cu un 10 la lucrare, altfel ar fi stat lucrurile.
Felicitari pentru nota maxima!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Multumesc fetelor!
E mai greu de acceptat cand stii ca n-ai avut nici o vina, dar tu tragi ponoasele. Nici nu stiu cum plecam in concediu fara masina. Avem rezervari in Grecia.

Anca, cred ca ati trecut printr-o spaima! Bine ca nu s-a intamplat nimic grav.
Lory, ti-am vazut pustiul. A crescut si e un scump. Tare frumos a fost acolo.

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR PITICILOR ANIVERSATI!!!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Am revenit din concediu mai devreme decat doream, pentru ca la munte am prins o vreme tare urata pentru care nu eram pregatiti. La Sinaia erau 11 grade in prima dimineata, iar noi eram veniti de la 38. Ghinion!
Va voi povesti cum a fost, dar intai urez tuturor copilasilor care au implinit 2 ani numai bine si sanatate alaturi de familiile lor, sa fiti fericiti!!!
Am citit rapid din urma, o incurajare pentru Andre_ea cu accidentul sotului, imi inchipui ce spaima si frustrare trebuie sa fi simtit, dar macar sotul nu are leziuni grave. Spaima mea sunt accidentele rutiere, de cand am avut in urma cu multi ani unul, care nici nu a fost din vina soferului cu care eram (tatal meu). Eu de atunci nu ma mai pot simti confortabil in masina, desi suntem asa de dependenti de ea, cred ca pe drumurile din Romania pur si simplu orice se poate intampla. Felicitari pentru licenta!
Diana-Mirela, imi exprim din nou admiratia pentru frumusetea ta, efectiv ai ceva aparte, iar Iulia arata extraordinar!
Valcampan, multe impliniri pe plan personal iti doresc, sa gasesti fericirea si linistea, ca mult ai fost incercata pana acum.
Ma bucur c-au dat semne de viata Lory si Brianamica si Ema.nu.ela si as vrea sa stiti ca in sufletul meu, pentru fiecare din voi(chiar daca nu va pomenesc din pricina neuronului hartuit de timp), am cate un gand bun atunci cand va citesc postarile.
Multa sanatate puilor bolnaviori, putere multa fetelor care incep servicul si concediu placut celor care pleaca!!!!!!!!!!!!
Magda, pupici Sofiei cea scumpa si voua, voi povesti din concediu dupa ca bag a 5-a oara masina de spalat in functie si pregatesc mancarea pentru azi. Deci revin cat pot de iute!

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

quote:
Originally posted by palmyrah2002

Asta vine din partea cuiva care a luat 10. Problema e ca la noi s-a scos lucrarea, care ar fi putut mari media. Cu un 10 la lucrare, altfel ar fi stat lucrurile.
Felicitari pentru nota maxima!

Delu Prichindelu'

Andreea,hai ca vreau sa te incurajez,nu mai fi necajita!!
Sa stii ca la licenta eu am luat 8,75 si asta din cauza profilor care au fost hotariti din start sa nu dea note mari,tocmai pentru ca se anulase examenul scris si a ramas doar proba de sustinere,asa incit au scos untul din noi!
Pupici si duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Hehehe..... aici vad ca se chefuieste intens. pentru toate mamicile inimioarelor iar piticilor sa cresti mari si sanatosi.
M-am bucurat ca mi-am reparat calculatorul si ca o sa am timp sa stau mai mult pe aici. Din pacate nu se poate :( singura zi libera e duminica si nici aia. Acu de exemplu stiti ce face Oana? Impachetari cu ciocolata se pare ca fineti e mult mai bun intins pe picioare si tricou.
So... inca odata si tot ce va doriti pentru puiutii vostri

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

ne-am intors si noi de la mare. a fost super vremea si copilul cuminte nu se compara cu chinul de anul trecut :) la masa de pranz si seara ii puneam baby einstein sau teletubbies si statea maria cuminte 1 ora si manca super si mancam si noi la restaurant linistiti. altfel pe plaja mai avea nervi mai ales ca ii ies acuma si 2 canini dar acolo avea piscina si jucarii si nu se plictisea. dupa-amiaza doarmea beton 3-4 ore si noaptea inca vreo 8. ne-am facut si noi plinul cu somn.
din pacate n-am putut sa-i dau multe fructe din a doua zi a facut o enterocolita nu f grava insa a avut si o stare subfebrila 37-38. dupa 3 zile febra i-a disparut insa scaune moi are si acuma desi i-am dat tratament. sper sa-si revina sapt asta.
de apa din mare se speria ca veneau valurile, am reusit s-o bag doar odata cu colac. insa o ducem la piscina cu colacul sau statea in picioare ea si mergea i-a placut mult. sau in piscina gonflabila.
nu stiu ce-o sa facem maine cand o sa vina bona s-a atasat tare mult de noi a devenit si mai mamoasa. ma dadea cu crema dupa plaja si vroia sa stea pe sezlong cu mine. erau niste baietei goi pe plaja i-am explicat ca uite baieteii n-au "pasa" cum are ea care e fetita si incepuse sa strige in gura mare "n-are pasa baietelul".

la multi ani tuturor copiilor care au facut intre timp 2 ani! multa sanatate si bucurii!

pe mine ma asteapta o saptamana crancena la servici am o livrare importanta de facut la care sper sa fac fata fiind si job-ul nou. au fost probleme in lipsa mea oi vedeam maine cum sta situatia exact.

eu m-am umplut efectiv de maria saptamana asta a fost super parca m-am incarcat cu multa dragoste.

monai, si eu ma gandesc la toate fetele mereu dar in special la cateva care-mi sunt mai de suflet printre care te numeri si tu :)

acum vreo 2 luni am luat si eu decizia mai mult in gluma sa ma apuc oarecum de mancat in stilul monti si vad ca aproape fara eforturi am slabit 3kg. in concediu am mai luat cate o inghetata si cate un suc dar n-am exagerat. si nu e vorba doar de slabit dar chiar ma simt mai bine in general nu mai am probleme nici cu stomacul - mai aveam inainte. daca m-as apuca si un pic de sport ce bine ar fi. asta incurajare pentru fetele care vor un regim lejer si nestresant.

mamica de maria, 1 an si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce ma bucur ca vad animatie aici.

Asa.LA mULTIIIIIIIII ANIIIIIIIIIIIIII celor cu 2 anisori deja in fata!!!!!!!!!!!!

Noi suntem de 2 luni la Breaza, Ingrid e innebunita sa stea aici, i-am facut si parc cu leagane, acsuta, topogan...nisip.de abia o tin in casa.

Maine venim la Bucuresti , stam vreo 5 z si plecam in vacanta la greci...de abia astept sa-mi icarc si eu ceva bateriile..ii luam si pe bunici cu noi.

O sa va pun poze cu motatele mele..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput