Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, Matei!. Iti urez sa se indeplineasca tot ce iti doresc parintii tai
Pisi_ella sa-ti traiasca baiatul!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Luca!

La multi ani, Matei!

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si cuminti,
sa aveti numai bucurii si noroc in viata!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Of, imi pare rau ca nu am reusit sa urez la timp tuturor copilasilor.

Un special frumoasei mele nore Oani! Sa ai parte de o viata minunata, implinita si fericita!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

DANIEL

ANDREI PAVEL

DARIA IOANA

MATEI

RADU

MATEI

BIANCA IOANA

VICTOR & ALEXIA

GIA

MATEI

LUCA IOAN

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

In primul rand vreau sa le spun [size=4][blue]LA MULTI ANI![blue][size=4] sarbatoritilor de astazi...si de asemenea tuturor celor care au mai pus inca un anisor peste cel dintai!!! Le doresc tuturor multa sanatate, sa creasca mari si frumosi alaturi de cei ce le sunt dragi!

Din pacate n-am mai scris si nici citit de ceva timp...asa ca nu mai sunt la curent cu ce mai este nou pentru fiecare. Sper ca toti copilasii sunt sanatosi!

Sa mai spunem ceva despre noi... Rares este bine ...este un nazdravan si jumatate. Nu trece o singura zi sa nu faca vre-o prostioara . Vorbeste non-stop si o dispera pe mami pe care o pune tot sa-i spuna poezii si cantecele.Zice "mai spune mami poezia cu puiu' ...mami ... poezia cu puiu' care nu asculta" Si mamii ii spune poezia...peste cateva minute..."mami spune poezia cu avionu' ...ala cu motoru'" si tot asa...
Am fost in concediu in Turcia (Antalia) si va recomand si voua sa va duceti . Au conditii exceptionale mai ales pentru copii. Am avut mari emotii inainte sa plecam ...dar totul a fost bine si Rares a fost foarte incantat de apa si copii. Am ramas impresionata cati copii erau acolo si cat de multe activitati aveau pentru ei. E adevarat ca Rares este inca micut si nu avea cum sa participe ...dar oricum a fost o experienta inedita pentru noi.

Am sa incerc sa mai pun ceva poze noi ca sa vedeti cat de mult a crescut....stiu ca la toata lumea e la fel...:))
Trimitem un pupic special pentru o "Veverita Speciala"!

Va pupam si va dorim din suflet sa aveti o vara ffrumoasa si un concediu placut!

Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo

Mergi la inceput

Vad ca si-a mai revenit putin subiectul asta. As vrea sa va mai povestesc si eu putin despre noi, dar parca nu prea reusesc sa ma adun.
Tocmai mi-am dat licenta si am luat-o din pacate cu nota sub 9. Ma pregatesc de concediu si apoi ma intorc la serviciu.
Tudor de cateva zile e racit. Am avut vreo 2 nopti in care se trezea si de 10 ori plangand. A facut si febra, acum inca mai are nasul infundat.
Prostioare face si el. Ultima: a luat din baie samponul lui (nici nu stiu cand), s-a dus la el in fotoliu si l-a intins tot pe maini, picioare, pe fotoliu.

Acum sunt suparata foc. Ieri dimineata l-a lovit unul pe sot, trecuse pe rosu. Cred ca a accelerat sa treaca in ultimul moment si l-a lovit pe al meu in plin. El n-are decat o contuzie (il dor niste coste), dar masina e praf facuta. Cred ca nu se mai poate face. Nici n-apucasem s-o platim.

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Andre_ea imi pare rau pentru ce s-a intamplat sotului tau...bine totusi ca nu a fost ceva grav cu el... Oricum fierul se repara...

Pupici pentru Tudor sa-i treca mai repede raceala...Si Rares a avut mucisori la mare...acum vad ca i-a trecut
Am pus un link cu cateva poze din ultimul timp. Sper sa mearga

http://s181.photobucket.com/albums/x114/loryoprea/iunie%202007/

Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

imi pare bine sa vad ca s-a mai animat subiectul.
insa imi pare rau ca nu am timp sa mai intru. va multumim mult de urari. si cu intarziere urez si eu copilasii sarbatoriti pana acum pe care nu i-am urat .
nu am apucat sa vad poze, ma voi revansa.
Andreea, of, Doamne bine ca e bine sotul. mersic mult de urari. santate lui Tudor.
sotul meu s-a curentat tare aseara, insa nu s-a ales decat o sperietura zdravana. si noi ne-am speriat rau de tot.
ne-am luat masina si trebuie sa fac scoala. Oani spune "masina e frumoasa&sa o ducem in parcare", nu mai poate dupa ea o mangaie. a facut o pasiune fata noastra dupa masline si Scooby Doo- pe care l-a primit de la buna de ziua ei. e mare si il taraie prin casa de o ureche.
noi umblam dupa mobila pt casa si ne-am saturat de atata cautat.
am luat canapele care vin in 10-14 sapt, apoi restul ne vin in 21 de zile: masa&scaunele&bancheta de bucatarie, paturile, masa de cafea, o vitrina si un dulap. noroc ca avem o canapea extensibila si un pat gonflabil pana atunci...

va pup pe toate

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Din nefericire tot pe fuga,dar cu vesti bune !
AM LUAT ZECEEEE LA DISERTATIE !AM TERMINAAAAAT !

Nici nu-mi vine sa cred;a fost greu,dar a trecut,acum ma pregatesc intens pentru
CONCEDIU!Plecam miercuri la Sinaia ,1 saptamina si apoi mai vedem!
PUPICI DULCI SI MULTA SANATATE TUTUROR!

Pentru cei care pleaca in vacanta,sa aveti parte de vreme buna,nu caniculara si sa va odihniti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Si cu scuzele de rigoare pentru intirziere,desi nu am reusit sa intru pe forum,m-am gindit la toti sarbatoritii nostri dragi,pupici dulci de la noi !

LA MULTI ANI ,MIHNEA GABRIEL!

LA MULTI ANI, MIHAI!

LA MULTI ANI, ANDREI !

LA MULTI ANI, AIDAN !

LA MULTI ANI, DARIANNA!

LA MULTI ANI, DANIEL !

LA MULTI ANI ,ANDREI PAVEL !

LA MULTI ANI, DARIA IOANA !

LA MULTI ANI, OANA !

LA MULTI ANI, RADU !

LA MULTI ANI, MATEI !

LA MULTI ANI, BIANCA IOANA !