Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Laura, la tine va fi criminal cu doua surse de fun, cred ca veti lesina de ris. si eu cred ca Bianca ta va fi cu vorbitul ca si cu mersul, cind va incepe, va fi melitza. e simpatica rau cum se ia dupa Rares, sunt nemaipomeniti.

Andreea, esti dusa si tu... bietul copil...m-ai spart, ce ai cu el? nu te mai stresa degeaba, are asa niste ochisori vii si privire inteligenta, numai retardat nu e. peria trebuie intii umezita si apoi bagata in gura, nu uscata ca e aspra. trebuie schimbata la citeva luni si nu se tine perpendicular pe dinte-la 45 de grade, miscari mici, rotunde, din articulatia miinii, care curata usor, dar eficient. dupa 2 ani ar trebui periati de 2 ori pe zi. de obicei singerarea gingiei genereaza un cerc vicios: periaj gresit(incomplet sau inficient, traumatic)- genereaza singerare- periajul se face mai putin eficient- gingia se inflameaza si singereaza. diferenta se face la culoarea gingiei: daca gingia e roz,raz-pal singerarea se datoreaza traumei mecanice si atunci trebuie schimbata peria sau metoda de periaj. gingia are marginea rosie- e inflamata si atunci periajul trebuie facut corect si eficient, urmind ca atunci cind inflamatia dispare singerarea se duce si ea.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Magda, saru'mana . Cred ca de vina e periajul meu si periuta. A observat si tati ca e mai dura asta noua. Intr-adevar, il perii perpendicular pe dintisorii aia din fata. La noi e mai mult o joaca, spalatul pe dinti si la sfarsit, il tin putin fortat sa-l spal pe dintii din fata.

Sunt dusa cu capu', nu ?

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

LA MULTI ANI COPILASILOR CE AU IMPLINIT 2 ANI
Va doresc tot binele din lume, sanatate, fericire si noroc!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Urez cu intarziere copilasii de pe 4 iulie :

La multi ani, RADU!

La multi ani, MATEI!

Sa fiti sanatosi si cuminti!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Avem sarbatoriti si astazi:

La multi ani, BIANCA IOANA!

La multi ani, VICTOR si ALEXIA!

La multi ani, GIA!

Numai bine, sanatate, bucurii si petrecere frumoasa !

Mergi la inceput

Acusor, bafta multa, sa treci cu bine! Initial si eu am vrut rochie neagra, in combinatie cu ceva, dar m-am razgandit. Crizele lui Teo o sa treaca, e varsta de vina, stii . Iar cu vorbitul...stai linistita, nici a mea nu turuie decat pe limba ei, in rest nu are un vocabular extrem de bogat. Mai face cate o propozitie din 2 cuvinte, atat.

Emanuele, ai fetita cocheta !

Dania, multumesc!

Giana, sper ca nasterea a decurs cum trebuie. Refacere rapida, mult laptic si un bebe cumintel si fara colici!

Magda, e bine ca a invatat ca poate aluneca . Insa faza cu inchisul pe terasa m-a dat gata . Am niste prieteni care si-au lasat copilul (2 ani) cu bunicul, care a iesit pe balcon. Copilul a inchis rapid usa, a blocat-o...cica a dus munca de convingere cu el vreo 15 min, sa ridice clantusul si il tot tinea de vorba sa nu cumva sa plece sa faca vreo traznaie prin casa, singur. Sunt niste nazdravani la varsta asta .

Laura, mortali strumfii tai! Pupam pe Rares si pe Zea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani Gia
La multi ani Victor si Alexia!
La multi ani Bianca!!

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, sa aveti o viata frumoasa si sa aduceti numai motive de fericire si mandrie parintilor voastri!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna fetelor

N-am mai intrat de mult, am fost intr-o agitatie tot cautand job, acum m-am mai potolit. Si cred ca pana la toamna iau o pauza, sa pot pleca linistita in vacanta. Asta pentru ca vreau sa-mi gasesc un job care sa-mi ofere banii meritati, si pana acum m-am lovit de #8220;tupeul#8221; unor angajatori care mi-au spus c-am stat acasa 2 ani cu copilul#8230; asa ca lor li se pare ca-s disperata si pot sa-si permita sa nu-mi ofere un salariu competitiv. Unul a avut chiar nesimtirea sa-mi spuna ca dupa 6 luni imi da banii ceruti de mine, dar nu acum#8230; ca sunt profesionista, dar am crescut copilul 2 ani#8230; firesc, i-am zis sa angajeze alt sclav, ca eu nu-s disponibila#8230; in fine, sa revin la cel mai important lucru:

La Multzi Ani! Pentru toti voinicii si toate printesele care au implinit 2 ani! Sanatate maxima! Bucurie in familie! Cat mai putine bube pe genunchi si coate!

Alexa mea e bine, e fericita sa iesim afara cat mai mult, abia astept sa plecam in vacanta. Mai revin dupa ce citesc ultimele noutati.

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

http://www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan
http://www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan2
http://www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Desi suntem cu o zi intarziere....vrem la il Pupam pe

LUCA

si sa ii spunem

LA MULTI ANIIIII !!!!!!!!!!

Si imbratisam toti copilasii care au implinit doi ani....le uram muuuuulta sanatate si muuullt noroc !!!!!!!!!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, Luca!!! Sa cresti mare, pui frumos! Sa fii sanatos, sa ajungi un barbat puternic, un sprijin pentru toti cei dragi tie. Sa fii iubit si sa ai mult, mult noroc!
Albinutza, sa-ti traisca flacaul! Ai baiat mare de acum . Sa fii zilnic mandra de el, sa iti aduca numai motive de bucurie si voi sa fiti cu totii fericiti in stupul vostru minunat!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput