Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 23
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by brianamica
FETELEEEE !!!!!!!!!!!
Nu sunt eu in poza cu Ela...este invatatoarea ei !!!!
M-ati uitat de tot....da promit ca deseara sa pun o poza cu mine si Ela !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Scuze!!! Daca nu ne-ai mai aratat poze cu tine de atata timp! Eram convinsa ca esti tu, oricum, constatarea mea ca persoana din fotografie e mandra de Ela ramane! Astept poze!Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
acusor spune:
Neatza fetele!
Brianamica, eu m-am prins ca nu esti tu! Tu esti mult mai tanara si arati mult mai bine
!
Laura, te inteleg ca ti-e dor de ei. Mi-e dor mie sa ne povestesti de ei, zi de zi
. Las' ca acu' trece saptamana si va vedeti in week-end. Sunt mortali impreuna. 
Diana, cum mai e la munca? Te-ai obisnuit? Iti place?
Mona, super vacanta! Si eu am citit vara trecuta "Indragostita de-un masai". Mi-a placut! Nu stiam ca exista si partea a doua! Al meu sot a citit si el cateva pagini, din lipsa de alta carte, si nu a fost incatat. Cica, "deh, aventuriera!" ![]()
Magda,
esti o draguta. Ma bucur ca am fan ca tine
. Chiar 24 de kg am slabit cu Monty. Am inceput de la 90. Acum, ca te stiu de suporter
, ma ambitionez sa ajung la 60.
Cred ca esti topita dupa Sofia. Maica-mea, ma cearta ca nu dorm cu Teo. Cica sa se simta iubit. Cand era mic, imi tot spunea sa nu dorm cu el in pat si o condamna pe vecina mea, ca doarme cu fetita in pat. Adevarul e, ca nu as putea dormi cu el. Nu ma pot odihni deloc. Trebuie sa-l pazesc sa nu cada din pat. M-am trezit cu el pe jos, cand am dormit cu el.
Anis, ne bucuram ca mai dai si tu un semn. Asteptam poze. Cred ca si la voi e o distractie pe cinste la Breaza!
Ema, vad ca ti-ai incarcat si tu bateriile bine de tot! Imi pare rau, ca Maria a fost putin blonavioara in vacanta. E greu, cand esti in concediu sa fie copilu' bolnav.
Succes la livrare!
Cati, imi pare rau ca n-ai gasit job pe placul tau! Chiar am ramas interzisa de ce ai povestit! Si eu aveam de gand sa caut un job nou, dar, culmea, aveam in cap chestia asta cu pauza de doi ani. M-am tot gandit ca nu gasesc ceva pe placul meu, si ca job si ca bani, pentru ca am facut o pauza asa de mare. Pentru moment, ma intorc la vechiul job, desi nu stiu pe ce post.
Sunt tare stresata. Nu stiu cum o sa fac cu Teo, cand o sa fie bolnav, cand vor face dezinsectie la cresa. In zile d-astea, trebuie sa-l iau pana la ora 13.
De 2 zile e cam mucos, si azi dimineata pe la 5, ardea. Deci, il tin acasa. Sper ca la locul de munca vechi, sa inteleaga si sa ma lase sa plec mai devreme, sau sa-mi iau concediu cate o zi doua. Ma gandesc, ca la un loc de munca nou, n-ar intelege.
Mai am si eu putin, si gata, la munca!
.
Hai ca am scris, cat o zi post
!
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Dianami spune:
La multi ani, Remus! 
La multi ani, Adrian! 
Petrecere frumoasa de ziua voastra!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Laura, suntem alaturi de tine. Timpul trece repede, vineri iti vor sta numai in cap
. 
Acusor, e f. bine la serviciu. Saptamana asta cred ca stau numai acasa, se fac renovari, recompartimentari si nu am birou. M-am acomodat, e ok, colegi tineri, medici de treaba...nu-mi pare rau de pasul facut
.
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
mamini spune:
Andreea, deocamdata am musafiri si apoi o sa plec in vacanta si apoi o sa am fel si fel de plecari de acasa de 2-3 zile ca nu as putea sa ma tin, dar incerc sa nu mai maninc fara masura si ma misc cit pot de mult. si daca ai nevoie de fan-club, eu voi fi membru fondator
.
Diana, noi venim in Ro in vacanta si nu cred ca vom face mare lucru, max citeva zile pe la munte...incerc sa imi imbirlig iubitul sa lasam fata la ai mei 2-3 zile sa fugim la mare in 2. nu sunt inca sigura daca stam 2 sau 3 sapt si conteaza si asta... eu o sa plec un week-end la sf lui iulie cu o prietena in Letonia si in septembrie am doua congrese: unul in Norvegia si unul in Belgia si abia astept.
Laura, sunt criminali strumfisorii tai.
M
brianamica spune:
Laura...am pus o poza de a mea ..cu Ela , ceva mai recenta. Ca sa nu ma mai uiti
. Stai linistita....normal ca nu ma mai stiti ...nu am mai intrat pe forum de muuuuult timp !
Acusor....
. Multumesc de compliment dar nu e in totalitate adevarat...insa prinde bine cateodata sa mai auzi si ceva bun....
SI iata si link-ul !
http://www.flickr.com/photos/9344489@N02/761602943/
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Laura25 spune:
Brianamica
nu te-am uitat si m-am gandit ades la tine, chiar daca nu ai intrat mult timp pe forum, doar ca nu imi mai aminteam pozele cu tine. Si acusor avea dreptate, esti mult mai tanara si mai frumoasa! Ela iti seamana tare mult si faceti un cuplu de invidiat
.
Diana-Mirela nu stiu daca te-am felicitat pentru job, ma bucur ca ai facut o alegere buna. E important sa te simti bine la locul de munca. Profita de zilele libere si pupa pe Iulia scumpica si din partea mea 
caterina imi pare rau ca nu ai gasit o oferta decenta. E intr-adevar revoltator de multe ori felul in care te trateaza niste oameni pt "handicapul" (din punctul lor de vedere) ca a-ti fi crescut copilul. Daca te stii desteapta si capabila, sa nu te lasi! Fii tare pe pozitie sa obtii ce meriti! Poate e mai bine asa, te poti bucura in liniste de vara asta impreuna cu puiul tau 
Anis!!! Credeam ca nu mai dai deloc pe la noi. Ma bucur ca sunteti bine toate 3. Mai asteptam vesti de la tine din cand in cand. Vacanta placuta!
mamini
Vad ca ai si tu planuri de plimbari si excursii. Sa va dea DD sanatate, sa va bucurati de vara. Marturisesc ca am avut o retinere sa va povestesc ca Rares inca doarme cu mine in pat, ma asteptam sa curga rosiile si privirile dezaprobatoare. Dar acum, ca stiu ca nu sunt singura care si-a "abandonat" patul conjugal pt linistea si somnul dulce al noptilor petrecute cu copii, pot sa ies si eu in fata
. Am tot incercat sa-i culc impreuna, in patut, dar se trezeau unul peste celalt (Rares era obisnuit sa simta pe cineva langa el, Bianca era invatata sa se invarta in tot patutul, asa ca mai mereu erau cu mainile sau picioarele in capul celuilalt
). Plus ca daca se trezea musiu, vroia musai langa mine in pat, altfel nu se putea! Se zgaibara pe gard si se punea pe plans si trezea si domnisoara, asa ca am preferat sa dorm cu ei in camera, dar sa dorm! Acum, la bunici, dorm impreuna, intr-un pat mare, de-a latul, sa aiba spatiu. Doarme buni cu ei, ca se mai trezesc si cer apa sau plang ca viseaza, se sperie de ceva ... O sa incerc cand ii aduc acasa sa-i culc tot asa, in patul mare, dar singurei in camera.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Laura25 spune:
Mona am citit postarile tale visand la locurile alea pe care le-ai descris atat de frumos! Sunteti norocosi ca va permiteti asa excursii si "iesiri" superbe. Si asa frumos povestesti de Sariciul! Nu vrei sa ne mai arati niste poze mai noi cu ea? Sunt tare curioasa sa ii vad fetisoara si ochisorii
. Poate strecori cateva poze din vacantza
.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
MONAI spune:
Hello, gagici!
Brianamica, felicitari Elei, realizez ca e mare motiv de mandrie si ma bucur pentru voi. Deci fetelor le merge bine, asta e foarte important, ca doar copii ne dau puteri nebanuite. Numai bine va doresc
.
Laura, asa e, sunt o norocoasa, multumesc lui Dumnezeu pentru asta. Eu, in sens strict personal, imi doresc doar sa vad cat pot de mult din lumea asta si sa-i arat si Sarei tot ce vad si eu si sa fac in asa fel incat sa vada si mai multe decat mine
. Si stii cum e cand iti doresti mult ceva... Mintea cauta solutii pana le gaseste
. Nu mai am cont de poze, parca yahoo s-a desfintat, nici n-am verificat, cand voi avea timp fac unul. Ochisorii ei sunt tot asa, sfredelitori si curiosi, e o mare figura, ca si strumfii tai. In alta ordine de idei, eu te invidiez ca ai unde sa-i lasi la tara, la sanatate si aer curat si eu as face ca tine daca as avea aceasta posibilitate. Iar cu dormitul...Am aceeasi problema, dar eu v-am mai spus ca tot cu noi doarme - asta-i opera sotului care a facut in asa fel incat sa-si imparta patul cu 2 gagici
. Adevarul e ca simt asa o descarcare si-o liniste cand ma intind langa ea, dar cateodata ma apuca disperarea cand se trezeste dupa juma de ora si ma cheama si nu ma lasa sa plec de langa ea pana cedez si adorm si eu, desi as mai avea cate ceva de facut
.
Acusor, Mag, mi-a priit si mie concediu din punct de vedere al greutatii
, dupa ce reusisem sa ajung la greutatea dinainte de nastere. Stiu ca amandoua ati facut treaba buna cu Monti, si eu tot din el ma inspir, ca principiu general, dar nu renunt nici la ce e interzis
.
Cristina, felicitari si de la mine pentru nota, mama ce departe mi se par vremurile alea, eu anul asta ar trebui sa am intalnirea de 10 ani
.
Cati si eu cred ca forta de munca va fi mai apreciata si deci mai scumpa in viitorul apropiat, mult noroc sa gasesti ceea ce cauti! Si eu sunt in cautari, dar aici e putintel mai greu, ca-i orasul mic, dar nu imposibil (ma amagesc eu...).
Diana-Mirela, mi-a placut cartea c-am admirat destinul femeii in sine si-am aflat o multime de lucruri despre o tara de care nu stiam mai nimic si pentru inca ceva ce pastrez deocamdata secret, ca sa se implineasca
.
Pupici!
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
Laura25 spune:
Mona, yahoo-ul isi pastreaza servicul de poze pana in septembrie. Daca intri in contul tau, o sa iti ofere posibilitatea de a-ti transfera pozele automat pe alt site (au ei 5 parteneri catre care isi redirectioneaza clientii). Eu am sute de poze pe yahoo (si nu exagerez cand vehiculez suma asta) si nu as vrea sa le pierd, dar inca nu m-am hotarat catre cine sa "migrez". Mai studiez oferta, ca pana in septembrie mai e timp.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi