Colectia de toamna iarna 2005(136)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello gagici

Noi acum plecam spre casa, la ora 16 trebuie sa decolam...asa ca data viitoare cand ne auzim vom fi acasa. Cu parere de rau plecam de aici, a fost un adevarat paradis, am facut tone de poze...abia astept sa le descarc pe toate si sa le vad.

LA MULTI ANI Leea si Madutza, sa fiti sanatoase, iubite si fericite!!!!!!

Tre sa fug..pupici...sper sa avem un zbor linistit si fara peripetii

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Bun!
Va rog trimiteti din nou data nasterii in contul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

33 facui pt cine a intrebat.Multumesc pentru toate urarile necitite decit acum,din cauza de plecat la mama.
Cami zici tu ca e pe-aproape fat frumosu? Bai,adevaru e ca vazui io un cal alb mincind jaratec da nu m-am gindit sa ma uit sa vad daca il calareste cineva.Fatu meu sa fi fost?
Roxi inseamna cu tu chefuiesti cel mai mult.

Dordia sanatate la flacau.
Io maine ma duc din nou cu al meu sa gasim coiutzu'.Sper sa nu mai am motiv de uraturi la adresa medicilor.
De reusesc,pun niste poze de la "superchef" si cu T in piscina.
Teatru
- io v-am zis ca l-am dus pe T la teatru de papusi.I-a placut la nebunie,a aplaudat si a fost extrem de cuminte si prins de actiune.
Pitic - pupici pentru pitici.
Dilpome buna ideea.Da lasm spatii libere.Io ma gindeam chiar la tricouri pt copii inscriptionate cu "colectia toamna-iarna".Sa le platim fiecare,desigur,doar sa se ocupe cineva de asta.Nu tb sa fie de cine stie ce calitate.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

http://new.photos.yahoo.com/leea_cv/album/576460762404207670

Aici is neste poze cu T in piscina si de la "superbul" chef cu colegii din radio.

iubire…in imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

cine imi trimite pe pm parola si user+ul de la adresa comuna?

merci!

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

hello!

Multumiri tuturor pentru urari si voua va doresc la fel!

rapid un moment de pauza, am vorbit la tipografie..se poate sa imi faca diplomele insa imi trebuie macheta si daca sunteti de acord sa le facem..astept propuneri pentru continut, eu ma gandeam sa avem in fundal imaginile din tabloul de iunie.Insa vreau sa stiu daca vreti sa le facem ca nu prea am timp si nu maine poimaine este 12 iulie...

meems, esti o draguta.

gandacel, ce face pitica? Am vazut pozele cu ea, este o scumpica...si tare seamana cu tati

ileasteptam continuarea, multumesc pentru povestire, voi merge negresit.

ela multumesc mult, vacanta placuta!tinem legatura ca si eu tot la azuga vreau sa merg..poate ne vedem acolo.

noki, am mai sarit de un hop...tu ce facusi azi?

felicia, si eu am surprins in imagini CURCUBEUL

leea, mai da e bine dezvoltat T, eu credeam ca e tare slabut dupa cele povestite de tine...ca nu prea papa.Si tu esti tanara si frumoasa....fatu nu-i cel de langa piciorul tau???
Nu e rea ideea cu tricourile, daca se poate ocupa cineva cu mai mult timp liber.

madau, drum bun sa ajungeti cu bine!

diana, fugi pana la un doctor sa nu cumva sa fi facut un pui de rosu in gat.I-ai dat supozitor si suspensie in acelasi timp???

pitic, cica se numeste" teribilii doi ani"...nu stiu ce sa iti spun ca si a mea e zmeu...rabdare si iar rabdare s-or potoli pana la trei ani.

joy, cum se simte vlad? tu esti mai bine?...

cristina buluci, ce mai faceti? V-ati mutat in casuta voastra?
anda, nu mai spui nimic? Vreau sa vad si eu poze cu nichituta, plizzzz!
gata fug la marketing, o saptamana buna tuturor!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by leea_cv

33 facui pt cine a intrebat.Multumesc pentru toate urarile necitite decit acum,din cauza de plecat la mama.
Cami zici tu ca e pe-aproape fat frumosu? Bai,adevaru e ca vazui io un cal alb mincind jaratec da nu m-am gindit sa ma uit sa vad daca il calareste cineva.Fatu meu sa fi fost?
.....

iubire…in imagini

Leea draga, eu sunt convinsa ca iti vei gasi jumatatea!!! Eu iti doresc sa se intample lucrul asta cat mai curand ! (sa stii ca nu am zis cu rautate treba legatra de Fat..., imi pare rau daca te-am suparat! ) Mi-au placut mult pozele cu T, chiar e foarte bine legat !! Suuuper pozele de la chef , super gashca iar tu arati foarte bine!!

Dordia, sanatate infinita Stefanelului! Sper ca deja se simte mai bine!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Leea minunate pozele!!!

Roxi din pacate da dar apoi mi-am dat seama.

Oricum e mult mai bine in sensul ca...la pranz avea 36.7 si sper sa nu mai faca febra ca...zburam la dr. De mancat mananca bine, se joaca, e vesel...deci...nu stiu ce a fost cu febra asta. Poate sa fie de la soare...sau...cine stie. O sa incerc sa ma uit in gatul lui cand ajung acasa sa vad daca vad ceva...dar...daca face iar febra maine ma duc la dr. cu el.

Va poop si ms de sfaturi!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

La Multi Ani cu intirziere Gemenutzelor noastre, Madutza si Leea!
Sper ca nu am ratat pe nimeni.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Cami nici vorba de suparare.Faceam haz de necaz.
Roxi nu stiu exact la ce ft te-ai gindit.Acolo in poze erau doi.Si (am auzit) ca apartin unul altuia.

Sa vedeti noroc.Am fost azi cu T in parc la tobogan.Si sint din alea cu tuburi,prin care se trece dintr-unu-ntr-altul.E,acolo si fii-miu.Si intra el intr-o teava de-aia mare si cind iese,iese pliiiin de kk.Vreun imbecil se kkse acolo iar T l-a adunat pe maini si pe picioare ca a merd de-a busilea.Si apoi ca-n filmele cu prosti.Ca urla din cauza ca nu-i placea ca-i murdar si inapoi nici c-a mai vrut.Si asa , catinel,catinel,prin kkt cine isi croia drum dupa copchil? Ma-sa,desigur.Si-am iesit amindoi plini de rahat si putind ca un wc din curtea bunicii necuratat de 45 de ani...Deci l-am injurat p=-ala de-a facut-o ,de sa nu mai kace niciodata in viata si multe altele.

Roxi eu vreau diploma.Si tabloul de iunie in fundal e ok.(sa trimit si io poza).Ramine sa vedem ce zic celelalte mamici.

iubire…in imagini

Mergi la inceput