Colectia de toamna iarna 2005(136)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello, am ajuns cu bine acasa, incerc sa recuperez maine cu cititul si sa pun si niscai poze

Ref la diplomele ptr intalnire...mie mai mult mi-ar placea sa facem niste tricouri ptr pitici, diplome am mai avut si anul trecut in Tineretului, asa prefera ceva nou..unde mai pui ca ar arata super o gaska de bblusi imbracati la fel

Ma pot ocupa eu de ele, numai sa stiu daca e toata lumea de acord

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

De acord cu tricourile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau ,bine-ati venit!!Asteptam poze !!

Pentru intilnire io's de acord si cu diplome si cu tricouri ,cum decide majoritatea dar mai mishtocutze ar fi niscai tricouri

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Si eu sunt de acord cu tricourile!!!

Leea dura rau patania!!! Am ras de m-am prapadit inchipuindu-mi cum ati iesit amandoi murdari!!!

Fi'miu a fost ok pana seara cand...a facut iar 39.2 ; am sunat dr. care mi-a zis sa ii dau nurofen si daca nu scade...sa ii bag eferalgan supozitor. Ei bine...pe la 8.00 i-am dat nurofen...si nnu i-a scazut, avea la 10.00 39.3 si i-am bagat sup. Acuma doarme dar...parca mai arde un pic dar nu asa rau. Maine cred ca daca nu isi revine...ma duc la dr. cu el.
Colac peste pupaza a facut si bunica'mea febra...asa ca...am doctoricit-o si pe ea....si sunt asa de intoarsa...ca ea are metastaza la ficat...si...e nasol cu febra. Offf....sper sa trecem cu bine noaptea asta.

Va poop si revin dimineatza~

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Leea, arati superb in poza aceea unde esti tu singura, melancolica si trista , iar d-nul T este un dulce-dulce si un scump!

Anunt matrimonial :
Fetelor, nu aveti cunostinta de vreun flacau neinsurat, cu ganduri bune, fara vicii mari ( droguri, afemeiat, bautura...merge fumator , pescar si cam atit )
Eu zic ca nu-i nici o rusine daca ar marita-o "babele" . Ca pe la ea prin zona, clar nu exista ce cauta si cum voi sinteti multe de prin Bucuresti , aveti prieteni...eu una ti-as trimite si de pe aici, dar nici macar cumnata-mii nu am reusit sa-i gasesc...
Ce zici, Leea, te bagi in hora? sper ca nu te superi ca am luat initiativa!

Mada, bun sosit acasa! vrem pozeeeee!

Dordiuta, Joy, sper ca piticii vostri sint bine!

De acord cu tricourile!

Roxi, superb curcubeul din poze!

Fetelor, mai exista Teatrul Tandarica in Bucuresti?

va pe toate! tre' sa fug ca-mi sosesc musafirii si eu stau si butonez pe-aici

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Madu , bine a-ti revenit, abia astept poze.Miruna e bronzata?I-a placut la mare?

Eu sunt de acord si cu diplome si cu tricouri cu poze, (noi nu avem diploma ca am lipsit din tineretului , asa ca suntem amatori). Roxana si Mada , va ocupati voi si va dam noi banii la intanlire?

Va las acum ca fug la dus ca maine plecam in Bulgaria, la o plimbare mica/mica

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Dordia, multa sanatate Stefanelului tau!

Roxi, superb curcubeul.

Madau, bine v-ati intors!

Ina, ai fost mortala cu anuntul matrimonial Si mie tot poza aia a Leei mi-a placut cel mai mult

Catutza, drum bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Buna dimineata, fetele!

Dordiuta, multa sanatate Stefanutului tau!

Madau, bine ati revenit pe meleaguri natale! Sper ca v-ati incarcat bine, bine bateriile!

Leea, super pozele, super mamica si super bebe!

La multi, multi ani fericiti mamicilor noastre Gemene!

Noi suntem bine, Mariei i-au iesit toti caninii, este o neastamparata, se suie peste tot, face nazuri la mancare. Inca se trezeste noaptea si vrea sa bea lapte. Am incercat sa-i scot laptele si sa-i dau apa, dar se trezeste de 5-6 ori. Daca-i dau lapte, se trezeste doar o data.
Ne-am intalnit cu Catutza si Biencutza in parc la noi, la Morarilor. Biencutza este o cuminte si o frumoasa!
Fetelor, daca sunteti prin zona, nu ratati Parcul Morarilor! L-au modernizat, are locuri de joaca pentru copii, mari si mici, l-au asfaltat, au pus flori, pomi, este superb! Chiar merita vazut!

La intalnire, cu maaare intarziere fata de lista, ne inscriem si noi, pentru ca abia astept sa va vad/revad!

Ne mai auzim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Dordia, sanatate multa lui Stefanel si bunicii tale! Asteptam vesti bune de la voi !

Joy, voi ce mai faceti? Ce face Vladutz??

Madau, bine ai revenit! Asteptam povesti, impresii si poze! Cum s-a comportat Miruniciu, s-a bornzat???

Raluca, tu poze cu Maria nu ne mai ararti???

Leea Despre patania voastra ce sa zic ... sa fie cu noroc!

Roxi, Feli, tare mult mi-a placut curcubeul din poze!

Intalnire - eu sunt pentru tricouri; dar parca si diplomele sunt ok ... !

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

si eu vreau tricou, chiar daca nu ajungem la intalnire.
pup si o zi buna!!

Maria(29.11.2005) si Ioana 17+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai07

Mergi la inceput