Colectia de toamna iarna 2005(136)
Raspunsuri - Pagina 27
bianca_mo spune:
ROXI, eu sunt din 18 iunie
we placut tuturor!
Bianca, mama lui Serban
poze
10 decembrie 2005
felicia74 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR "GEMENE" DE NOV-DEC 2005!
Sugestie: daca doriti, punem in lista zodia fiecarei mamici. Si la inceputul fiecarei zodii, va anunt care sunt sarbatoritele. Asa le putem felicita macar in jurul datei... cu o oarecare abatere![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Gandacel spune:
Buna!
Chiar ma intrebam de unde stiti cine cand se serbeaza... La un moment dat am scris si eu intr-un cont, unde stiu ca era tot grupul (cine a raspuns chemarii) dar nu mai stiu deloc unde sunt datele astea... imi poate spune cineva unde le gasesc? Pe PM bineinteles, sa nu citeasca oricine pe net.
Va pupic, ca trag speranta ca acum pot sa fac un nani alaturi de familia mea.![]()
ela27oana spune:
fetelor multumesc de incurajari,sper safie cu bafta data viitoare
ROXIALEXIA-noi plecam sambata pt 10 zile la azuga,o sa stam la pensiune,dar nu stiu cum este acolo,nu am fost niciodata,este pensiunea unor cunostinte,dar iti spun cand ne intoarcem si iti arat si pozici daca vrei
pitic-03 spune:
Buna fetele!
1.LA MULTI ANI LEEA, MADUTZA SI CELORLALTE MAMICI "GEMENE"!!!SANATATE SI NUMAI BUCURII!
2.FELICITARI RIPLEY PT FETITZA!!!noi avem mari discutii in ce priveste numele domnisoarei noastre: MARIA (ca pe nasa si mami)+inca un nume la care nu cadem de acord sub nici o forma
3.Mai scrieti va rog o data data, ora, locul intilnirii!!!
4.Noi "fetele" suntem foarte bine(mai putin ne impacam cu caldura asta) , mai putin d-l Tudor care face niste crize de isterie in momentul in care ii spui ca nu are voie ceva.....e de speriat.Se trinteste in fund, da din picioare, chiraie de ti se zbirleste parul pe tine de frica...etc.Am plins 2 zile non stop ca nu ma puteam intelege cu el(ca nici sa bage cioburi de sticla de pe jos in gura, sa sara in cap pe asfalt de pe gard, sa fuga inaintea masinilor pe strada ..nu-l las nici de mor!)Acum il las sa se descarce(sa tipe , sa dea din picioare, etc) putin apoi (cind face vreo pauza) il iau cu binisorul si incerc sa-i explic ca face buba, sa-i atrag atentia spre un alt lucru mai interesant si mai putin periculos.....E tare greu!!Mi-as dorii din tot sufletul sa fac ceva sa numai reactioneze asa, daca stiti careva....ajutati-ma!
.
Abia astept sa vin la intilnire!!!!!!!
VA PUPAM DULCE!
PITIC
22
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+PUIUTAdePITIC(DPN=10-X-2007)
dordia2000 spune:
BUna seara!!!
Am adus si noi baiatul acasa...si...a facut febra 39.4 fara alte simptome. Asa ca i-am bagat un eferalgan in fund si in 2 ore avea 38.3. I-am mai bagat un supozitor inainte de nani si acuma doarme dus. Nu stiu de ce a facut febra dar...banuiesc ca a stat tata cu el mai mult azi in soare si poate d-aia ca...altfel...nu are alte simptome de raceala.
Pitic ma bucur ca sunteti ok, iar ...sfaturi...nu stiu ce sa iti spun ca nu avem deocamdata asa probleme. Sper nici sa nu apara. Desi...si Stefan mai protesteaza cand il iau de la leagane dar...ii trece repede si merge.
Intalnirea va avea loc pe 12 Iulie la ora 17.00 in Ior la intrarea de la metrou Titan!
Acum va poop si va doresc o noapte buna!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
catutza spune:
Buna!
Felicia , super ideea cu listuta noua. Eu sunt nascuta pe 17august
Astazi am fost in parc la Morarilor, care este super, muuulte locuri de joaca si pentru copii mici si pentru copii mai mari, asa ca daca aveti drum intrati ca merita.Ne-am intanlit cu Raluca si Maria dar nu am stat prea mult ca a venit ploaia
, asa ca am fugit in cora unde ne-am intanlit cu Lavi si tot familionul
.
Dordia ,
-am sa treceti cu bine de noaptea asta
Va las acum, ma duc la culcare ca mi-am propus sa nu ma mai culc asa de tarziu-sper sa si reusesc
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor...Am trecut cu bine noaptea...a dormit dar...dimineatza avea iar febra. Nu stiu cat pt ca face f. urat cand ii bag termometrul in fundulet asa ca....i-am bagat iar un sup. eferalgan si i-am dat si 4 ml de nurofen. Sincer....nu pot sa imi dau seama de la ce e, ca...alte simptome nu are.
Voi ce credeti? ce poate fi? si daca nu inceteaza febra...voi cum ati proceda? Oricum voi suna azi dr. si daca nu cedeaza febra...o sa il rog sa vina sa ne vada sau o sa mergem noi la cabinet.
Revin mai tz ca acuma am treaba ca sunt la servici!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
Madutza10 spune:
Dordia ,daca febra persista ,eu zic sa mergeti la medic !
Noi am petrecut ieri super bine ,vremea a fost frumoasa ,copilul relativ cuminte dar a ajuns acasa ca unpurcel ,a dormit o ora in masina ,atit ,in deplasari nu prea vrea sa doarma dar nu-i bai ,o data nu se pune .
Punem poze mai tirziu ...
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
MAI-IUNIE 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
ilenutza spune:

Felicia super idee!!
LMA sarbatorilor cu ocazia zileleor de nastere, sa fiti iubite si fericite!
Despre teatru- stiu ca Roxi si Alina m-au intrebat, daca a mai fost si altcineva
.Teatrul este cel de la I.Creanga, au 2 spectacole in cadrul programului 'Educatie timpurie' si ruleaza alternativ in fiecare joi de la ora 17 in sala de langa libraria Carturesti.Biletele sunt 6,3 ron si plateste fiecare adult, copii nu.Trebuie sa le iei in avans pt ca risti sa nu gasesti daca mergi la ora de spectacol.(noi le-am luat sambata pentru joi).
Nu exista scena practic se sta pe niste pernute in fata locului unde presteaza actorii, ei oricum se plimba printre copii, este interactiv.La sf. primesc bomboane si baloane
.Este super!
revin cu continuarea....
Ile
34 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007