Colectia de toamna iarna 2005(136)
Raspunsuri - Pagina 26
bianca_mo spune:
NEGARA, EU STIU CA TREBUIE SA IASA 20 DINTI DE LAPTE...
SI EU VOI SARBATORI IN ZODIA ASTA 33 DE ANI... CRED CA-S CEA MAI BATRANA DE PE AICI!
LEEA , MADUTZA SI ROXI la multi ani fericiti!
scuze pt caps-uri, sunt cam obosita si mor de cald...
Bianca, mama lui Serban
poze
10 decembrie 2005
leea_cv spune:
Fetelor multumesc fiecareia in parte pentru urari si pt gindurile tare frumoase.Negara,Ina, auda-va Dumnezeu! ca m-am saturat.
Maduta ti se face rau la 28????!!!Io eram in floarea virstei atunci.Amu ce sa zic?
Joy iubito,rau imi pare,da io n-am bagat in T decit mincaruri cacacioase si deci nu am nici cea mai vaga ideea ce i-ai putea da lui Vlad.Iti tin doar pumnii.
Bia, neee,nu esti cea mai batrina.Si io tot atitia trandafiri am adunat.Mama lor.Si is mai baba ca tine cu citeva zile macar,da is.
Roxi tu pe cind si cit?
Bic sa-ti traiasca socrii bine crescatori de copii.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
dordia2000 spune:
FEtelor...buna ziua!!!
Nu il iau pe fi'miu de la mama azi ca...mi-am luat o canapea pe care mi-o livreaza maine si....abia dupa o sa il aducem. Am terminat deratizarea....am facut curatenia...deci maine sunt iar mamica de copil sper...nu prea rasfatat.
La bunici i-a mers de minune...a mancat ca spartul urzici cu mamaligutza, spanac, ciulama de ciuperci cu mamaligutza (e fan mamaliga) ciorbitza de stevie...etc. Iar de maine incepem incetisor sa introducem iar lactate si carne in alimentatie pe care i le-am scos din cauza de urticarie.
De dormit doarme singurel in pat gen recamier si singur in camera...de seara de la 10 pana dimineatza pe la 9.00-10.00. E superok, cuminte si ascultator.
Imi e dor de el de mor dar...ma mai abtin pana maine ca si acum ma-as duce la el.
Gata ca v-am impuiat capul Revin mai pe seara sau maine.
La multi ani tuturor sarbatoritelor zodiei ca....sunt secretoase si nu dezvaluie ziua in care sunt nascute...asa ca fac o urare generala!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
ioana_77 spune:
Am intrat sa urez si eu
Laaaaaaa Multi AAAAAAAnituturor sarbatoritelor zodiei, sa fie sanatoase si iubite!
Maria(29.11.2005) si Ioana
17+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai07
catutza spune:
Buna!
CristinaN , ce mai face Elise? Cum se mai simte? Tot pe tratament sunteti?
Dayssy , sa stapaniti sanatosi casa si sa va mutati cat mai curand, 
Leea , cati ani ai implinit de te vaiti ca esti batrana? Ca in poze tare tinerica pari ![]()
Noki , unde umblii mama draga? Ai terminat examenele? Ce face Sarah nazdravana?
Ina, bine ca nu sa speriat fata de furtuna si bine ca a-ti avut unde sa va adapostiti sa treaca si timpul mai placut
Noi am fost la mama la curte, a stat Bianca toata dimineata in piscina si sa jucat cu apa, marea ei dragoste. Nu o mai intereseaza nimic daca are apa.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Madutza10 spune:
Multumim de urari inca o data!!
Leea ,LA MULTI ANI!!!Ia zii citi ani faci batranico??Ca nu pari a fi mai ,,in virsta'' ca mine !
Am fost azi la cumparaturi pentru party-ul de maine ,nu mai am loc in frigider nici sa pun un pai ,sper doar sa nu ploua ,ca altfel am aruncat banii degeaba ,tineti-mi pumnii :)
Am fugit la baitza cu piti ,sa pup si va doresc o noapte linistita!!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
MAI-IUNIE 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI LEEA, MADUTZA SI BIANCA (in avans)!! 

Sa fiti sanatoase (impreuna cu toti cei dragi si absolut tot ce va doriti sa devina realitate! 
Madutza, distractie placuta maine si vreme frumoasa!!
Leea draga, sigur intr-o zi va rasari soarele si pe strada ta, si atunci iti vei aminti zambind de aceste zile!
Fii optimista si bucura-te ca ai o minunatie de copil care iti umple viata cu bucurii si fii pregatita pentru "Fat Frumos", pentru ca e pe-aproape!!!
Joy, sanatate infinita lui Vladutz!!! 
Ela, fruntea sus! O sa fie bine data viitoare!
Nu te supara pe sotul tau, ca dunt convinsa ca nu a facut lucrul asta cu rea intentie! 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
roxisialexia spune:
leeaeu sunt in ziua a mai lunga din an, de solsititiu -21.06- si implinesc 32 de anisori..![]()
bianca, tu in ce zi esti?
catalina, ce bine ca aveti unde merge la curte...pupam micuta ratusca 
diana, cine-i secretos ? ..multumesc pentru urare!
fetelor, ce ziceti facem niste diplome pentru intalnire?
Luni am sa vorbesc cu cineva sa vad daca pot sa le fac la o tipografie.
ina, cred ca asa ramane vis-a-vis de magazin la intrarea principala a parcului, chiar lanaga metrou.
Si alexia mea face la fel cu pantofii, gentile si fardurile hi hi hi...mai nou are mari pretentii in privinta hainelor si a incaltamintei....nu se inclata decat cu ce ii place altfel urla pana nu mai poate si da din picioare si nu e chip sa o incalt.
imi poate recomanda cineva o pensiune pe valea prahovei, vreau sa merg intr-un week cu alexia ???
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
catutza spune:
Roxana , super ideea cu diplomele, dar...ce scriem pe ele? Ca nu vom sti sigur cine ajunge la intanlire si cine nu. Sau lasam spatii libere si complectam apoi.
Pensiune , noi am fost la "Casa Noastra" din Sinaia, cum intrii pe partea dreapta. Noua ne-a placut , camera destul de mare, cu tv, baie proprie, curat, restaurant propriu si crama, magazin...tot ce vrei.
Am mai fost si la Gura Diham la cabana. E foarte frumos, o liniste de nu-ti mai vine sa pleci acasa. Noi seara coboram pe terasa restaurantului cu paturile din camera si fierbeam vin si ne apuca miezul noptii la taclale...ce vremuri! Acum nu mai stau intr-un loc nici 5 minute 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
meems spune:
Fetelor, Leea si-a spus mai devreme etatea cand a marturisit ca e de-aceeasi varsta cu Bianca.
Madutza, eu implinesc 28 peste cateva luni, dar la fel de habauca ma simt ca si tine... cred ca la noi mintea a uitat sa imbatraneasca 
Roxi, eu iti urez de pe-acum La Multi Ani! ca pe 21 nu cred ca voi avea acces la net.
Joy, cum mai e Vladonele?