Colectia de toamna iarna 2005(136)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

NEATA. mai am o pagina deschisa de forum si nu stiu ce naiba i-am facut ca s-a facut mica mica mica ca nici scrisul nu se mai vede si am acolo un measaj......de alal kilometric.

reiau pe scurt.

GANDACEL nu te "plangem" dar vrem sa stii ca suntem alaturi de tine si te sustinem. moral ca fizic...eu una as vrea din tot sufletul sa pot da o mana de ajutor.

MARIA_ALEXIA stiu ca este superior laptelui de vaca cel de capra, doar ca eu citisem ca este mai "greu" "gras".
amu nu ar fi asta problema ci ca vlad daca bea lapte de vaca de 3.5% face kk alb si deci ii solicita ficatul prea mult.
de aia prefer sa nu-i dau sau sa fie aici, langa mine, acasa nu la cuca macaii. nefiert...atat ii trebuie.
de asta decizia de a-l trimite la tara este asa greu de luat, ca ea nu-mi respecta "indicatiile".
plus ca nu am incredere ca daca nu se descurca o sa-mi spuna!!!! o sa zica ca-i totul bine si frumos (ca asa-mi reproseaza ea ca nu stiu sa-l cresc eu si daca ar fi cu ea ar fi cuminte).
acum se poate sa fie si un pic de adevar ca de ex cu cristi daca-i afara, piticu sta in carut. cu mine, nu prea sta...cateodata deloc. ma manipuleaza destul de usor ca sa zic asa.

ieri v-am zis ca am fost pe la Ela si am plecat cam tarzior, pe la 14:50. ei, acasa nu prea a vrut sa pape si a adormit la 15:30. la 18:15 l-am trezit la japca ca el ar mai fi dormit. bineinteles ca i s-a dat peste cap programul de seara, plus ca a iesit cristi cu el afara cam la ora la care el se pregatea de nani...si la 22:30 cine urla de mama focului si nu vroia sa adoarma cu toate ca-i cadeau ochii???
saracutu' l-am luat in brate - ca la cristi nu vroia si pace - m-am asezat pe pat si el statea cu capusorul pe umarul meu dar se sprijinea pe picioarele proprii, nu vroia sa-l iau de tot in brate ca da ca incercam sa ma ridic din pat, imediat incepea sa planga.
si deci...daca nu a mai avut ritualul sau de seara, asta se intampla.

INA Doamne si eu ce as mai dormi.........

DORDIA da, pare OK ora 17:00 - numai sa nu fie infernal de cald - ca si asa pana ne strangem trece cam o ora.
eu nu stiu decat asa, ca prin ceata iesirea de la metrou la titan, o stiu pe cea de la mag titan...
ramane sa decideti voi unde ne intalnim.

s-a trezit maimuta

PS: ati vazut ce de cazuri de toxina botulinica sunt??

Joy 24+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mie mi se pare de domeniul SF IOR-ul vostru.Am ajuns sapt trecuta in Bucuresti pt o zi (de dim pina seara) si dracu stie pe unde am umblat cu taxiul,dus-intors, da juma de zi s-a dus dracu'.INFERNAL.Io m-as imbolnavi de nervi instantaneu sa ma urc la volanul unei masini p-acolo.Imi venea sa ma dau jos din taxi tot la 3 minute si sa car pumni in moaca fiecarui sofer pe care-l durea-n c-- de ceilalti.INGROZITOR.

S-ar putea sa ajung si eu la intilneala.Da nu-i inca sigur.Si din cite inteleg ma pot pierde linistita cu tot cu prunc printre intrarile la IOR.Poate o pun de-o venire cu Cami
Cami apropo, cred ca vin in Buzau si de acolo la Buc.Asa ca sa stii si tu ce program ti-am facut.
Patul mai are vreo 10 cm si sparge plasa cu picioarele.De-abia mai incape.Dar pina ii ies degetele prin el,acolo ramine.
Perna - T doarme pe o perna mare cu jumate corpul.Dar e de-aia subtirica.
Dinti - lui T ii lipsesc doar 2.A fost un exemplu de cumintenie copilul meu la iesirea lor.Cred ca au explodat vreo 8 de-odata.Si a avut doar diaree.Ceea ce ne coafeaza.
Constipatia nu i-am venit de hac.Dupa 3 zile de duphalac, a facut normal 2 zile,apoi, cu tot duphalacu- nimic.Acu ii dau Baby Lass.Degeaba.
Socializarea - pediatra, careia m-am plins ca T nu se joaca cu alti copii a zis ca la 1 an,copilul se joaca de unul singur, la doi ani, voi fi 2 in joc, la 3-3 etc.De aia ea nu recomanda introducerea in colectivitate prea devreme,ca ii traumatizam.
Olita. Ati mai evoluat? Io il las pe T fara pampers,doar cu pantaloni scurti.Face pipi pe el, nu-i place ca-i ud apoi se aseaza pe olita.Da cu ce ma ajuta asta? ca nu se aseaza inainte.
Haine- si eu la tzara.Am facut stive.Cele mai faine,dar care nu ma mai incap, le-am dat plingind la prietenele mai scinduroase.
Cititul. Ori citesc in gind ori lui T,tot aia e.Nu are rabdare,nu asculta, nu-l intere decit in cazul in care ii ofer cartea spre rupt.

Ma duc maine cu Tudor la chirurgie infantila,caci nu-i gasesc un testicul decit ocazional.Mai are cineva problema asta?

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Leea cand vii in Bucuresti te ghidam noi pe unde si cum ne intalnim. daca ramane IOR...probabil ca va fi intrarea de la metroul Titan sau...cea de langa de la Biserica dar...asta putem discuta atunci in pragul intalnirii.
Despre patut si eu prefer sa doarma in patul lui pana nu o mai incapea dupa care...trecem la pat norma. Pana atunci sper sa reusesc sa vand casa si sa ne mutam la 4 camere.
Despre Testicul nu cred ca am probleme cu Stefan...desi...sincer...nu i le-am pipait. Doar ca la vedere...nu pare nik anormal.
Bafta multa la dr.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Sunt cu okii pe voi

Am reusit sa citesc si eu ceva din urma,cam pe diagonala e drept...poze v-as pune de acum cateva dar de fiecare data uit aparatul in camera si n-am cum sa mai intru ca scol maimutza

intalnire mi se pare ok ora 17 in IOR...fetele care nu stiu parcul sa vina la iesirea de la MAGAZINUL TITAN (singura deschisa de altfel) si eventual dati un bip de acolo sa vina cineva sa va ia..eu,Dordia, Cristinamh..aveti nr noastre de tel.

perna Miruna doarme fara, ptr ca daca i-o pun in pat si-o trage in cap si se joaca cu ea..nici chip sa doarma

Leea bafta multa maine cu T la dr!

Maria_alexia ma bucur ca am reusit sa va aduc aproape macar o bucatica de plaja si un colt de soare...

lapte de vaca am incercat de toate felurile, a mea se constipa asa ca amanam momentul pana pe la 3 ani

Ina abia astept sa va vad

povesti la culcare nu servim...la noi trebuie sa fie intuneric si liniste cat isi bea biberonul cu lapte...apoi se culca imediat

Atat ptr azi...pupici multi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Leea, m-as bucura tare mult sa treci prin Buzau! Poate mergem impreuna in Bucuresti! Abia astept!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Chiar nu exista in Romania asociatii care vor haine? Trebuie sa fie. Poate intrebati si aici pe forum.
Poate la biserica?
Cu biserica ortodoxa, din pacate, stiu eu cum e. O prietena a tinut vreo citeva luni in casa un sac de haine pe care voia sa le dea la o biserca ortodoxa. Si atita a fost plimbata de la unii la altii, incit intr-o zi s-a enervat si s-a dus la biserca catolica, unde s0a gasit imediat cineva care sa le distribuie la nevoiasi.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Hola si de la noi!

Ref. la asociatii pt dat haine, vara mea este membra a crucii rosii, asa ca orice vrem sa donam o chemam pe ea, ii incarcam masina si ei le distribuie

Io sunt super incantata ca am reusit sa merg cu Victor la teatru, un spectacol special pt copii de 2-3 ani, dureaza 35 de min .cand a inceput a dat un pic in bazaiala iar la sfarsit nu mai vroia sa plece - alta mica bazaiala.Mi-am propus sa mergem mai des.

Madau, intri asa sa ne faci pohte, mai ales la gravide, de soare,mare!.Vacanta placuta.Dar de pitica nu ne scrii nimic, ea cum se comporta?

Pupice

Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mai fetelor, ma speriati cu intalneala asta, mai ales ca eu nu cunosc Bucurestiul deloc! Si dupa ce am citit cum vede capitala o fata de provincie (vezi Leea ), pai... poate va gasesc abia dupa ce se sparge targul! Incerc sa-mi iau notite cat mai bune, mai ales ca nu stiu cat acces voi mai avea la net dupa ce ajung in tara. Si eu plec in aceeasi zi cu Ina - 19 iunie. Parcul asta cat e de aproape de Restaurantul Perla?

In alta ordine de idei, desi am citit pe mega-diagonala, am reusit sa vad pozicile Amaliei

As mai scrie, da'-s la lucru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Meemsulica ai un nr. de tel??? Da-mi un PM cu nr de tel sau iti dau eu nr. meu de tel...si vb si te ghidez sau chiar ne putem intalni undeva ca sa te aduc cu un taxi! Ca masina n-am!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

leea, dar combinatia cirese + apa ulterior nu are efect? Nu-i normal atata timp cu constipatia asta, mama ei.Bafta maine la dr.

Maria(29.11.2005) si Ioana 17+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai07

Mergi la inceput