Colectia de toamna iarna 2005(136)
Raspunsuri - Pagina 18
lavi02 spune:
Intalnire eu vin oriunde; nu ma puneti pe mine la prioritari pentru ca eu am al doilea copil mai mare, nu mai mic decat majoritatea, de mine e mai usor decat de Gandacel,Corap si gravidutele.
Daca ramane IOR, rog "localnicele" sa stabileasca un loc anume in parc.
Alexandrina hai ca m-ai distrat la culme cu dr de familie si asistenta ei..
vorba aia: sanatosi sa fim!
dar in cazul de fata se aplica literal: sanatosi sa fim ca altfel.. 
Lasa prostile, daca o iei pe calea superstitiilor ajungi razna bine,
. Urat din partea mea sa zic asta, dar zic: nu foloseste nimanui sa tooot stai sa citesti cazuri la umanitare; nu poti sa ajuti cu nimic, daca ai niste bani de donat alegi un caz la intamplare si donezi (ca oricum toti au nevoie de bani); intr-adevar exista multe necazuri pe lumea asta dar nu poti sa iei tu parte la toate. Fiecare dintre noi avem portia noastra de necazuri care ne lovesc la un moment sau altul al vietii, mai avem si necazurile celor apropiati la care, vrem, nu vrem, luam parte, de ce sa cautam in mod special necazurile oamenilor necunoscuti si sa ne implicam in ele.
Da, exista oameni gen Maica Tereza care se apleaca asupra necazurilor tuturor dar cred ca ei au un tip de structura sufleteasca potrivita pt asa ceva si si-au format un scut sufletesc cumva.
Gandacel e greu acuma, dar gandeste-te ca e o perioada limitata in timp, peste vreo 2 ani cine o sa fie ca tine cu doi copii marisori? Si in plus apropiati de varsta! Acum e greu ca nevoile lor sunt diferite, bb Stefania te solicita mult, sa vezi ce frumos o sa fie cand incep sa se hlizeasca si sa se harjoneasca impreuna.
Apropo de frati: Se pune problema unei tabere cu gradinita. O intreb pe Silvia: vrei sa mergi singura sau sa vin si eu cu tine? Imi raspunde oarecum incurcata: Tu sa nu vii, dar sa vina Natalia. 

Alinush frumoase pozele, chiar ca v-ati facut de cap pe acolo!
Fain ca missa doarme oriunde, Natalia mi-a facut figura de la Pasti incoace ca nu mai vrea in patutul de voiaj, urla ca toate alea cand o pun acolo. Ce ne-om face la mare, nu stiu, va trebui sa o luam cu noi in pat ceea ce va fi naspa pt ca are obiceiul sa se rasuceasca in taote partile pana ne da pe noi 2 afara din pat. 
lavi02 spune:
Perna nu, povesti la culcare inca nu; Nati deocamdata are rabdare doar sa-i explici pe poze, in nici un caz sa-i citesti.
Silviei ii citim sau spunem o poveste la culcare.
maria_alexia spune:
Gandacel, Lavi 
Madau, esti o draguta ca ne iei si pe noi cu tine in vacanta. Am inceput si eu, cum spunea Noki, sa ma visez deja in Turcia
. Asteptam bombardamentul cu poze
.
Alexandrina, tu esti om serios, de unde pana unde ideile astea cu predestinarea ?? Gandeste-te la cati oameni mari, zdraveni si sanatosi cu numele Mihai cunosti!
Cu perna... hmmm, si Cristi e mare fan, pozitia lui preferata mai nou e sa-si culce toata burtica pe o perna cat mai mare... A prins faza asta la ai mei, cand a mai dormit de-amiaza, si o exerseaza de cate ori ajunge in patul nostru.
Cititul inainte de culcare o sa vina de la sine. Si Cristi a avut o perioada cand dupa baita si biberon adormea imediat. Acum s-a smecherit, fuge din dormitor dincolo, mai da o raita pe la jucarii, apoi imi cere sa-i citesc. E obosit si are rabdare sa-i arat tot din carti. Nu citim povesti, ii povestesc cartile lui cu poze. La un moment dat se freaca la ochisori, il duc in pat si in 2 min doarme ingerasul.
Faza cu cititul povestilor cred ca va veni mai incolo, cand vor intelege mai multe.
Joy, nu stiu ce sa-ti spun cu laptele de capra. Cand gasisem tabelul ala comparativ, stiu ca era net superior celui de vaca. Contine mai multe vitamine, mai putina cazeina (= proteina mai putin digerabila din laptele de vaca). Si in general e considerat mult mai sanatos. Dar nefiert... nu m-as risca.
Nasol sa stii ca soacra ta nu respecta ce-i spui cand e vorba de copil. Nu cred ca o sa stai prea linistita, asa.
Nu pot nici sa-ti spun cum va reactiona Vlad daca il lasi acolo. Poate ii va placea la nebunie la tzara si va uita de tot, sau poate nu va intelege de ce l-ati abandonat acolo
. Ati putea incerca sa-l lasati o perioada mai scurta, sa zicem de miercurea, in weekend sa mergeti sa vedeti ce face, daca totul e ok sa-l mai lasati o saptamana... Zic si eu.
Bravo pentru seara libera, chiar si o ora de rasfat conteaza!
Gandacel, din pacate s-a cam acumulat oboseala la tine in ultima vreme. Cunosc tare bine, exact asa eram si eu pe la 2 luni ale lui Cristi, puteam dormi si pe banca in parc
. Si, la fel cum spui si tu, cand ma treze pe la 5 dimineata muream de somn, dar cand imi tragea un zambet... uitam tot
. Vestea buna ar fi ca dupa 3 luni in general s-au mai imbunatatit lucrurile. 
Vad ca majoritatea piticilor au intrat deja in perioada crizelor. Bine ca ne avem alaturi, mai avem de rezistat un an!! 
Alinush, superbe pozele din vacanta. Frantura aia de mare ultra-albastra mi s-a intiparit bine de tot in minte 
Ina, regret tare mult ca nu putem veni si noi la intalnire. Chiar nu vad cum am putea face, atunci voi fi iarasi la serviciu, tati la fel... Sper sa apuci sa mai intri pe net si din Ro, de-abia astept sa ne povestiti si noua cu intalnirea...
Ca intrebati de Coralia: ieri ne-am plimbat cu Andreea ei, dar cu bunica, ea e tot la serviciu pana tarziu. A crescut mare Andreea, acum papa mult mai bine, dupa o lunga-lunga perioada in care a nazurit la greu.
Am patit impreuna o faza... ca in bancurile cu
: bunica Andreei auzise de la o vecina de o gradinita din apropiere unde au leagane faine si e placut la joaca. Am fost impreuna acolo, era cam 17.30. Ne-am gandit noi asa, vag, nu cumva sa ne incuie in curtea gradinitei, dar lasasem carucioarele la vedere pe alee.
Copii au fost ultra-incantati de joaca acolo! Era un topogan fix pe masura lor, nisip din plin, Cristi se tavalea pe-acolo si chiuia, Andreea cu lopatelele la nisip, s-au alergat prin iarba si la topogan... Mai venise un baietel cu bunica, s-au jucat si cu el.
Spre ora 19 dam sa plecam - stupoare: ne incuiasera in curtea gradinitei
. Gardul inalt si cu tzepi sus, sa nu iasa copii afara. Pana la urma l-am sunat pe tati, a venit cu patentul si a desfacut putin din gardul de sarma sa puteam iesi. A fost si comica faza, copiii oricum s-au distrat copios. Bine ca s-a terminat cu bine. ![]()
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
camelia_daniela spune:
Hello!
Alinush draga mi-ua placut fffoarte tare pozele voastre!!
La fel ca si Ioana am admirat perlutele Amaliei!! Superbe pozele cu marea in fundal!
Alexandrina draga, nu te mai gandi la prostioare!
Nu cred asa ceva!
Noi nu folosim pernuta deloc .... doar la joaca!
Povesti nu avem rabdare sa citim deocamdata in schimb am descoperit o noua pasiune - desenem cu creta pe asfalt in parc!!! Suuuuper incantata Daria mea sa traga linii; insa mai mult "deneaza mami" tot ce vrea muschiul ei- "puiu", "mingiutza", "badutzu" ![]()
Maria, ma bucur ca ne-ai mai povestiti de Coralia si Andreea ei si inspecial ca ne-ai dat vesti bune! Haioasa patania voastra ! Bine ca ati reusit sa evadati!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
Gandacel spune:
Buna!
Eu nu am timp acum sa scriu, ca merg la doctor, dar asa pe scurt, tot zic: nu ma plangeti asa de tare, ca nu ma descurc "singura" cu doi copii. Bogdan e totusi la gradinita de la 9 la 5 jumate, asa ca tot de unul am grija. Restul zilei ma rupe. Dar nu ma plang, dadeam doar un raport, ca sa stiti cam cum ma simt. Obosita, obosita rau, dar atat.
Lavi, saru' mana, stiu ca va fi mai usor mai tarziu, eu ma gandeam ca deja cand va merge in patru labe Stefania o sa incep sa ma distrez si sa dorm mai mult. Ca si cu Bogdan umblam intr-o veselie in patru labe si dormeam noaptea ca lumea. Asta noapte a dormit Stefania doua reprize de cate 6 ore!!!! Oare se va repeta? Nu am dormit eu, eu drept, de griji... Dar la noapte am de gand sa fiu pregatita pentru repetarea povestii si, cine stie, poate face si ea un program din asta fain, ca o iubeste mama mult!
Aseara m-am jucat cu Bogdan de ne-am tavalit de ras! Insa pentru ca i-am facut pe plac si absolut totul am facut eu pentru el. Nu tati, el nu are voie nici sa intinda mainile spre el, doar cand vrea BOgdan! 
Intalnirea in IOR nu cred ca e de mine. Nu cunosc parcul deloc-deloc. Si cu taxi cred ca fac vreo trei ore dus-intors. Nu e de noi. Imi pare rau de tot. Poate facem doua intalniri, daca stau fetele de departe mai mult de o zi prin Bucuresti.
Oricum, mai e ceva vreme pana atunci si o sa stiu cu siguranta ceva doar in ziua respectiva.
Va pupic, alimentez puiul si plecam la doctor!
lavi02 spune:
Gandacel ai fost de coma cu nedormitul azi noapte! [:)))], lasa ca o sa aranjeze lucrurile, acum e cel mai greu.
Chestia cu gradi e salvarea-salvarilor, vorbesc din proprie experienta 
Feli esti pe aproape? Nu-ti deschizi gmailul, please? -> ti-am scris PM.
Fetelor, aveti vreo idee, ce sa fac cu hainele care nu-mi mai plac/vin ???
In afara de ghena, ca parca mi-e mila sa le pun acolo.
maria_alexia spune:
Lavi, eu ma tot gandeam sa deschid un topic special pe tema: ce faceti cu lucrurile care nu va trebuie, dar care nu sunt chiar de aruncat?
Am tone de stuff, haine, cosmetice cu care nu stiu ce sa mai fac, sa nu ma mai tot impiedic de ele...
Pana acum am cam facut transporturi la tara, unde se redistribuiau, alta idee n-am avut.
Sau am facut pungi pe categorii (haine de-ale mele, de-ale sotului, de bebe, pantofi idem) si cand prindeam pe cineva cersind prin zona il invitam sa vina sa i le dau. Dar asta inseamna uneori sa astepti cu punga si cateva luni...
alte idei ?
lavi02 spune:
Eu n-am unde la tara, cu neamurile mele de la tara n-am mai tinut legatura de ani de zile din pacate
si sunt departe, in Ardeal...
maria_alexia spune:
Ar mai fi varianta cu bazarul de aici de pe forum, daca ai energie...
Am inteles ca exista chiar unele persoane pe care le poti ruga sa se ocupe de bazarul tau (fotografiat lucrurile, adunat banii intr-un cont, expediat...), tu sa donezi numai lucrurile...
felicia74 spune:
Lavi am fost afara cu maimuta. Ai mesaj pe gmail.
Gata, ma duc sa mananc!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)