Colectia de toamna iarna 2005(136)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Bravo Joy

Madau ma bucur ca baietelul e mai bine...si voi distrati-va din plin!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola si de la noi,
ne-am intors si parca ne face bine aerul racoros de aici. Ca pe Coasta mai ca nu puteai respira...Vremea a fost cam ciudata dar tot am reusit sa ne facem de cap.

No, poate apuc sa citesc si io ceva, daca nu sa nu va suparati ca nu raspund.

Alexandrina, noi dormim pe perina de la 1 an, ca asa scria la carte , avem o perinutza mica speciala pt patutul ei, nu e cine stie ce. Cand are nasucul infundat ii pun o perina ceva mai mare ca sa poata sa stea inclinata.

Io cred ca missa mea nu mai are nici o treaba cu dormitul, doarme ca in gara oriunde, numai patutz sa fie. Acum in Franta mi-a dormit fara nici o problema in patutul pliant, singurica in camera ei, cu perna sau fara perna, fara comentarii, am stins lumina si am plecat.

Cat despre povesti, am incercat dar nu are rabdare, asa ca rasfoim o carticica inainte de culcare dar in living nu in pat.

Gandacel iti doresc sa treaca cat mai repede perioada asta de oboseala, sfaturi cred ca nu sunt, e normal cu 2 pitici asa de mici asa ca rabdare si iar rabdare.

Madau concediu placut in continuare, sa il savurati la maximum cu coktailuri cu tot!
Io abia astept sa ma intorc pe Coasta... AMR 1 luna si 4 zile...

Gata, atat am citit atat zic.

Alina si Amalia 17.11.2005

Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Si daca doriti sa ne vedeti in vacanta: Antibes May 2007
Enjoy.

Alina si Amalia 17.11.2005

Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Alexandrino, hai ca te scutur eu bine tot. Stiu ca e greu sa nu faci tot felul de asociatii cind citesti despre tragedii pe forum, dar cred ca stii ca ceea ce-ti umbla prin cap nu sint decit niste frici normale pe care le are orice mama activate acum la tine de o asociere fonica si atita tot, fara nici o legatura cu realitatea.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Maria Alexia bun venit, concediu cit mai placut de luni incolo sis a stapiniti sanatosi noua achizitie, la citi mai multi kilometrii! Imi pare rau ca nu s-a adaptat fara tine Cristinel. Poate data viitoare…

Joy felicitari pentru decizia luata de a-l trimite la tara, ai si tu nevoie de o pauza.

Madutza, felicitari pentru canini! Sper sa reusiti cumva sa ajungeti la intilneala!

Lavi felicitari Nataliei pentru acomodarea in noul patutz si tie ca ai scapat de leganat!

Felicitari si Stefanelului care s-a adaptat la bunici!

Gandacico, putere multa, multa, multa, si nici sa nu te gandesti sa nu vii la intilnire s-o vad pe Steff ca vin dupa tine!!!! de abia astept sa o cunosc pe cea mai tinerica membra a colectiei noastre!

Alexandrina, eu intotdeauna am asociat numele acesta cu cel al celebritatilor, al oamenilor importanti ( daca ar fi sa pomenesc numai citiva care-mi vin acum in minte….Michael Douglas, Regele Mihai, Mihai Viteazul) . Imi place numele la nebunie!!!
Cred ca ai acum o perioada mai delicata , de aici ti se trage.

Mandy

quote:
La intrebarea cu patutul, eu am ajuns la concluzia ca atat timp cat mai incape in patutul cu 'zabrele', acolo ramane. Nu de alta dar el nu prea vrea sa se culce si cred ca ar tot cobori din pat. Asa ca momentan nu schimbam nimic.

acelasi lucru si in cazul nostru. Mie tare mi-ar fi placut sa ii cumparam dormitor pentru varste mai mari, dar inca nu este cazul .

Mada, ce pofta de vacanta mi-ai facut!! De abia astept poze, distractie placuta in continuare!

Alinusabine ati venit, am vazut pozele cu cele doua fete cucuiete si vesele, cu Amalia cu gropite in obrajori.
Tu te-ai tuns sau mi se pare doar fiindca in majoritatea pozelor mai vechi aveai parul strins?

De pare ca nu prea reusim san e punem de acord cu intilnirea … am lansat ideea in urma cu o luna si ceva ca sa avem timp sa planuim…insa nu ne prea brodim nicicum. Si zau ca mi-ar parea rau sa lipseasca vreuna dintre mamici din cauza distantei. Of!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

'Neatza!

Alinush bine ai venit din vacantza si ma bucur ca missa e asa cumintica. Vad ca si fi'miu a dormit in pat normal foaaarte bine deci...am scapat de carat pat pliant in concediu. Superbe poze!

Ina parerea mea e ca...indiferent unde e intalnirea...cu un pic de vointza si un taxi ( un efort financiar de max 400.000 dus-intors) se poate ajunge in orice parc. Adica eu asa voi proceda. Daca suntem sanatosi indiferent in ce parc va avea loc intalnirea...noi venim sigur. Acuma....daca punem intalnirea intr-un anume parc pt ca uneia din mamici ii e mai usor...se va gasi o alta care nu va veni din cauza distantei. Eu zic ca...merita efortul...dar...depinde de problemele fiecareia si de dorintza de a ne intalni. Eu nu as putea conditiona intalnirea indiferent unde ar fi. Ma supun majoritatii asa ca....

1 Ina – Herastrau, Parcul Circului , Cismigiu
2 Lavi - Tineretului
3 Joy - IOR, Tineretului
4 Dordia – IOR
5 Cami -
6 Noki - Herastrau, Parcul circului
7 Catutza - IOR
8 Mada - IOR
9 Meems -
10 Gandacica - Herastrau,Parcul Circului
11 Ioana
12 Roxi - IOR,Tineretului
13 CristinaH - IOR
14.Xandruta
15.Feli - cu semnul intrebarii, nu stie sigur
16.Madutza - Herastrau
17.Mimi dumy - Parcul Circului, Herastrau
18 Mihaelut - Parcul Circului, Herastrau
19 Pitic - IOR
20 Mirabilis - IOR
21 Anda (daca e in tzara)
22 Ela
23 Addya - IOR

Deci:

Ior - 9 voturi
Herastrau - 6 voturi
Parcul Circului - 5 voturi
Tineretului - 3 voturi
Cismigiu - 1 vot

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Va rog sa hotaram parcul si ora pt ca Ina va pleca si nu mai putem lua leg cu ea decat probabil f. greu. Deci...ramane IOR la ora 17.00??? Sau...mai votati???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Diana!
si Meemsilica pleaca in aceeasi data.

Eu pot lua legatura cu vreuna dintre voi pe celular dar decit sa pun o mie de intrebari " in ce loc, linga ce pom sau fantina? " etc. prefer sa stiu dinainte. Mai ales ca, asa cum am mai spus, eu nu prea sint familiara cu IOR-ul asta, nu stiu decit intrarile de la statiile de metrou Titan ( una vizavi de magazin si alta mai incolo putin)

Vin dupa voi si pe luna daca e' nevoie.

ma duc la nani-nani ca in cateva ore trebuie sa ma scol, chipurile.
Offff ce urasc sa dorm!!! daca ar fi dupa mine ( da' nu e!) as asta treaza non-stop, mai ales ca tare imi place sa fiu pasare de noapte...

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Mai fetelor ,tocmai ma ludam ca n-am avut probleme cu baiatu' in perioada in care i-au dat caninii ,de fapt pina sa-i dea dar de ieri a inceput maraiala ,treziri multe peste noapte ,sint rupta de oboseala in dimineata asta ,sper sa nu-l tina mult !
Fug la pedichiura ,am programare la 9:30 ,nu-mi vine sa cred ca mai ajung si eu sa-mi fac una alta ,noroc ca e tati acasa pina la 12:00 ca altfel nu stiu cum as fi ajuns !!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

scris dimineata mesaj, pierdut, ofticat si inchis calculatorul
so...
Alinush, am admirat dantura completa a Amaliei, sa-i traiasca toate perlutele si sa va fie de bine concediul! Ati renuntat la suzi? Ca nu o mai vad in poze.

Alexandrina, nana la fund daca mai citesti toatele peripetiile de pe forum. Pune mana pe o caret sau uita-te la un film daca te plictisesti. Eu ii citesc Mariei in timpul zilei din cartea preferata cu pisica si una de versuri pt copii, mi le aduce e cand vrea sa-i lecturez si sta langa mine pana se plictiseste. Sunt convinsa ca si cei care se fac ca nu asculta si se joaca in timp ce le citesti inregistreaza tot. Altfel cum ne explicam interventiile lor in dicutiile noastre cu alte persoane, in timp ce ei par preocupati de altceva. Sunt niste smecheri. La nani nu folosim perna.

Maria(29.11.2005) si Ioana 17+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai07

Mergi la inceput