Colectia de toamna iarna 2005(136)
Raspunsuri - Pagina 20
meems spune:
Dordia
Eu inca nu am nr. de mobil, dar dupa ce ajung in tara si imi activez cartela voi posta nr. in contul nostru comun. Esti o draguta, m-as bucura sa ma intalnesc cu tine (sau cu una din mamici) ca sa nu vin singura intr-un loc necunoscut. Eu aterizez in Bucuresti chiar in ziua cu intalnirea, pe la amiaz. Sper sa am destul timp sa ajung de pe Otopeni la prietenii nostri acasa s-o pun pe Rianna la culcare, si dupa ce se trezeste sa ajung la parc.
bb_alinus spune:
Ola si de la noi, asa mai pe fuga, ca imi incepe emisiunea preferata - si doar una am! E vorba de "La nouvelle star", stiu ca exista si un echivalent in Ro.
Incep cu raspunsuri restante: Bic intreba daca i-am luat bilet de avion missei. Raspuns: nu categoric, ca doar in curand, adica de la 2 ani, o sa fiu obligata sa ii iau, nu ma mai scuteste nimeni. Dar evident ca traversarea oceanului nu se compara cu nici 2 ore ale noastre de zbor. Din experienta insa: in 75 % din cazuri am avut un loc extra pt miss deoarece avionul nu era plin. Daca nu mi-l dadea de la check in, intrebam personalul de bord si daca era bunavointa se gasea. In cele 25% din cazuri cand am tinut-o pe genunchi a fost cam nasol, mai ales acum incoace de cand se misca in voie. Noroc ca eram cu ta-su si am reusit sa o obligam sa stea in brate....plus ca mai era si o a 3a persoana cu noi pe rand si nu prea indraznea miss sa se apropie. Repet insa: traversarea oceanului e altceva...eu personal nu as cumpara bilet ca-s zgarcita![]()
Noki missei i-am dat mereu tetina la decolare si aterizare, insa acuma bebeii sunt mari nu mai trebuie sa ne facem griji chiar asa de mari. Imi amintesc cand era miss mica si cuminte, adormea fix la decolare si aterizare de trebuia sa ii tot misc tetina in gura ca sa inceapa sa o suga...fara prea mare succes. Dar uite ca nu a patit nimic. Despre picaturi nu am auzit nimic.
M-ati intrebat de mai multe ori ce manca miss in ultimul filmulet: pilaf.
Nu mai stiu cine intreba si imi cer scuze, ce inseamna chupinette . Raspuns: nimic, e intraductibil, dar folosit pt a rasfata.
Trimit si revin.
Alina si Amalia 17.11.2005
Antibes Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
roxisialexia spune:
hello!
Sunt pe mare fuga, nu am terminat de invatat ma asteapta econommia internationala.....ce vreau eu sa spun este urmatorul lucru- propun ca intalnirea sa aiba loc in Parcul Circului- AVANTAJE: metrou, parc cu iarba, banci, aproape de Restaurantul Perla
..pentru Meems....poate sa vina si Gandacel ...Leea cu siguranta va nimeri ca unde-s doi puterea creste( cu Cami), Ina pentru tine este bine? Celelalte fete au spus ca ele vin oriunde.Si mie imi este foarte greu sa ajung in parcul Circului insa voi face un efort pentru a fi impreuna cu voi. ce spuneti fetelor? ( nu sunt pentru parcul herastrau pentru ca la ora aceea traficul este ingrozitor in bucuresti si pentru a ajunge acolo majoritatea dintre noi ar face pe drum mai mult de o ora si jumatate)
noki..
scumpa cum stai cu toceala? eu mai am 6 examene.
ile unde ai fost, la I Creanga?Am pus un link acum o saptamana este vorba de acel spectacol? Si eu sunt foarte interestaa sa merg cu alexia, copii stau pe scena?
Sanatate tuturor, 
si ne revedem curand.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
meems spune:
Roxi
Eu la urma urmei vin oriunde se decide. Intrebam ce parc e mai aproape de Perla ca prietenii mei sunt proprietari si asta e singurul meu punct de reper.
Spor la invatat!
bb_alinus spune:
Asa si sa revin:
Ne bucuram ca v-au placut pozicile, missa a fost tare in forma....si io de altfel.
Ina uitasem: ziceai ca nu esti "multumita" de scorurile pufoasei????? Pai aproape 13 kile io zic ca e super bine, si lungutza bine... ce zici tu acolo ca nu e destul????
Ce bine ca v-ati pus de acord cu intalnirea! Abia astept poze.
Ioana deci carucior albastru! Bravo, sanatos si mancacios sa fie.
Lavi legat de dormit, stii ce am facut? Nu am mai stat la discutii cu missa, sa ma intind la convins ca trebuie sa doarma, pur si simplu am pus-o in pat, pupat, urat noapte buna si plecat din camera imediat fara sa ma uit in urma. Si culmea ca a mers si merge fara lacrimi, ca nu as fi suportat altfel.... Dar copiii sunt diferiti deci nu pot sa dau sfaturi. La noi inceputul a fost mai greu ![]()
Maria Alexia tare faza cu incuiatul in gradinitza...Bine ca s-au inventat mobilele.
Cu hainutele missei: eu le tin pt ca am un feeling ca bb2 va fi tot fetitza :D Curios sau nu, aici se obisnuieste sa se dea lucrusoarele de bebe mai intai la cunostinte, cu imprumut si abia cand nu mai ai la cine le da le donezi, adica le pui in niste containere speciale pe care le gasesti la colt de supermarcheturi. Uite asa m-am trezit cu o gramada de hainutze de la colege de munca de-a lui Phil, insa snoaba de mine nu le-a folosit, am preferat lucrusoare noi. Io sincer nu inteleg obiceiul asta. Si apoi tare nasol cand trebuie sa le dai inapoi, ca nu mai stii care de la cine sunt....
Joy in locul tau, daca as avea si cea mai mica urma de indoiala, nu l-as lasa la tara. O spun sincer desi stiu si inteleg cata nevoie ai tu sa te odihnesti si sa iti revii...
Leea tinem pumnii pt maine, sper sa nu fie nimic cu t lui T.
Ile super ca ati fost la teatru. Io nici nu am auzit, nu ma gandeam ca exista pt copii asa de mici...
Meems, Ina mai aveti putin si plecati. Ati luat bilet fetelor cucuietelor?
Noki pe unde o fi? Ca in vacanta nu, o fi ramas inchisa in biblioteca de la Ase?
Roxi spor la invatat. Ce mai face Alexia?
Antibes Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
leea_cv spune:
Multumesc pt incurajarile privind controlul de maine.Dordia ia verifica-ti pruncu la subsol,ca cica nu-i de gluma.Pe mine m-a cam speriat pediatra.Ca cica in prima faza se recomanda tratament hormonal (care, deh cit de bun poate fi) si daca nu, operatie.
Intilneala io vin cu masina,dar nu intru cu ea in Buc nici moarta.Asa ca am de gind sa o las undeva la intrare,este o reprezentanta Volvo pe acolo,mituiesc paznicul si iau un taxi.De acolo sper ca nu mai am vreo 200 de km pina la unul din parcurile propuse nu?
.In plus cred ca voi ramine peste noapte undeva pe la capitala.
Cami la Buzau cu siguranta ajung,ca ma trag de pe-acolo.Mama adica.Si tre sa imi vad bunicii, iar ei stranepotul.Deci nu scapi.Neclara e deocamdata corelarea drumului de Buzau cu data intilnirii.Ca sa nu fac 2 drumuri.
Ioana nu merge NIMIC.Vrau sa zic NIMIC.Daca nici Baby Lass nu functioneaza...,nici combinatiile alea de te trimit - om mare fiind- direct pe buda...e ingrozitor.
Meems pt mine e chiar jungla Bucurestiul,dar poate sint eu mai "nefricoasa".
Alina ce vacanta suuuper.Tu tot din vacanta-n vacanta o duci.
.Fiica-ta e dulce rau.
Noki ce mai face bunica?
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
bb_alinus spune:
Legat de scaunul de masa: mai sunt copilasi care au renuntat la el?
Ca io una sunt tare dezamagita, pai dupa ce ca am dat o gramada de bani pe el, missa nu l-a folosit nici 1 an! Si pe notitza zice ca e bun pana la 4 ani
.
I-am luat un inaltator de plastic - pe care am dat 2,5 eur de la buticul de la Playgrupul de mamici de aici. E tare simplu, nici nu mai are centurile de fixat pe scaunul mare insa missa numai pe el vrea, sau daca nu, direct pe scaunul mare...
Daca vreau sa o pun in scaunelul ei urla si isi incordeaza picioarele asa incat nu pot sa o mai pun...Oare o fi vreo criza trecatoare?
Antibes Mai 2007
leea_cv spune:
Dordia saru'mina.
Alina al meu fecior maninca si in scaunelul de masa si pe cel obisnuit.Doar ca eu il prefer pe-al lui,ca pot sa-l imobilizez.Altfel survoleaza toata casa.Iar io n-am nervi de asa ceva.
Mai am niste crampe de ma fac covrig.Nu stiu ce naiba s-a intimplat si nici ce sa fac.Cred ca nu dorm in asta noapte.Si maine la 8 tre sa fiu la doctor.De-l trezesc pe domnu' mic.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
catutza spune:
Buna!
Repede ca iar e super tarziu!
Lavi , eu hainele noastre ce nu mai purtam le duc la tara si le da bunica la o vecina care e super incantata si chiar le poarta. Iar de la Bianca le duc la Emilia Irza ca am acolo o prietena care e asistenta si le da la copii abandonati.Daca vrei te scap de ele...
Ina ,
stii tu de ce
Leea , ce bine i-mi pare ca vii la intanlire, abia astept sa ne intanlim
Intanlire , vad ca pentru IOR sunt cele mai multe voturi. Nu vad de ce sa schimba locul, daca e in alta parte nu ajunge CristinaH, asa ca daca o luam asa in fiecare parc e cineva care va fi dezavantajat.
Voi dati teddy la copii? Pe mine m-a mancat undeva si i-am dat, iar acum nu mai scap de ea toata ziua "UC..UC..UC".
Nu ma mai inteleg cu ea, e super incapatanata, eu o iau la stanga ea la dreapta, eu sus ea jos si tot asa.Se duce la oricine o baga in seama, chiar daca nu cunoaste (ceea ce nu e bine deloc)
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
dordia2000 spune:
Catutza perfect de acord cu tine.
Votul a fost pentru a exprima preferintele fiecareia. Asa fiecare parc are avantaje si dezavantaje si o luam de la capat cu ...oiala. Parcul Circului are un mare dezavantaj:"Nu se ppoate sta pe iarba"...iar copii...cred ca se vor juca superb pe iarba. In IOR...sunt "N" zone unde se poate sta jospe iarba (chiar in partea cealalta de parc e o zona imensa cu iarba, un foisor super pt copii si chiar si un parculet in apropiere cu nisip si leagane), "X" parculete cu leagane si nisip, alei cu flori frumoase, terase vreo 3-4 etc. Plus ca majoritatea agreaza acest parc. Deci...Daca nu s-a mai votat...ramane IOR ora 17.00.
De acord??? Se opune cineva??? Se abtine cineva???![]()
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"