Piticlonti de iulie-august 2004 (222)
Raspunsuri - Pagina 29
cristalina spune:

La multi ani Catrina!

Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!
Papadico, sa-ti traiasca printesa!
Carmen, zise ca erau numa' gagici misto pe strazi dar la capitolul mancare se astepta la mai mult...:)))
Ca vorba aia...trece prin stomac.
Maria ma trage de fuste, samburica urla...O zi frumoasa tuturor!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi
kro spune:

LA MULTI ANI CATRINA !
Sanatate, noroc si multe, multe impliniri in viata !
Papadie
sa-ti traiasca printesa !
Alice
felicitari si tie pt. aniversare... si vacanta placuta la mare...
Liliana ... super pozele ... Adela e o frumoasa ... si se vede ca e fericita ...
Nora ... welcome back
... semneaza si tu condica mai des ca ne era dor de glumele tale ... Am vazut pozele ... ai doi copii minunati, sa-ti traiasca ... Pupici lui Rares la nasuc
Daria ... Giulia e o delicata, ca de obicei 
amironeanu spune:

CATRINA! Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai grija de surioara ta! LA MULTI ANI!
Ioana si Alice, multi ani fericiti impreuna cu familia voastra!
Multumesc tare mult pentru urari! Noi am fugit in week-end la bunici, Stefi a fost in extaz, am fost la iarba verde, deci am sarbatorit doar in familie. Ieri am sarbatorit si cu colegii de la servici, asa ca nu am reusit sa intru.
V-am citit pe fuga, nu am reusit sa vad poze, dar sper sa recuperez.
Am observat ca a reaparut Nora, apropo, am vazut-o pe mama ta la inscrierea lui Rares la gradinita, noi vrem la d-na Dorosinca, poate vor fi colegi.
Fug inapoi la treaba, dar va urmaresc din umbra.
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
g_ioana spune:
LA MULTI ANI CATRINA,SA CRESTI MARE,FRUMOASA,SANATOASA sI VOIOASA!!
La multi ani,buni si fericiti Alice!!!!
Daca stai pana pe 14 iulie la mare poate ne dam intalnire,sa se cunoasca piticii nostri
Multumesc mult fetele pentru urari,a fost frumos aseara la spectacol,merita din cand in cand sa mai iesim doar in doi
...btw si ca sa-mi demonstreze sotiorul ce mama paranoica is si-mi fac probleme de constiinta ca las cupilul cu bona si io ma distrez
imi spune ca un coleg de servici isi trimite cupilul cu bona la mare timp de 2 saptamani(bona care o are doar de o luna)
Nora, frumosi copii mai ai
,mamaaa da ce decapotabila ti-ai tras
...mi-a povestit sotiorul ca v-ati intalnit,citez "azi m-am intalnit cu o forumista de a ta, facea parada modei la sectie"![]()
Mitzu noi folosim colargol de la 2 luni,eu il pun intr-o sticla in care am avut nazomer,juma ser, juma colargol,vezi ca pateaza tot,iar pe sticla la mine scrie valabilitate sase luni...in legatura cu pp,nu-l pui pe Tudor sa faca inainte de culcare??ca io daca nu o pun sigur sunt accidente....si vorba AndreeiP am intrebat doctorul si a zis ca pana pe la 5-6 ani este normal sa aiba accidente...sanatate multa la pitici!!

Cristalina da' tu cand mai dormi???![]()
Liliana am vazut poze cu o domnisoara tare frumoasa si iubareatza!!

Hai sa avem o zi buna
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
papadie spune:
SARUMINA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va pupam si va multumim
sa va zic ce fac eu de fro doua zile?
citesc mamici de iulie august 2004
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
roxanaz spune:
eu vreau sa va esplic ca-s teribil de melancolica cu ocazia aniversarii lu coana Melu' si citesc capitolele de gravide, si va pun pentru exemplificare chiar primul capitol: Mamici de iulie-august 2004....cu Mitzu sef de trib ![]()
![]()
mdea, se putea sa nu postez in acelasi timp cu Papa? ![]()
kro spune:
Roxi, mi-ai dat de lucru
... Problema e ca am de lucru si la birou si eu bantui pe la Mamici de iluie august 2004
....
Ce mi-ar fi placut sa fiu si eu cu voi pe atunci

carmenp spune:
nah ca ma minka`n kur si m-am bagat si io`n amintiri;)) tii, cum trecu timpu`
doaa, in vreme ce voi serbati cele doo dungi io ieream in stare de soc![]()
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,