Piticlonti de iulie-august 2004 (222)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mie mi-a scapat ceva..hmm..Camen ce aprobare vrei mami? Sa-ti dau si eu una?Sa-mi zici rezultatele ...

Liliana..deci ai dat de greu...chiar daca esti fericita! Vazut o domnisorica frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna seara!

La multi ani Andreea si Marcela. Sanatosi si voiosi alaturi de cei dragi!
Ioana, multi ani fericiti impreuna!

S-a intors omu' de pe plaiurile moldovinesti (cu cate o jucarie pentru fete si un zambet larg pentru nevasta...deh, asa se intampla cand esti prea glumet..) si imi permit si eu sa stau seara la calculator ca are cin' sa pazeasca bazdacii...:)))
Aici in birou e super...racoare seara si miros ametitor de tei...mmmm

Zilele astea a fost programul cam incarcat, a fost bunica sa ne ajute dar tot e complicat cu spalat, mancat, schimbat si culcat doi bazdaci...Ca bunica era buna numai de joaca si de pazit copilul.
Bunica era tare cooperanta, bazdacii erau cam recalcitranti!

Noaptea insa a fost de pomina.
Le culcam contra cronometru...intai pe bazdacul mic si apoi pe cel mare. Am culcat-o pe bunica langa Maria, mai mult sa o pazeasca pen' ca la treziri tot "mamiii" urla.
Asa ca in a doua noapte am adus-o la mine in camera pe la ora 2...super...se trezeau una pe alta ("mami, nu legana bebe, leagana Ma-i-ia!"). Pe la 5 dimineata eram cu bebe intr-o mana incercand sa-i dau sa manance si cu alta mana leganam de fundul Mariei, poate adoarme...:)))
Totul a culminat apoteotic cu Maria cantand tare sa auda oamenii din blocul vecin "ratzustele mele"...asta in timp ce io incercam sa o culc pe picioare pe la ora 6 dimineata..
In urmatoarele nopti ma duceam la fiecare trezire de urgenta sa o culc repede la ea in pat cat e inca ametita ca daca se trezeste cantam toate in cor "sorcova vesela" toata noaptea...

In rest au fost destul de cooperante. Cand a venit John a inceput Maria sa-i povesteasca...cum a cazut si si-a facut ditamai bubele in coate si genunchi, cum a invatat sa fuga din pat de la ea din camera sa vina la mine ...

La venire bunica era hotarata sa o ia la ea pe Maria sa o disciplineze...Dupa 3 nopti nedormite si o vomitatura inainte de cantatul cocosilor a ajuns la concluzia ca mai bine vin eu cu fetele pe la ei dupa ce o crestinam pe cea mica...

Oricum nici urmatoarea perioada nu se anunta mai relaxata. La sfarsitul lunii se depun proiectele pentru competitia de anul asta, asta coincide cu botezul care va fi pe 30 iunie, dupa care John pleaca la mare la un workshop.
O sa ne cam distram luna care urmeaza...

Ma duc sa citesc sa vad cum v-ati mai distrat.
O noapte odihnitoare tuturor!

Maine intram in perioada aniversarilor...Incredibil cum au trecut anii astia...Eu vreau sa o serbez pe Mariuca la botezul Ioanei, pentru ca tot ne strangem toti, sa-i cantam si sa sufle in lumanari. Sper sa fie bine...

N-apucai sa trimit bine mesajul si ma chemara cu tzitele din dotare la vorbitor...
("mami, dai la bebe laptic?!"
"da"
"din tzitzica?!"
"da"...
"lapte laptic?!"
"...da"
"macutza face lapte..."..."macutza face muuu!"

Asa ca nu degeaba le-am botezat Joiana si Priana! Pana si Maria e de acord!)

Liliana

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Seara buna ...
Mey, de disparut nu am disparut ... inca ... sint pe aici, am citit ce ati mai scris, dar oboseala mi-a cam taiat elanul constructiv si m-am dus la somn mai devreme ca in ultimele dati !
Ma grabesc azi insa sa scriu citeva cuvinte, sa stiti ca sintem OK !
LA MULTI ANI cu intirziere pentru Andrea si Marcela, sa fiti sanatoase si fericite si sa aveti parte de tot ce va doriti !
Pupici multi pentru toti dragalashii care au obtinut rezultate deosebite la categoria "despamperizare" ! Noi mai avem de lucru la ast capitol, de mers afara si in casa merem in chiloti, dar la orele de somn inca mai folosim pampersul, asta din motive de pipi mult care observ eu ca se stringe de fiece data (poate la cel de dupaamiaza sa fie mai putin, depinde intr-adevar cit lichid bea). In rest, si noi cu crizele de rigoare ... uneori cu tipaturi si urlete de imi vibreaza timpanele, dar in mare e ok, caci copil far de fitze io nu am vazut !
Vorbiti de aniversari ... noi am sarbatorit 10 ani de casatorie (mama, cind or fi trecut ???)! Nush de ce cind spun 10 ani deodata ma simt asaaaa, batrina rau ! Ma intreb cum o fi pe la douaj de din astia ?!
In alta ordine de idei, ma pregatesc sa plec la mare cu Andrei, varianta scurta ar fi pina pe 30 iunie, cea lunga pina la 14 iulie, sa vad cum reactioneaza gizmoul, care deja m-a anuntat ca el nu vrea la nici o mare, ca vrea sa stea acasa, ca acolo e apa mare si daca se inneaca ??!!
Va pup cu drag pe toate si sper sa mai intru pina vineri, cind ar trebui sa "decolez" spre Jupiter !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

ca sa le grupez ..Ioana si Alice...la citi mai multi ani...multi dar si buni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olivia, !
Multe ginduri bune pentru tine !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ptiuuu, ca doar de aia intrasem ieri sa le urez la multi ani andreei si marcelei iar azi la cat mai multe aniversari fericite ioanei lui alice.
pupi face pipi la 2-3 ore dar el noaptea nu mai facea de cateva luni bune, chiar daca dormea tot cu pampers. de cand am scos pampersul a facut intr-o noapte in pat iar dr spun ca ei pot avea accidente pana pe la 6 ani, cica nu e anormal. asta e. noi ne cam chinuim cu burtica, ba e constipat, ba diaree, am avut programare dar na-m ajuns. vedem noi

nu ne invidiati de concediu ca zburam mult, apoi pana ne obisnuim cufusul orar si tot asa, numai bine de intors inapoi.

pupici giuliei, lui rares si adelutei. mai ca tare mai repede cresc. by the way, welcome back liliana si adeluta

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

a, ca mi-am amintit, da, aia e zapada in munti, pai daca a nins saptamana trecuta, hehehe, aici, mai jos, a fost numai ploaie dar friiiiggg. si, da, carmen, in una din poze e cum se vede din fata casei mele. vii? hai ca fac un burger pe gratar si dau si-o bere :)

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, miel mic, sa cresti mare si sanatoasa alaturi de pescarus!
papa, felicitari!
alice, felicitari, multi ani plini de iubiri si impliniri!
cristall, traiasca joianele, ii placu lu` john la ieshi?
olivia, fiecare tre` sa-si cedeze cota indiviza, adeka bucata la care are dreptu` pe bloc
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la multi ani Catrina!!! sa fii sanatoasa si fericita! sa ii bucuri pe ai tai!!!
Olivia cool, la film cu Zazantu'??? felicitari. la ce film? zi si mie poate il corup pe Pat. nu am ajuns la plaja in week end din motive de telecabina si pisici. ieri ne omora ca unde sunt biletele de la telecabina. "bi'ete cabina? unde e?" (io de colo : "unde sunt mama!" cupilu rectifica "bi'ete cabina unde sunt mamaa????" ).
Nora bine ai revenit. cool julitu'! io nu m-as baga la concurs ca cine stie ce idei le mai vin plozilor astora
Mitzurel despre infectie urinara...ce sa zic, de multe ori la baieti sunt asimptomatice. deci un sumar de urina si eventual unul de sange ar fi util. pupici si sanatate multa!
Liliana hihihi te intelegem mama....cum sa nu! e o scumpa Adela. cum s-a adaptat la orarul de somn, e mai bine?
Alice si Ioana multi ani fericiti impreuna cu sotiorii vostri! Alice distractie placuta la mare, zice asa Andrei acum....dar la pariu ca nu il mai scoti din apa? poate dati si voi un semn sa ne vedem in week end.
Robi pupici multi si spor la acte....cat mai putini nervi va doresc, ca astia is de baza
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

CATRINA
Sa ai parte de tot binele din lume, o viata de impliniri si succese cu multa sanatate !
Papaaa - sa-ti traiasca minunea no.1

Alice - dai si tu de baut ?

Va pup ca Giulik ink e pe olita, mergem la pediatra dupa fisa de vaccinari si apoi o taiem la gradi sa vedem atmosfera, apoi in parc.

Va puuup pe toateee, revin cand pooot !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !

Mergi la inceput