Piticlonti de iulie-august 2004 (222)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La multi ani Andreea M si Vrabiuta, sa fiti sanatoase si vesele, sa va bucurati de copilasi.
Ioana-multi ani fericiti si de acum inainte.Am incercat si noi sa renuntam la pampersii de noapte, a mers bine primele doua dati, dupa care a udat tot asa ca mai astept.
Mitzura-si radu are niste ganglioni la gat, am intrebat mai multi dr, mi-au spus ca sunt fara semnificatie, e modul de a reactiona la orice mica infectie. Pentru nas infundat i-am dat lui Radu Fluimucil 100-la indicatia Roxanei, careia ii multumesc pe aceasta cale. Pana acum i-am tot pus picaturi, dar cele mai bune rezultate le-am vazut acu'.
In rest, ne luptam cu crizele de isterie ZILNIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzule, colargolu` usuca, seru` desfunda, io le foloseam in tandem cind erau mici, acu merg cu olinth, apa de maree. este maro si vezi ca e valabil vreo doua saptamini de cind desfaci sticluta
edit, c-am intrebat la farmacie si zice ca 6-7 zile de cind se desface stecla
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by mitzura

Andries, ce pot sa spun. Si feelingul meu este ca nu are nimic, mai mult e Cosmin ingrijorat, dar nu strica un examen de urina si o ecografie, mai ales ca nu e nici una invaziva. Ca face des nu e asa grav, eu ma intreb de ce are senzatia ca urineaza si cand il pun nu face nimic...

Ii dai cumva suc de portocale in exces sau ceva ce ii acidifiaza urina? sau vitamina C sau lamai? In principiu e bine sa ai urina mai acida pentru ca e o bariera in plus in fata infectiilor, dar poate e el mai sensibil si simte imediat cum are ceva in vezica. oricum, fa-i analiza, o sa vezi ca iti iese urina sterila.

aaa ... si Victor are doi ganglioni umflati dupa ureche, dar de mult sunt asa, umflati si mobili, ca doua boabe de mazare, medicul zice ca e ok...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Carmen, Colargolul usuca zici, adica nu-i mai curge nasul? Micsoreaza secretia? ca atunci e bun seara inainte de culcare. Oricum nu ma lasa sa ii pun....

Andries, da, bea suc de portocale, dar se intampla fenomenul asta si cand nu a baut suc de portocale. In fine...ii fac iar analizele si vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

BAU! ...remember me?

Io declar ca ma fac iapa...de curse...toate curg continuu...mereu apare cate ceva.Si eu tanjesc sa fiu mai libera si sa nu-mi ceara nimeni nimic...dar slabe sanse. Acum incerc sa pun centrala si umblu dupa aprobari.Mama a tot fost plecata si a trebuit sa le invart pe toate singura.Noroc ca am husband 'ajutaret',ca altfel...zbura careva pe geam
Asaaaa...sa imi mai aduc aminte...am luat puradelului bicicleta dar nu am apucat sa facem poze.Desigur...el pedaleaza doar pe spate...ca e mai usor.
Ne inscriem in clubul julitilor,dar noi nu ne oprim la genunchi...neeeeeeee...noi avem tur complet... frunte, nas, maini , genunchi.Am pus niste poze,dar am uitat sa pozez genunchii...pe care, pe langa julituri,are o groaza de vanatai.La nas s-a lovit urat...vb sotzului: 'a arat cu nasul'Oricum,ce era el sociabil si vb cu toata lumea...acum toata lumea il si intreaba ce a patit la nas si il compatimesc.Plus ca produce la greu...unde se duce,capata cate ceva,fara sa ceara.Are ca prietene o groaza de cucoane: ba de la farmacie,ba de la alimentara,la flori,la alt magazin de alimentare...la un magazin de lenjerie...si nici nu le stie pe toate. Daca nu-s atenta,il pierd sigur...ca vb cu toata lumea si cred ca s-ar si duce cu oricine
Am avut un we plin...vineri intr-o vizita si la festivalul berii...sambata prin oras,duminica in parc si seara iar la Festivalul berii...unde,btw...a mai luat-o o data in freza.Deci sunt in urma cu treburile si azi bag program administrativ.

Andreea si Marcela.....LA MULTI ANI!!! Sa fiti fericite si iubite si sanatoase si voioase!!!

Ioana ... LA MULTI ANI !!!! ...casa de piatra siiii....hmmmm...inca un gorodel in peisaj,ca vad ca va iese figura,perfect
Aaaaa....si cred ca ai aflat ca am avut intalnire de gradul 3 cu husbandul tauBine ca cu tine dau nas in nas,dar nu apucam sa vb,dar cu el am reusit.Nu-ti spun cat era de siderat cand l-am luat cu 'ce mai faci?'...sau ceva de genul asta.Cred ca se gandea: 'ce are nebuna cu mine?"Cand i-am zis de Nora de pe forum...a sarit:' pai da...Ioana cu dependenta ei de forum'...io cred ca e oleaca gelos pe DC

Olivia...cum mai merg treburile?S-au mai rezolvat?Nu te-am mai prins pe mess zilele astea.Cu cat se apropie concediul,cu atat imi pare rau ca nu sunteti in tara vara asta.Noi mergem in august la mare,dar inca nu stim exact unde.

philip...pupam pe Pupi cel pupicios si frumuselFrumos proiect de vacanta aveti...ehhhh...

Cristalule...iesi la raport ...ca io cel putin,de abia astept episoadele zilnice.Io zic sa faci un film: 'Bazdacii din viata mea'...sau...'Bazdac mic si bazdac mare....fuge mama pe ogoare'...sunteti grozave oricum!

Roxa...deci facem echipa de "cei mai juliti si mai mandri intre juliti'Buna faza cu pisicile si lasagna...m-as baga sa filmez cum Pat infige in botul matzei, niste pastePoate ne vedem in august cand ajung si io prin zona.Felicitari pt scapatul de pampersi...brava voua!!

Roberto ...ce am vazut?Curat ghinion...dar poate apar actele,de obicei le arunca,dar trebuie rabdare.Dar macar schimbati yala la casa.Tu cum mai esti?CUm te ma simti?Ti-ai mai revenit dupa tratamentele alea?Pupaciuni lui Matei...daca va sta cu voi,isi va reveni.

kro...superbe fete ai...si talentate...si amandoua aveau niste rochii...de sa le mananci.

Mitzule...poate vb prostii...dar daca ar fi avut Tudor o infectie urinara...sau raceala....nu l-ar fi usturat cand facea pipi?

Dario...trebuia si o gagica misto in grupul julitilor,nu?Dar tare mi-e ca se vor bate masculicii de la GiulikCum stai cu curatenia? (sper sa nu mi-o iau ca am adus aminte de cele sfinte)

Andries...pt tine scoatem o alta urare: 'Sa-ti creasca hemoglobina...si la mai mare!Cum te simti in rest?

Carmen...deci maine iti vine dolofana acasa??Pune-o sa te calareasca un pic,poate iti indreapta shalele,ca vad ca Pasa cam sta pe gard...nu baga un masaj din ala...'vigurozo'Si pana la urma...ce iese?Vila sau mansarda?

Pun un link cu poze...sunt amestecate: puradeii, cu cateva poze de la o petrecere cu colegii...la un targ de masini si...cam pe la sfarsit,de la festivalul berii...si nu in ultimul rand...cu nasul julit

http://new.photos.yahoo.com/noricel2222/album/576460762401167524

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna seara!
MITZURA, si la Matei a dat intotdeauna rezultate Fluimucilul. Eu acum ii dau in loc de suc sirop de catina cu apa plata si vad ca s-a mai imunizat, sa bat in lemn, dar la cat de plimbat e el, spalat la 11 noaptea, dormit cu geamul larg deschis, nu a mai racit.

Despre furt, ce sa zic, le-am incercat pe toate, multumesc de sfaturi, am fost la politie chiar in seara cu pricina, au venit la targ, au facut poze, au luat declaratii (am fost trei expozanti pagubasi de genti cu bani si acte, nu numai noi), e vorba zic ei de o banda organizata. Am vorbit cu toti ciudatii din cartierul respectiv, cu agentii de paza, cu cei de la Salubris, am promis recompensa, poate apar ele actele de undeva...Nu va mai spun ca am cautat o jumatate de zi prin containere si cosuri de gunoi, se uita lumea la mine ca la urs...

Sa nu uit, OLIVIA, multa sanatate bunicii sotului, o veste de asta te da peste cap!

NORICO, multumesc de intrebare, nu stiu daca am mai postat (nu cred) de cand am fost la control, chistul de 3 cm are 1,7 dar putea fi un folicul (eram in perioada fertila), in schimb mi-a depistat un mic fibrom . Dar pentru ca are doar 9 mm, mi-a zis sa le lasam in pace 6 luni si sa merg in acest timp la ea doar daca am din nou sangerari ciudate. Dar ieri am muncit cam mult la targ, am si ridicat greutati si azi sunt in doua de durere de burta si cu rusii veniti mai devreme...

Cam atat, o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Roberta, ce ghinion...imi pare rau de intamplare....daca a fost si buletinul printre atatea acte ar fi bine sa-l dati la ziar pierdut sa nu cumva sa va treziti cu facturi de plata de la nu stiu ce credite.

Andreea, v-am vazut.....Pupi e un scump si un ranjit ca intodeauna...
Nora...si voi sunteti cu trenulete ....Andreea pana nu-si ia portia zilnic de carusel nu poate sa doarma....asa ca ziua si suta de mii

Liviu are mucisori , e marait si fornait....maine incepem cu suculetul de mere ...in felul asta sa mai ia si el putina vitaminaC....deja suntem in a 4-a zi de morcovel...ce sa mai, am crescut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vorbind cu Nora am realizat..azi implinim 7 ani de la aterizarea pe aeroportul din LA!!! Sa nu urati...la cit mai multi!

Noi am aveut un we ..plimbaret..Vineri seara ne-am relaxat toti trei in jacuzzi din complex...data viitoare incercam si piscina..
Simbata in parc cu prietenul lui Oscar..urmat de un lunch..si apoi dupa amiaza..am incercat marea cu degetul...Am fost cu totii la film! Nu ma asteptam sa-l fac pe Zarzant sa reziste...cu un singur amendament..data viitoare nu mai asezam copii unul linga altul

La multi ani Andrea!!!!! Un bebe frumos si sanatos!
Roxana am primit pupicii..ati fost la plaja??
Lia da, bunica nu aa avut nici un simptom pina acum citeva saptamini...
Adela ggl inghinal poate fi o adenita ..deci fara relevanta...Dar eu asa face niste teste complete de singe.. Luca face la 5 6 ore..interval...dar fiecare este diferit..O urocultura nu strica...Pentru muci si nas infundat eu nu dau nimic..si trec de la sine...si in ultimele luni..doar ii stergeam si nu m-am mai stresat deloc...
Liliana ai dat de greu?
Alice...a aparut Nora si ai disparut tu??
Robi imi pare rau...de Paste..matusii mele i-a furat din masina (ei fiind cu capul bagat in portbagaj)...10 000$, actele celor 2 bussinesuri...cheile de la case..si office-uri..si toate actele aferente..inclusiv ale masinii.....Politia nu a rezolvat nimic..si nu a mai recuperat nimic..Deci se poate si mai rau Matei cind incepe gradi?
Andries..vesti bune..tine-o asa!
Noricel vazut pozele..ai doi copii frumosi!! Andreea este domnisoara deja!!! Ce petrecere ati avut? Ramine pt la vara viitoare..te astept cu placintele!
Camen ce a zis dr de analizele alea?
Biluta asteptam poze!!!
Irina ce crize mai faceti?

edit..Felicia sanatate micutului! Ati crescut mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

noro, ntzz, cum te pricepi tu sa`nfingi cutitu`n rana;)) tuma` ce scot fok pe nari ca mi-au dat toti semnaturi mai putin unu, culmea, el imi dadu acu 7 ani cind m-am apucat de construit acu nu mai vrea, se razgindi, ca cica el ajteapta sa vina firmele sa cumpere terasamentu` sa ia si el nijte bani acolo sau daca vreau sa-mi dea cu deshtu` sa-i termoizolez peretii, termoizol-as-ar io pe el sa-l termoizole, nah, ca m-am nervat iar... vazut julitu`
olivia, felicitari si.. punct:D doctoru` a zis ce-ai zis si tu, urgent urocultura
felicia, sanatate lui liviu si celorlalti muciosi, acus, acus ajungeti la fasole;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

hello fetele...hop si eu intr-un ragaz de cateva minute.

Nu am avut timp nici sa respir...hehehe razi tu Olivia, razi, dar ce mare dreptate ai. Dar sincer nu ma plang. Sunt obosita franta dar asa de fericita...daca va inchipuiti ca merg cu ia prin parculet si-mi vine sa plang, bineinteles de fericire...cred ca m-am dilit un pic, un pic.

Uite v-am pus cateva poze...

gata fug la scoala.

La multi ani cu intarziere sarbatoritelor.
Liliana

Poze Noi
Poze1
Poze 2
Poze 3
Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput