Piticlonti de iulie-august 2004 (222)
Raspunsuri - Pagina 26
mitzura spune:
Buna si de la noi!
Marcela si Andreea, la multi ani, sa fiti sanatoase!!! 
Noi cu vesti mai putin bune. Ne-am dus azi la doctor cu amandoi copiii. Tudor are nasul curgator, gat inflamat (a luat vreun virus...) si in plus, ne-am dus cu el la doc si pentru ca face pipi des. dar asta de mult timp, de cand am scapat de pampers, cam la 1-2 ore el se cere la pipi. Uneori zice ca face, dar cand il pun pe olita nu face nimic, deci are numai senzatia. asa ca repetam din nou examenul de urina si facem si un eco la burtica.
iar noaptea nu am nici o sansa sa il las fara pampers ca face foarte mult. Intr-o zi l-am lasat la somnul de amiaza si a facut pe el, la vreo 20 de minute dupa ce a adormit, deci atunci cand dormea foarte adanc. S-a udat pana la gat, asa ca am zis ca nu mai incerc prea curand.
iar marei i-am descoperit azi un ganglion inghinal marit. Dr zice ca nu e cazul sa ne facem probleme, ca orice mica infectie poate sa aibe efectul asta. Sper sa fie asa...
Intrebare: cat de des fac pipi copilasii vostri? dati-mi un interval...asa, in medie...sa-mi fac o idee.
Roxi, felicitari pentru succesul cu pampersul si sa o tineti tot asa!
Ioana, la multi ani pentru cei 8 ani de casatorie si distractie placuta azi! 
Robi, imi rau, asta da ghinion! Poate va inapoiaza actele, ori hotul ori altcineva, ca de obicei astea se intorc...nu au ce sa faca cu el...
bilutza, cred ca ai emotii pentru azi...Succes!
(Eu sunt tare mocioflita
...sunt ingrijorata pentru Tudor si in plus Cosmin pleaca iar pentru 3 zile, tocmai acum. Si stiu sigur ca la noapte am circ din cauze de muci...)
szivarvany spune:
Ioana- petrcere faina sa aveti !
Mitzura - ooofff, sanatate multa la copilasi, sa nu aiba nimic Tudor si nici bebelina Mara.
Sa stii ca Giulia face rar pipi, eu o tot intreb, ea nimic, iar cand merge la olita de fapt fuge si umple jumate ... Noaptea nu face, nu stiu cum naiba, cand la 11 noaptea baga 200 lapte si apoi cere si apa. Dar repet, a fost alegerea ei sa doarma fara pampers ca io una n-o lasam ...
Lia - pupacim strumfii si la voi , sa mai pui poze !
Pako - bine ati revenit acasa, asteptam sa ne povestesti tot cu poze !
AndreeaP - vazut toate pozele ! Si ce faine planuri de concediu !!! Uau !!!
cu_genunchii_beliti
Gata pauza ca aud porcusorii cum sunt "iubiti" de Giulik ... saracii ... Am fugit la smotru. Revin cand pot ...
Pup gashka !
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !
mitzura spune:
Imi puteti spune cele care ati folosit....Colargolul are si efect de desfundare a nasului? Si are culoarea maro?
roberta04 spune:
Daca tot am un minut liber, sa va spun repede despre ce "regrese" (din punctul meu de vedere,poate sunt eu paranoica) e vorba:
- in primul rand, Matei avea un program relativ stabil de masa, la tara a fost lasat sa manance cand, cat si ce vrea, asa ca nu mai mananca mai nimic, ia doua guri si nu mai vrea, a slabit, trebuie sa fug cu castronul dupa el prin casa sa-l mai pacalesc sa mai ia cate o gura. Si nu mai precizez ca Matei manca singur tot 
- cat am stat eu acasa, copilul meu facea numai la oala, acum se scapa pe el 5 cazuri din 10, pentru ca a fost lasat sa se joace cu orele de capul lui...
- De vorbit, vorbeste mai rau decat acum 2-3 luni, se alinta si mai nou, a "prins" si niste expresii de te face de ras pe unde mergi...
- Nu mai vrea sa se spele pe dinti, probabil nu a fost pus sa o faca si s-a dezobisnuit.
Sa va mai spun??
Chestia e ca nu am remarcat numai eu, doar sotul meu nu vede sau nu vrea sa recunoasca 
roberta04 spune:
MITZURA, da, Colargolul este maro si are efecte foarte bune in cazul nasului infundat. Vezi insa termenul de valabilitate ca e cam scurt.
sanatate multa!
Andries spune:
Buna!!
La Multi Ani!! Andreea si Marcela, sa fiti sanatoase!!
Multi Ani Fericiti Impreuna!! Ioana si husbandul!!
Mitzura, de la urolog citire iti spun ca pana la 6 ani la baieti mai ales e foarte variabil intervalul de pipi si ca e foarte des intalnita situatia in care face pipi noaptea pana in gat. Si al meu acum doua saptamani, la munte, a baut seara mai mult compot si a udat patul fleasca, desi el de aproape un an nu mai face pe el. Al meu face cam la 2- 3 ore, vara mai ales pentru ca bea foarte mult. Eu nu cred ca e vb de infectie urinara, ci de faptul ca Tudor era obisnuit cu pampers si in pampers isi dadea drumul imediat cum se aduna ceva in vezica urinara. Pe masura ce nu va mai folosi pampersul, ii va creste si capacitatea vezicii (intre 2 ani si nu stiu cat si 3 ani cica se dubleaza parca) si va face mai rar. Uite daca vrei ma interesez si-ti spun cam cat e vezica asta la copii. Sa nu il certi pe Tudor pentru pipi, s-ar putea stresa, incearca ziua fara pampers si noaptea cu pampers, cel putin pana isi mareste intervalul de pipi si rabdare multa. Eu am fost convinsa ca e momentul sa scot complet pampersul cand, la mare fiind, l-am vazut pe Victor cum facea pipi in nisip si isi oprea jetul voluntar pentru ca peste 20 de secunde sa ii dea drumul din nou, de, se juca baiatul...facea modele de pisu.
Roberta, imi pare rau de evenimentul cu actele, ma gandesc ca poate are efect daca pui un anunt cu "ofer recompensa" la poarta targului, sotul meu a patit-o si el si a venit un copil de tigan cu portofelul zicand "nenea, l-am gasit pe jos" aiurea, iti dai seama ca exact hotul il trimisese, dar macar actele si le-a recuperat, banii ioc!!
Despre julituri, al meu nu e julit, dar e ars cu tigara de chiar ta-su in persoana, fugea copilul pe langa el, el neatent a dat din mana si chiar pe frunte are o arsura, mama mama, ma gandeam la Lia si la Daria ce i-ar fi pus pielea in batz 
, dar eu... nevasta intelegatoare si cuminte doar m-am dus sa cumpar plasturi.
Andries
Dorsilia spune:
Adela, poate bea multe lichide. Dan face cam la 3 h dar depinde cate lichide bea.
Andreea are si ea un ganglion cervical marit demult, tot asa zice dr fara semnificatii deosebite
BRB
Andries spune:
Roxana, multumesc pentru felicitari!! Sincer, ma simt de parca as fi castigat un premiu. Chiar si cei de la hemato mi-au spus ca eu compensez nesperat de bine talasemia, ca au avut multe gravide cu hb intre 7 si 8 g, dar ca 5,5g care sa creasca la 6,3g in 20 de zile fara nici o transfuzie pana acum n-au vazut. Totusi
ma roaga ei frumos pe bb3 sa nu-l proiectez, ca nu e bine sa-mi fortez norocul ![]()
![]()
sa zic mersi sa ajung cu bb2 la termen.
Andries
carmenp spune:
felicitari si casa de piatra
, ioana, sa va iumbiti pin` la adinci batrineti alaturi de gorodeii vostri!
vazut poze cu munti inzapeziti si genunchi beliti;)) philiiip, dont tel mi ca asa se vad de la tine din casa muntii ca iau prima cursa mai ales ca-i si derecta. cit despre genunchi beliti, nu poci pune poze ca ma trezesc cu protectia copilului la usa, biliv mi
ashe...
bafta anei la serbare, sa-si spuna rolu` faar emotii
roberta, de regula ei iau banii si arunca actele, suna la politie si vezi sa nu fi ajusn pe acolo. bafta, sper sa la gasesti
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
mitzura spune:
Robi, nu stiu ce termen are, ca am primit Colargolul asta de la o farmacie din bacau, daca iti poti imagina. Prin Sibiu n-am gasit la nici o farmacie, si mi-a promis ca imi face rost cineva, iar ulterior am aflat ca l-a adus din bacau.
Din pacate nu scrie pe el termenul de valabilitate (oricum flaconul era sigilat) si nu are prospect.
Andries, ce pot sa spun. Si feelingul meu este ca nu are nimic, mai mult e Cosmin ingrijorat, dar nu strica un examen de urina si o ecografie, mai ales ca nu e nici una invaziva. Ca face des nu e asa grav, eu ma intreb de ce are senzatia ca urineaza si cand il pun nu face nimic...