Piticlonti de iulie-august 2004 (222)
Raspunsuri - Pagina 25
Dorsilia spune:
iuhuuuu, unde s`teti cu toatele? v-ati topit? canicula i de vina ? duminica am si eu free acces la comp si atunci n-am dom`le cu cine sa ma intretin, thiiii, naspa treaba
na, io sting becu si va zic noapte buna sau buna dimineata!
philip spune:
lia, tu vb de mancat, eu am cumparat ieri juma de kil de covrigei in glazura de iaurt (pt philip, evident). el nici n-a pus gura dar eu am dat punga gata in dupa-amiaza asta. nici nu vreau sa ma gandesc cate calorii. cum nu merg la sala, cum vad pe burta mea grasimea. heeheh, noroc ca am sot iubaret.
daria, proiectul a fost misto, eu am facut check-in la popor si am stat intr-o remorca si aruncam apa si alune celorlati. interesant...ei, dar lasa ca pe chesti asta ne scoatem un cec frumusel (compania isi imparte profitul si ca sa iei cecul respectiv trebuia sa participi la actiunea asta)
vacanta noastra va fi 2 saptamani in septembrie, pe 15 aterizam la milano la mami meu, mergem la mare, si mai speram: monaco, elvetia, venetia si inapoi acasa. sa vedem cat vom reusi ca sa nu obosim micutul prea tare. voi unde plecati?
philip are febra, eu zic ca e doar o raceala, asa ca nu e chiar in forma, cum ii dau medicament, cum isi revine.
il puteti vedea aici in niste poze de ieri:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762404178025
o saptamana minunata
philip
&andreea
roxanaz spune:
buna dimineata
noi am avut nu week end distractiv, ieri am plimbat julitu' cu telecabina si l-am dus la concurs la pisici...a fost cam dezamagit ca nici o pisica nu era Garfield si ca nu dansau si nu mancau lasagna
. in rest e ok, mandru de bubele lui de pe genunchi, si le-a mai infrumusetat ieri cu inca o cazatura....ca de, nu e in stare sa se uite pe unde merge. lucruri normale as zice eu ![]()
sunt putin pe fuga asa ca revin mai tarziu cu raspunsuri dar trebuie sa o felicit pe Andries pentru cresterea hemoglobinei (sa o tii tot asa!!! si sa o pup pe Olila pentru cate sufera zilele astea. tin pumnii sa fie mai bine!!

o saptamana frumoasa tuturor!
biluta28 spune:
AMIRONEANU si VRABIUTA La multi ani! Multa sanatate si numai bine!
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
biluta28 spune:
PS. azi ANA are serbarea ABECEDARULUI abia astept sa o vad.
g_ioana spune:
Neatza,is fresh mai mult presh
![]()
AndreeaP adik aveti deja neshte zapada sau ie iluzie optica???... moama ce frumos este Pupi in pielicica goala,pupaturi
si sanatate multa sa-i treaca repede!!!!!
Btw,ca-l vazusi pe Pupi pe "tron" ultima fitza a mandrei nu mai face pp la olitza"pentru ca miroase a pp"
asa ca face numai pe colacel si numai daca apasa pe "puf-puf " parfumat![]()
Lia la cat mai putine julituri pentru Danutz,iar pentru Deea la cat mai multe grame...btw a mea avea luni in care lua doar 250 de grame asa ca 

Noi azi sarbatorim 8 ani de casnicie asa ca ne

mergem la concert la Stefan Banica jr si apoi la restaurant...m-am hotarat sa las cupilul cu bona,ca n-o patzi nika cateva ore...
Hai sa avem o zi buna si usoara
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
roberta04 spune:
Buna dimineata! Nu m-au dat afara, dar am prins eu curaj sa intru 5 minute pe zi de la birou ![]()
LA MULTI ANI, ANDREA, LA MULTI ANI MARCELA!!
IOANA, LA MULTI ANI FERICITI SI VOUA!
Eu va scriu mai pe larg mai tarziu, atat vreau sa va spun, ce bucurie am avut vineri, ne-a furat la un targ (din neatentia mea
) un borset cu toate actele sotului, actele si cheia de la masina, cheile de la casa... Va inchipuiti in ce stare sunt! Banii care ii aveam acolo nici nu mai conteaza, pe langa alergaturile de care va avea Petro parte, nu mai zic de cat ne costa sa schimbam cip-ul la masina (era cheia principala cu CIP, asa ca ne poate lua oricand masina, are omul certificat de inmatriculare, cheie, adresa 

).
Nu mai comentez, va dati seama in ce stare sunt!
O zi buna, va mai scriu diseara de acasa!
kro spune:
ANDREA si MARCELA 
Sa fiti sanatoase, iubite si sa va bucurati de puii vostrii !
Ioana -
felicitari si petrecere frumoasa ...
Biluta ai emotii ?
... Bafta Anei la serbare ! Te asteptam cu poze ...
Roberta
imi pare rau de ce s-a intamplat ... Imi inchipui cat e de stresanta situatia la voi .... Tin pumnii sa se rezolve totul cat mai bine
...
Roxi, si zi asa ... nu era Garfield sa danseze si sa manance lasagna
... Pupam accidentatul ... Noi inca ne tinem tari si numaram doar o singura julitura usoara pe un genunchi ...
Pako ... felicitari pt. botez ... Asteptam poze ...
Lia ... mie imi pare ca esti mai bine cu moralul ... Bravo, tine-o tot asa 
Andries ... asteptam al doilea val cu vesti bune 
AndreeaP ... interesanta treaba cu impartitul profitului ... Am vazut pozele ... Pupi e un frumos ... si iti seamana din ce in ce mai mult
... Chiar, ce se vede acolo ... e zapada ?
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
biluta28 spune:
tot uitandu-ma pe lista de pag. 1 va rog sa o treceti laga Edi si pe ANA MARIA 28 oct. 1999;
multumesc pentru cine se pricepe sa o trecqca 

roxanaz spune:
asa, am o pauza deci sa recuperez.
La multi ani Marcela si Andreea!!! 

sa va mai zic ca-s mandra de copilu' meu azi noapte a fost prima noapte fara pampersi si nu am avut nici un accident, m-am dus la el pe la 3 ca se foia si l-am intrebat daca vrea pishu...a zis, da, am mers la olita, tot asa la 6.30. deci a fost ok. vedem in continuare.
Caro pupam fetele.
Mihaela succes Anei la serbare, o trec si pe ea in lista.
Robi aoleu ce ghinion!!! sper sa se rezolve rapid problema, si fara alte patanii! pupicei! de ce zici de regrese la Matei, l-au rasfatat prea tare bunicii?
Andreea de pupi frumoase pozele voastre si super ideea companiei.