Piticlonti de iulie-august 2004 (222)
Raspunsuri - Pagina 24
AncaMaria spune:
Olivia, imi pare rau pentru problemele de sanatate din familie, sper sa se rezolve
.. Ce mai face Luca, l-am vazut la centrul ala de la Berkeley, fain tare acolo.. plecati la Disneyland ? (scuze, parca am citit ceva dar nu imi aduc aminte)
Liliana, bine ati venit inapoi si cu familionul re-intregit.. cred ca esti in al noualea cer, mult mai ocupata, dar si mult mai fericita...
Carmen, nu mai vorbesc cu slabanoagele
... pai 62 de kile is history la mine
..
Roberta, felicitari si tie pentru kilele date jos... si spor juniorului la recuperari :)
kim222 spune:
Anca gradi a noastra nu este inchisa pe timpul verii..asta mi-ar mai fi trebuit!![]()
Si noi cautam activitati de vara...avem piscina in complex..si incepe cu Luca si inotul..si mai vedem...Mergem la Disneyland pe 2 iulie...abia astept sa-i vad reactia!
philip spune:
la multi ani draga serban si continua sa o faci pe mami le fel de mandra ca si pana acum.
daria, fetita al carei link il ai la semnatura are grupa mea sanguina. cat n-as da sa o pot ajuta...e atat de delicata
kro, am vazut si fetitele tale minunate. cat de emotionant. deci de la toamna e scolarita, mai, mai.
eu m-am intristat tare cu povestea laurei, poate ca si pe fondul a ce i s-a intamplat prietenei mele si-s o lasa, n-am putere sa os un desi am trimis email
am vrut sa raspund la ceva intrebari pe aici dar zau ca nu-mi amintesc nimic
maine avem proiect comunitar, ne adunam toti 1700 angajati ai companiei si reparam un fair ground (curse de cai, rodeo etc). eu m-am scos ca-s in echipa de logistica, altii saracii trateaza cu un ulei puturos grajdurile.
asa ca ne mai auzim zilele astea
we placut
philip
&andreea
Andries spune:
Multumesc ca mi-ati tinut pumnii, ma scuzati ca n-am intrat ieri seara, dar husbandul meu e 1 la mana gelos pe DC si 2 la mana ieri seara a avut o criza de alergie de la nu stiu ce naiba, ca i s-a umflat gat, ochi, ficat si a zacut toata seara....
, nu mai putem, cedam nervos si plecam din Bucuresti, doar ca e cam naspa cu banii, acum ca lucreaza numai el si eu sunt pe medicale si pana in 2008, martie nici pomeneala sa ma pot angaja undeva... of of...
Dana La multi Ani!! si sa-ti traiasca feciorul!! ce repede trece timpul ...drum bun!!
Gabi drum bun si tie!!
Olivia imi pare rau, mai nu stiu cum naiba toate dau peste tine... trebuie sa se termine o data si o data...
Carolina bravo pentru absolvirea gradinitei... eu una abia astept sa-mi creasca mai mare Victor, stiu ca suna egoist, dar mi se pare destul de greu cat e mic.
Cristal esti mama eroina, eu una n-as rezista cu toata bunavointa din lume, eu il voi trimite pe V la gradi de la 8 la 18 si de la 18 in sus sa-l ia ta-su in primire ca daca nu eu plec de acasa si il las cu doi pe cap!!! Bine ca al meu stie ca nu sunt capabila fizic sa fac fata la doi copii si nici nu se gandeste sa ma lase singura, plus ca eu sunt o mama mai spartana, de la un an nu l-am mai tinut in brate (nu ca as fi vrut neaparat, dar nu mai puteam, cadeam pe jos de durere de spate, asa ca i-am spus foarte clar ca el e mare, e "barbat"
si nu are ce cauta la mine in brate) si daca V calca rau pe bec, o ia pe coaja si e pedepsit la el in camera, poa' sa urle... pana nu mai poate.
Roberta nu te dau inglejii afara, n-ai teama, astia au nevoie de carne de tun, nu se incurca ei de doua mesaje pe forum...scuze pentru expresia carne de tun, dar daca n-as fi sclavagit 10 ani in multinationala n-as vorbi asa.
Daria concediu placut, cand pleci?
Si acum sa va spun si despre mine, sunt fericita posesoare a unei Hb CRESCUTE de la 5,5g la 6,3 g in numai 3 saptamani (hip hip uraaaaa, sper sa ajung la 7,5 in inca o luna jumate), fericita posesoare a unei depresii accentuate datorate excesului de acid folic, acompaniata de stari de voma, greata, iritabilitate si nervi, bb2 misca in burta, zilnic imi da de stire ca e acolo, dar consultul la gineco l-am ratat (dupa ce ma chinuisem sa ma fac gigea) pentru ca domn' profesor a plecat la Satu Mare (nu stiu daca stiti de povestea cu gravida de la SM care a facut tromboembolism in spital post cezariana ca nu aveau heparina si a murit) ei si s-a facut o comisie... una peste alta... luni ma duc la eco.
PS: nu dati drumul la pumni!!! please, please....
Andries
carmenp spune:
olivia
, stii cind vine una `poi vin toate, imi pare rau, sper sa se rezolve onorabil si`n plus sa nu mai vina si altele.
andries, felicitari, string pumnii la loc
roxana, cum steti?
anca, ma strofoc da` dupe cum vezi vine-o vreme cind te-ngrasi si de la batoanele de slabit;)) mai naspa ca ma dor shalili de cind ma rup in figuri, da` nu conteaza, muschiu sa hie:D
fetili, ati mai vorbit cu laura?
marti vine fii`mea acasa, deh, merjem tot stolu` la pasapoarte si ma gindeam sa trecem si pe la pediatru ca trecu` anu de la ultima vizita. veni si circu`n cartier parca vad ca ma paste mirosu` de urina de la camilele alea da` nu cred ca am cum sa ma sustrag si
cind ma mai uit si la panarama de pe aeroport ma ia cu greata, orice da` fara cozi c`am am stat destul pe vremuri![]()
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
carmenp spune:
la multi ani fericiti, andrea si marcela!! 
sa aveti parte de tot ce va doriti de la viata, visele sa vi se implineasca!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
szivarvany spune:
AMIRONEANU si VRABIUTA 

Sa aveti parte de tot binele din lume , mula sanatate si tot ce va doriti voi sa se implineasca, alaturi de comorile voatre si cei dragi !

Kim - multa sanatate tuturor celor de acasa ... faza cu femeia care n-a venit ... tipic romanesc, ca alceva n-am de zis ... multi 
la voi !
Astept si eu sa vad DisneyLand in pozele voastre ![]()
Andries - felicitari pt rezultatul la analiza, tine-o tot asa ! Deci luni seara revii, da ? 
AncaMaria - felicitari Biancai pt dezpampersire ! 
AndreeaP - merci pt gandurile bune
La noi doar Giulia are grupa asta de sange. Oricum vom ajuta cum putem.
Mey, cum adik aveti de refacut un grajd ?! Asta chiar e ceva namaintalnit
Ma bucur ca esti la logistik
Ce mai face Pupi ? Unde veti petrece concediul anul acesta ? 
WE frumos tuturor. 
Noi stem bine, Giulia areusit sa-si juleasca genunchii picand in nisip 

Oare cati se mai julesc in nisip ?
In rest, e cald si vara si sunt in concediu, tralalalala.
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !
g_ioana spune:
LA MULTI ANI ANDREEA SI VRABIUTA,SA FITI SANATOASE SI VOIOASE SI SA VI SE INDEPLINEASCA TOT CEEA CE VA DORITI!!!!
Eu-s la scoala am examene pana spre seara,invidiati-ma...![]()

Mandrei i-au trecut mucisorii in 2 zile,nu stiu ce inseamna asta in schimb i-au ramas fitzele la maxim,asa ca azi pentru prima oara s-a culcat la pranz nemancata
,nu stiu cum se va descurca cu tati cand se va trezi...
Carmencita ai uitat sa-i precizezi Cristalinei ca festivalul berii se desfasoara ixact langa mall
...bafta la pediatru si la pasapoarte
Dana sa-ti traiasca cavalerul si sa aveti drum bun si petreceri frumoase
Daria se julesc mama,genunchii si pe covor,asa ca pe nisip...
Olivia

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
pako spune:
LA MULTI ANI pentru ANDREA si MARCELA!!!Multa sanatate si sa va mearga bine toata viata!
Nu v-am citit deloc,imi pare tare rau...nu mai am timp nici sa deschid calculatorul.
Suntem la noi acasa...a trecut si botetul si nasitul....fuse distractie dar si multa oboseala....de luni incolo poate reusesc sa pun si eu cateva pozici
va pup pe toate...
Dorsilia spune:
LMA sarbatoritelor! Mult noroc si voie buna!
De citit am citit tot, de raspuns raspund cat ma lasa neuronul, ala care vb Monicai, se mai incapataneaza sa reziste.
Monica- esti tare cu 2 bazdaci la carma, cum a mers home alone in 3, basca si cu soacra :)
Olivia, chiar ai trecut prin multe cu familia. Acum si bunica....Sper ca psihic esti tare si poti sa fi om de baza pt ei saracii. Tare nasol trebuie sa le fie. Tot ma intreb cum n-au fost semne la bunica ta....totul s-a declansat brusc?
Pako, felicitari pt Liviu crestinatul!
Roxa, ce a patit frumuselul? (vazut poze de la party, tot intre fete umbla piciul)
Dana roller, cum esti? te-ai reacomodat pe reduta?
g ioana- las ca o sa pape mandra dar nu te astepta acum dupa boala imediat. las-o incet. Dani dp viroze nu manca decat cereale, banane si cascaval, unt, lapte iaurt. NIMIC ALTCEVA.
Gabi- daca te consoleaza sa stii ca Danut pana dupa 2 ani nu a vorbit, de inteles era clar ca intelegea. Doar stiti ca ma vaicaream aici cand auzeam alte mamici ce conversatii poarta cu puii lor. Stefan intelege si va vorbi, probabil acum e in faza de internalizare a limbajului. Nu stiu cat l-ar ajuta un logoped. Poate mai mult gradinita sau compania mai multor copii l-ar ajuta. As vrea sa ma crezi ca stiu ce e in mintea si sufletul tau si cum iti trec prin cap ganduri, dezamagiri, frustrari, simti ca bati pasul pe loc uneori. Nu dezarma! (ha, ce buna-s la prelegeri, sa vezi ce ma flescaiesc cu aplicatul)
carmenp- felicitari pt vointa si bafta la patratele
Dani a facut cunostinta deja cu solul, trage trante cu bicicleta, imi vine sa-l sugrum pe taica-su
. E julit in cot, in genunchi. Ieri l-am gasit in parc plans si plin de muci uscati dupa o tranta. Se speriase evident, si se si lovise la cot. Taica-su relaxaaaaaaaaat facea haz, cica ii mai trebuie vro cateva trante ca sa se caleasca. Daca era dp mine nu-i luam bicicleta pana la 6-7 ani.
Andreea zice "maaam", si ta-taaaa-ta", fara sa stie ce zice, normal. Ne mangaie pe fata, ne zambeste, chicoteste. Pedaleaza si vrea deja sa o tin de subtiori sa paseasca. Normal ca statul e in fund insa nu-l exerseaza. Se incoarda pe spate, se impinge in calcaie cand o sprijin in perini :( Mananca tot asa, cand cum. Doamne, dar greu creste in greutate!!! Nu stiu daca o sa aiba luna asta macar un avans de 400 grame fata de luna trecuta
Asta in conditiile in care eu imi pun ceasul noaptea sa-i bag inca o masa. Diversificarea e cu pasul pe loc...fructe nu, cereale nu, legume cand vrea vrea cand nu nu.
sunt cam obosita iar. se apropie CM, asa ca mananc ca o vaca, as roade intruna cate ceva. Am iar de dat jos 7 kg, si de tonifiat dar nu ma incumet la nimic
duminica placuta