Piticlonti de iulie-august 2004 (222)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, serban! madam spil, sa-tz traiasca ficiorii, sa`tz aduca multe, multe bucurii! drum bun si daca ajungi la ieshi, suna-ma, sper sa mai ai numaru` meu
gabi, drum bun, si nu uita, poze vrem

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la multi ani Serban!!!! Dana drum bun!!!
fug acasa.
sa aveti un week end superb!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Helou!
sper ca ne mai cunoasteti...
Azi scriu cu tupeu de la birou, daca luni postez de dimineata inseamna ca-s iar casnica, ca au vazut inglejii cu ce ma ocup si mi-au dat vant din pupa!

LA MULTI ANI, SERBAN!
DANA, calatorie placuta!

Nu prea sunt la curent cu ce faceti voi si puiii din dotare, dar sa va mai zic de noi- de doua saptamani Matei este acasa, am experimentat "nedusul" la bunici, din diverse motive, in principal fiind vinovate regresele "remarcabile" pe care le-a inregistrat Matei
Asa ca l-am dus pe la ai mei, noaptea il luam acasa, a mai stat si Petro cu el, dar duminica tot trebuie sa-l mai duc pentru cateva zile la tara, avand sotul meu un program foarte incarcat saptamana viitoare.
Astept vacanta scolarilor, atunci se mai pot ocupa si nepoatele mele de el, oricum le-am cooptat in procesul de "re-educare"...
In rest, pregatesc in mare taina o plecare la munte in trei peste doua saptamani de Sf.Petru, de ziua husbandului, asa scap si eu de musafiri .
Dieta mea despre care va spuneam mai acum vreo doua saptamani incepe sa dea roade, am dat aproape 3 kg jos, ma bucur enorm pentru ca ma ingrijora tare viteza cu care luam proportii. Am incercat regimul disociat, a mers OK cu legumele si cu carnea dar in ziua de lactate am ajuns la un pas de lesin, eu fiind mai putin prietena cu derivatele de lapte.
Asa ca am eliminat complet painea, 95% dulciurile, mananc numai fiert, nimic prajit, multe legume si fructe...

Cam atat, va doresc un week-end frumos!

Mergi la inceput

nu ejti la curent?! no?sa-tz zic io in vreme ce unele se chinuie sa slabeasca in doo luni trii chile cu mers la sala si dieta, altele slabesc in doo stamini! ie drept? nu ieee, va spui io, mac sa maninc o ciucalata mare de tot si nijte placinta macar sa jtiu una si buna, tii ce m-am nerfat

quote:
Originally posted by roberta04

Helou!

Nu prea sunt la curent cu ce faceti voi si puiii din dotare, dar sa va mai zic de noi- de doua saptamani Matei este acasa, am experimentat "nedusul" la bunici, din diverse motive, in principal fiind vinovate regresele "remarcabile" pe care le-a inregistrat Matei
Asa ca l-am dus pe la ai mei, noaptea il luam acasa, a mai stat si Petro cu el, dar duminica tot trebuie sa-l mai duc pentru cateva zile la tara, avand sotul meu un program foarte incarcat saptamana viitoare.
Astept vacanta scolarilor, atunci se mai pot ocupa si nepoatele mele de el, oricum le-am cooptat in procesul de "re-educare"...
In rest, pregatesc in mare taina o plecare la munte in trei peste doua saptamani de Sf.Petru, de ziua husbandului, asa scap si eu de musafiri .
Dieta mea despre care va spuneam mai acum vreo doua saptamani incepe sa dea roade, am dat aproape 3 kg jos, ma bucur enorm pentru ca ma ingrijora tare viteza cu care luam proportii. Am incercat regimul disociat, a mers OK cu legumele si cu carnea dar in ziua de lactate am ajuns la un pas de lesin, eu fiind mai putin prietena cu derivatele de lapte.
Asa ca am eliminat complet painea, 95% dulciurile, mananc numai fiert, nimic prajit, multe legume si fructe...

Cam atat, va doresc un week-end frumos!

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

quote:
Originally posted by carmenp

nu ejti la curent?! no?sa-tz zic io in vreme ce unele se chinuie sa slabeasca in doo luni trii chile cu mers la sala si dieta, altele slabesc in doo stamini! ie drept? nu ieee, va spui io, mac sa maninc o ciucalata mare de tot si nijte placinta macar sa jtiu una si buna, tii ce m-am nerfat

Hi, hi, hi, acu' sa nu crezi ca am boierit vreo doua saptamani si am slabit!!! Stii ce inseamna sa mananci 5 cartofi fierti all day long??? Si in jurul tau sa bage lumea friptane cu salate si paine calda?? Da' eu m-am gandit ca daca m-am putut lasa de fumat, ma las eu si de mancat!
Si sa stii ca-i mai eficienta sala ta, ca la mine a inceput sa atarne o piele de aia gratzioasa pe burta de fugi in lume, asa ca trebuie sa bag si eu gimnastica, dar nu ma tin pe picioare de foame
[/quote]

Mergi la inceput

poi sa vorbesc atunci cu hitler despre ce regrese vorbesti la matei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

M-am emotionat vazind pozele Carolinei...si ca si Daria...le cam pling la astfel de evenimente!Sa-ti traiasca sint superbe!
Roberta , ce fel de regrese...intreb si eu ca si Camen...Felicitari pt dieta...dar vei trai asa de acum in colo?
Roxa ce s-a intimplat cu Pat? Cum a cazut???
Dana, ..La multi ani Serban!!!Drum bun si asteptam impresii..

ma duc sa sun la tata..azi a venit femeia cu pricina...mi-e frica sa sun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Olivia, ai sunat? A venit? Cum fuse? Io plec acu de la job si ajung acasa in juma de ora. Vb pe mess? Ca deh, ma simt cu musca pe caciula :(((((
Si Carmen, trimite si la mine niste placinte, ca 2 saptamani la mama acasa taaare bine fuse, dar de cand revenii la domitzil am mari probleme cu lipsa de hrana...
Caro, pup fetele!
Io plec spre cashi... deh, n-am plod acasa...
Pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nu a venit nici asta..eu sint fara cuvinte...

acum am aflat bunica sotului..are cancer pulmonar..deja i-au administrat morfina...acum 2 saptamini nu avea absolut nimic...

iar eu ma intreb retoric....oare ce mai vine?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

La Multi Ani Serban de Dana!

Roxi, da cum a comis-o Pat? Si eu am fost cu cazaturile, ma stia toata sectia de chirurgie a spitalului din Piatra..

Olivia, Bianca nu a inceput preschool-ul, desi aveau program si de vara (apropos, la voi cum e, ca aici pre-school e inchis in timpul vacantelor scolare), m-am hotarat s-o dau din septembrie... pana atunci va merge la cineva acasa care are babysitter.. sper sa fie ok...

Si noi am reusit sa scapam de pampersii de zi uluitor de repede, insa noaptea a mai scapat, de multe ori insa se cere...

In rest, suntem in cautare de activitati de vara, desi vremea nu prea tine cu noi, vreau sa o duc la calarie (pony), la acvarium, si bineinteles pe la diverse 'balti'... ca eu concediu nu am vara asta.. asa ca ma inscriu si eu in clubul invidioaselor pe cele care se preumbla prin diverse locuri (de Italia nici nu vreau sa aud )

Revin mai tarziu.

Mergi la inceput