Bucurii de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by Monique_new
Am fost si operata acum citiva ani (pt un chist )asa ca stiu cum este.

Ahhhh pai cu un chist ma laud si eu...care nici nu se vedea la radiografie...am scapat si de el...

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mexxa
Off abia astept sa ajunga sotu acasa sa stea cu bb sa merg la stomatolog...ca ma chinuie o masea de ieri..si culmea azi de clatina

Tin pumnii sa se rezolve repede si usor!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anangel_lexi
Pentru moment m-am hotarat sa iau Crom, sa-mi taie pofta de mancare.

O sa-ti taie doar pofta de dulciuri.

Ignatica, subscriu si eu la ce-au zis fetele referitor la colega ta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexutza_26

MamiLili - cum iti este? falca s-a mai dezumflat???

Nu. Parca-s mai umflata ca ieri. Vreau sa-ti multumesc mult pentru sfaturi.

De asemenea multumesc tuturor pentru cuvintele de sustinere si incurajare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara,

La Multi Ani tuturor Bucuriilor!

Multa sanatate tuturor copilasilor si mamicilor care au o suferinta!

Floricel, Zinnat este antibiotic. Este cam amar dar trebuie sa incerci sa faceti tot tratamentul (asta daca este pe lista din antibiograma, altfel s-ar putea sa il luati degeaba). Si noi am avut infectie urinara cu E-coli si i-am dat (din cel cu concentratia 125mg/5ml urmatoarea doza (timp de 10zile): 25g per kg corp pe zi, adica 25g*7kg cat avea Dudu in acel moment (adica 7ml pe zi - cate 3.5ml la 12ore). Cat despre administrare, incearca sa introduci seringa mai in laterala (spre obraz).

Lakioana, multa sanatate lui Reby! Aceleasi urari si copilasului prietenei tale. Noi am avut doar o forma usoara de DA si a cedat la Advantan (se da in strat foarte subtire, doar cateva zile - contine hidrocortizon).

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floricel79
Vreau sa te-ntreb si eu ceva; Roxi are infectie urinara cu E. coli si dr mi-a zis sa-i dau sirop Sumetrolin, 5 ml de 2 ori pe zi; Farmacista a zis sa nu depasim 4 ml de 2 ori pe zi. La fel am patit si cu celalalt sirop-Zinnat- pe care am incercat fara sa reusesc sa i-l administrez, tot cu diferente intre ceea ce mi-a zis medicul (3xzi, 5ml) si ce a zis farmacista (2xzi, 5ml). Oare ce sa fac? Eu deocamdata i-am dat doar cate 4 ml de sirop, asa cum ziceai tu ca-i dai: cu seringa de nurofen, direct in gurita si destul de adanc ca daca nu il scuipa! E chinul de pe lume sa-i dau siropul si i-l dau dimineata si seara la ora 8 ca sa fie si sotzul acasa sa mi-o tina ca singura nu reusesc; asa mi-e de mila de ea si mi-e frica sa n-o traumatizez desi ea rade cand termin operatiunea si scuipa vreo 5 minute continuu. Vai, vai...
Si vreau sa te mai intreb ceva, dr mi-a zis ca exista un sirop f bun pt E. coli, CEdex, CEFTIBUTEN, dar ca lotul din ROmania a expirat in luna mai; oare cat de des se reinnoieste stocul sau cum sta treaba la capitolul asta? Sa incerc sa-mi fac rost din alta parte (alta tara?) sau sa astept ca se va importa si in Romania? As putea sa rog pe cineva sa-mi aduca din Germania dar nu stiu daca trebuie reteta sau as putea sa astept pana apare si la noi, daca apare si toate astea numai daca la ROxi nu-i trece cu tratamentul de acum care este unul destul de usurel din cate am inteles eu. Te rog frumos da-mi un sfat, o idee, ceva...

Floricel, uite cum sta treaba: nu-i da decat un singur sirop pentru tratament, de preferinta Zinnat 5 ml x 2/zi sau Cedax 5ml/24 ore. Daca iti trebuie Cedax, ti-l pot trimite, eu am la farma.

Mergi la inceput

Test de perspicacitate: ce reprezinta liniuta - punct - punct? Si nu e limbaj Morse?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am fost si noi in Gradina Copou azi. A fost o vreme superba, Maria a "vorbit" cu alti copiii mai mari ca ea. Acum a facut baita, a mancat si s-a culcat.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, da ce-i, stenografie?
Bravo Adelina, eu mai am de asteptat o luna si pana o sa faca Maria din mana. Acum s-a invatat sa se rostogoleasca inapoi pe spate, cand sta pe burta.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

quote:
Originally posted by lilina

sandra, noi plecam a la Turchia - Antalya - hotel Delphin Palace la ultra-all-inclusive - o sapt.. am zis ca daca tot plec din tara, sa iau toate doc.necesare asa preventiv...la cate belele se pot intampla....mai bine sa fiu precauta...acu' s-o spun p-aia dreapta...mi-e frica sa nu-l pierd, da' o sa-l pun in seif

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

am crezut ca pe Vladut vrei sa-l pui in seif

Mergi la inceput