Bucurii de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 30
matahut spune:
Andraaaaaaaa, nu ai aparut deloc zilele astea sau nu te-am vazut eu?
Sper sa pun in curand pozele...dar astept capitol nou ca sa fie vazute mai bine![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
GETY spune:
Mamici care pleaca din tara, m-ar interesa si pe mine cat costa EFECTIV tot concediul, in afara de transport, intr-un hotel din Bulgaria sau Grecia. Intotdeauna mi-am imaginat, ca pe langa ce platesti pentru cazare si masa, mai sunt si alte costuri.
Noi vrem sa mergem in Mamaia, la un hotel din centrul statiunii, unde am mai fost eu acum 2 ani la un curs de perfectionare si mi-a placut enorm.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
MamiLili, are mare noroc fosta ta colega de scoala: o sa aiba niste nasi foarte tineri.
Alexutza, mie imi plac spaghetele, mai ales ca acum au aparut mai multe variante de sosuri, dar nu mi-am mai gatit demult. Probabil ca organismul tau "arde" mai bine grasimile.
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mexxa, tin pumnii sa fie bine la stomatolog. Dar ce ne-a apucat pe toate sa le dam de treaba stomatologilor?
POZE MARIA DIANA
festina spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Ati fost careva in Croatia? Imi puteti recomanda vreo statiune?
Noi am fost la Makarska acum 2 ani in septembrie. Vrem sa mergem si anul asta cu Raducu tot in septembrie dar nu ne-am hotarat daca tot la Makarska care e cam departe in sud sau in peninsula Istria undeva sau insula Krk ... inca nu suntem hotarati ... ne interesam la toti prietenii care au mai fost in Croatia cu copii mici.
Noua ne-a placut ffff mult. Am fost si in rezervatia Plitvice care e patrimoniu Unesco. Aici sunt 12 lacuri care se varsa unul intr-altul in cascade de diferite inaltimi si latimi ... ceva de vis ... numai in filme am mai vazut asa ceva.
Daca mai ai intrebari iti pot raspunde si pe PM.
floricel79 spune:
[/quote]
Floricel, uite cum sta treaba: nu-i da decat un singur sirop pentru tratament, de preferinta Zinnat 5 ml x 2/zi sau Cedax 5ml/24 ore. Daca iti trebuie Cedax, ti-l pot trimite, eu am la farma.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
[/quote]
Pai la tratamentul cu ZInnat am renuntat dupa prima lingurita scuipata cu foc si para, ca nu i-l puteam da nicicum - era prea amar; intre timp am facut urocultura si ecografie la spital si am primit tratamentul cu siropul la care tocmai i-am uitat denumirea. Daca ai Cedax la farma si nu e expirat, cum mi-a zis mie medicul - cica tot lotul din Romania a expirat in luna mai!!! apai de unde stie el asta... n-as putea sa spun - ti-as fi tare recunoscatoare daca mi l-ai trimite sa il am si sa-l folosesc daca va fi nevoie. Eventual, vorbim pe privat despre detalii si multumesc tare mult ca ma ajuti in problema asta 
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by MamiLiliquote:
Originally posted by anangel_lexi
Pentru moment m-am hotarat sa iau Crom, sa-mi taie pofta de mancare.
O sa-ti taie doar pofta de dulciuri.
Ignatica, subscriu si eu la ce-au zis fetele referitor la colega ta.
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
E bine si-asa ca bag in mine ca sparta

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
AdinaF spune:
lakioana, ce dulcica fetitza ai, cu zulufii aceia mari, o dulceata.Sa-ti traiasca!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)