Bucurii de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 28
Ignatica spune:
lakioana imi pare rau de diagnosticul de hernie ombilicala. Doamne ajuta sa fie totul bine.
ozana sa-ti mearga la suflet cadoul sotului; si eu incerc sa citesc cateva pagini pe zi, ca sa ma destind macar o jumatate de ora.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
matahut spune:
n-am reusit decat vreo 10 minute sa fur pt gimnastica, maruca nu se lasa DELOC culcata

Asta e, imi pregatisem si cartea
Vom pleca la plimbare ca alta solutie nu am pt somnul copilei...
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
alinamoro spune:
Ignatica, Adelina are 2 iepurasi jos si unul sus abia se vede.![]()
Gety, Xandrutza, Lexi, 
Adina, ti-am admirat si eu gemenii.
Marina, si eu vreau sa vad poze cu torul!![]()
Am uitat sa va scriu...de saptamana trecuta Adelina face cu manuta "pa-pa", cand o pun in carucior deja stie ca plecam si ce mai da din manuta, e tare scumpa.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
MamiLili spune:
La multi ani, copii! La multi ani tuturor celor ce mai au suflet de copil!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
alexutza_26 spune:
Alina Morostes - felicitari pt "pa-pa"ul Adelinei 
Lakioana - imi pare tare rau sa aud asta despre Reby, poate gasesti o varianta sa stea cat de cat fixa centurica aia..desi la cat se misca pitik..imi dau seama ca e destul de greu!!!multi
ici de la noi!!
Lexi - oamenii rautaciosi si nesimtiti n merita sa fie bagati in seama!!Da-le Ignore!!!!
Marina - mult spor la citit "cadoul"!!!
Cristina, Gety - eu niciodata nu am tinut regim/cura de slabire tocmai din cauza ca sunt o maree pofticioasa si o mare amatoare de dulciuri
, insa am respectat inca din liceu cand m-am vazut oricum mult mai dolofana decat celalate fete - sa nu mai mananc seara dupa 6/7, sa beau numai apa plata(chestie pe care am auzit-o de la Mihaela Radulescu pe vremea cand de abia incepuse emisiunea Duminica in familie) si sa nu mananc paine/fainoase gen spaghete/pizza - decat ocazional.Nu sunt o slabanoaga, dar ma mentin in niste limite pe care le consider eu normale!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
MamiLili - cum iti este? falca s-a mai dezumflat???
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by GETY
MamiLili... Din cate am inteles cununi o pereche de tineri?
[b]Da, e vorba de cea mai buna prietena a mea, am fost colege de banca in scoala. Mi-a zis de cand eram copii c-o sa ma puna nasha...si uite ca asa e.
Mathias (17.10.2006)
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by lilina
MamiLili...un peste alta...ai fost EXTREM de haioasa in a povesti ce ai patit, cum faci de obicei
abia astept sa te cunosc....cand treci prin Bucuresti, sa nu care cumva sa ma ocolesti, ca nu stiu ce-ti fac
Lilina, o sa va anunt cand vin la Bucuresti. Si sa stii ca asa fac eu, haz de necaz, deh, sunt o fire ffff vesela si zambareata, optimista si fericita, vad numai partea plina a paharului.

Mathias (17.10.2006)
alexutza_26 spune:
Stateam si ma gandeam acum pe cine nu am mai vazut de vreo cateva zile...pe Ramomar - ce faceti???sunteti bine??? ce face Patri??
de la noi!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by AdinaF
poti sa-mi spui te rog si ce pret au? ca eu aici n-am vazut decat chilotzei de la Pampers (f.scumpi) si sincera sa fiu la aprox. 12 bucati cate folosesc pe zi...prefer sa fac un concediu o saptamana undeva. Merci pt raspuns

Tare faza cu concediul! Libero tip chilotel sunt in pachete de 22 bucati, din pacate pachetele mari au doar scutece cu scai. Costa aproapte 30 ron/pachetul, deci cam 8-9 euro.
Vroiam sa mai zic ca poza asta e suuuuuper! Ai o familie tare frumoasa!
Mathias (17.10.2006)