Bucurii de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

[quote]Originally posted by anangel_lexi

Am vazut doi gemenei frumosi fooooc! Adina, cred ca sunteti taaare mandri!
[Adina, eu nu i-am luat Mariei pentru ziua de azi decat cateva chestii de care are nevoie, dar nimic de jucat (deocamdata): adica i-am luat de la Chicco niste chestii contra tantarilor si o lingurita de la Nuby de dozat medicamentele. Dar cred ca n-o sa ma lase inima sa nu-i iau si o jucarioara.

anangel iti multzumesc de complimente.Am observat ceva : Maria e nascuta in aceeasi data cu mine - maaama ce te asteapta, cu fecioarele nu e de glumit

E adevarat, gemenii mei nu sunt identici (nici nu mi-am dorit sincer), de aceea probabil s-au dezvoltat si asa de frumos si am avut o sarcina lipsita de orice probleme.

Daca avetzi timp sa ne treceti pls si pe noi in listutza:

Fabian Martin , nascut pe 6 oct 2006, 3200g si 52 cm
Jan Alexander, la fel, 3200 g si 51 cm.
Mama, data nasterii 20 septembrie 1978

Inca ceva: multe dintre voi m-au intrebat daca mi-e foarte greu cu doi. Maica-mea a venit la mine in vizita cand aveau bebeii o luna, si a ramas 7 luni (pana acum). Saptamana viitoare plecam in Romania sa facem botezul si ea probabil va ramane acolo. Deci pana acum a fost destul de usor, mi-a ajutat f. mult, de acum incepe greul
cumva razbim noi...

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Adina - mare noroc ai avut ca a reusit maica-ta sa te ajute cu piticii! Altfel cred ca era nevoie sa-ti angajezi o bona sa te ajute. Las' ca acuma-s mai marisori si poate reusiti voi sa va descurcati singurei. Succes!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

La multi ani copii-bucurii!!!!!

Adina, inca odata, ai niste puiuti... jos palaria; sa stii ca si io-mi doream gemeni dar dupa ce-am nascut si-am vazut cum ii ... am zis ca-i mai bine asa; totusi cand ii vad pe amandoi,ce scumpi is, parca, parca as vrea si io :)) Sa stii ca mie mi se pare ca Fabi seamana cu maica-ta - transmite-i salutari din parte mea si arata-i-o si pe nora-ta Roxi Si sa stii ca am vorbit cu Roxi si mi-o zis ca inca nu se poate hotari pa care sa-l aleaga, asa ca... ii rezerva pe amndoi deocamdata

Mamilili, si io am avut doua operatii, dintre care una foarte recent si m-am clatit cu PlakOut, am pastrat locul foarte curat si ma clateam si cu Tinctura din mladite de lemn cainesc si propolis sau apa de gura cu propolis (asta la sfaturile dr mele de fam care este homeopat) si am apelat si la ceva granule homeopate care mergeau pe problema pe care am avut-o eu; gingia s-a vindecat f bine si astept sa treaca intalnirea de 10 ani de la liceu (maine, 2 iunie) ca sa incep alte lucrari de infrastructura :))
Eu la prima operatie (rezectie) am fost umflata si vanata mai mult de 7 zile cu toate pungile de vinete folosite :)) Sanatate si vindecare rapida iti doresc.
Vreau sa te-ntreb si eu ceva; Roxi are infectie urinara cu E. coli si dr mi-a zis sa-i dau sirop Sumetrolin, 5 ml de 2 ori pe zi; Farmacista a zis sa nu depasim 4 ml de 2 ori pe zi. La fel am patit si cu celalalt sirop-Zinnat- pe care am incercat fara sa reusesc sa i-l administrez, tot cu diferente intre ceea ce mi-a zis medicul (3xzi, 5ml) si ce a zis farmacista (2xzi, 5ml). Oare ce sa fac? Eu deocamdata i-am dat doar cate 4 ml de sirop, asa cum ziceai tu ca-i dai: cu seringa de nurofen, direct in gurita si destul de adanc ca daca nu il scuipa! E chinul de pe lume sa-i dau siropul si i-l dau dimineata si seara la ora 8 ca sa fie si sotzul acasa sa mi-o tina ca singura nu reusesc; asa mi-e de mila de ea si mi-e frica sa n-o traumatizez desi ea rade cand termin operatiunea si scuipa vreo 5 minute continuu. Vai, vai...
Si vreau sa te mai intreb ceva, dr mi-a zis ca exista un sirop f bun pt E. coli, CEdex, CEFTIBUTEN, dar ca lotul din ROmania a expirat in luna mai; oare cat de des se reinnoieste stocul sau cum sta treaba la capitolul asta? Sa incerc sa-mi fac rost din alta parte (alta tara?) sau sa astept ca se va importa si in Romania? As putea sa rog pe cineva sa-mi aduca din Germania dar nu stiu daca trebuie reteta sau as putea sa astept pana apare si la noi, daca apare si toate astea numai daca la ROxi nu-i trece cu tratamentul de acum care este unul destul de usurel din cate am inteles eu. Te rog frumos da-mi un sfat, o idee, ceva...

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

[quote]Originally posted by CristinaGoji

Adina - mare noroc ai avut ca a reusit maica-ta sa te ajute cu piticii! Altfel cred ca era nevoie sa-ti angajezi o bona sa te ajute. Las' ca acuma-s mai marisori si poate reusiti voi sa va descurcati singurei. Succes!

Cristina, si eu sunt din Cluj (mai precis Dej). In cluj am studiat - oras fain, mi-e dor de mor sa-l revad.
poate tragem o intalneala si cu Floricel79?

O zi splendida va doresc, la noi ploua in continuu de 2 zile

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Fetelor! Ajutor!

De aproape o ora ma tot chinui sa gasesc reteta de galuste de gris fara albus pe supa lui Reby...si nu gasesc nimic . Imediat trebuie sa pape si nu am reteta. Oare ma puteti ajuta???

Pupici!

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Adina, facem intalneala cand zici tu. Neaparat, poate reusesti tu s-o convingi pe Floricel sa vina la intalneala, ca eu inca nu am reusit

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26

quote:
Originally posted by cucuoancea
De azi, gata, la cura cu mine. Pana la 1 iulie mi-am propus sa dau jos 3 kg!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Marina - stii cum am dat eu jos 3 kg intr-o sapt??? Am carat de cate 2 ori pe zi carutul sus-jos de la etajul 4 si retur cu tot cu grasanul in elStiu ca tu saraca numai de carat nu mai esti in stare...dar la mine a functionat, ca plimbarile pe jos cate 2-3 ore sunt cam apa de ploaie la mine

Pai eu il car zilnic pe scari, dar e drept doar pana la et1. In afara de dureri de spate....nimic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Tocmai m-a intrebat sotul unei colege: "tu iar faci un bebe?"

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Scriu cu Maru in brate asa ca...scuze...voi fi telegrafica.
Ma laud totusi ca am primit ieri de la tati o carte fff frumoasa: FERICIREA PARADOXALA. Eseu asupra societatii de hiperconsum. Abia astept sa o citesc

Am mai primit de la ai mei niste hainute, de fapt hainoaie...nu stiu cum credea sora-mea ca imi pot veni, ca doar nu am 100 de kg...dar...calul de dar....

Eu tocmai am devorat o portie de inghtata asortata - de cioco si de capsuni, facute in "laboratorul" propriu iar acum ma apuc de gimnastica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Multumim pentru sustinre . Asa ca barfa mica, acea colega nu are familie, dar nici nu cred ca va avea curand pentru ca nu prea e genul care sa se dedice maternitatii. In plus ii place sa fie foarte activa pe plan profesional. Jos palaria, ce sa spunem, ii si reuseste.
Floricel parca scrie si pe prospectul de la Sumetrolim cat sa ii dai.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput