Bucurii de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 26
CristinaGoji spune:
Lakioana - imi pare rau ca a facut Reby hernie ombilicala. Eu zic sa insisti cu centura ca sa nu ajungeti la operatie. Cat de simpla n-ar fi operatia, tot operatie ramane. Gaseste o modalitate ceva sa stea cu centura atat cat trebuie. Sanatate.
Mexxa - ce ti-i cu atatea iesence, si fost iesence (vezi MamiLili) cu probleme la maselute? Bafta la doctor.
Si eu as slabi, dar nu reusesc sa tin cura si nu inteleg de ce. Inainte sa raman insarcinata eram mai mereu pe tot felul de cure de slabit si le tineam cu sfintenie fara mare efort psihologic, acum ...nu stiu cum as gasi vointa sa tin vreo cura. De dupa paste m-am apuca si mai mult de o zi nu am reusit. Of, ce ma fac...
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
CristinaGoji spune:
Eunice, mamicule, tu cand mai faci si tae-bo?
Poze
GETY spune:
Lakioana, poate gasesti o modalitate sa-i pui peste centura altceva care s-o tin in loc? Pupam si pe Reby cea cu parul frumos sa se faca bine cat mai repede.
Cristina, daca ai avea cate kg. am eu, ai avea si vointa sa tii u cura de slabire, iti spun sigur.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
eunice78 spune:
Cristina, fac tae bo si pilates sau merg pe bicileta statica atunci cand doarme copilul sau imediat dupa ce s-a trezit cand e cuminte. Il pun langa mine in fund, ii pun jucarii iar el se uita la mine si rade. Asta fac insa atunci cand cel mare nu e acasa. Tae bo fac cam de 3 ori pe sapt si in rest fac pilates in fiecare zi. Cand stau prost tare cu timpul si Toma e marait fac programul de 20 min. Nu se poate sa nu va gasiti si voi 20 min pe zi, daca vreti.
A fost musai sa fac pt ca regim eu nu prea pot sa tin si eram tare deprimata cu kg mele. Si inca ceva nu mi-am cumparat haine deloc de cand am nascut. practic am purtat cred ca vreo 5 luni aceleasi haine, sg care ma incapeau. Asta ca sa fiu motivata sa slabesc. Ca de mi-as fi luat e posibil sa ma fi obisnuit asa.
Lakioana, multa sanatate lui Reby.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
GETY spune:
Vai, apropos de dinti, mi-e mi-a pus azi numai coronita aia, provizoriu insa. Cand mi-a spus ca de cealalta masea se apuca de luni, am plecat impuscata, ca iepurele scapat din laba lupului, mai ales ca plecasem cu un morcov de acasaaaaa.......
POZE MARIA DIANA
CristinaGoji spune:
Eunice - programul de tae-bo l-ai gasit undeva pe net? Sau il aveai acasa? Sau de unde l-ai luat? Eu Pilates nu cred ca pot face. M-am uitat putin peste exercitii si care sunt din pozitia culcat pe spate nu sunt bune pentru mine. Inca din sarcina m-am pricopsit cu o durere la osul sacral si nu cedeaza. Nici in fund nu pot sta. Dar haine mi-am luat, ca-mi mai trateaza depresia, asa ca imediat ce vad ca ma deprim, fuga la shopping![]()
Gety - stai linistita ca suntem pe-aproape cu kg si tot nu reusesc sa ma conving. Bine ca ai scapat putin de morcov
Bafta la urmatorul hop.
Poze
GETY spune:
Cristina, greutatea ta incepe cu cifra 7 ca a mea?
preliminara.
POZE MARIA DIANA
CristinaGoji spune:
Da, Gety, incepe cu 7, am 73kg
Poze
GETY spune:
Voiam sa te intreb de a doua cifra. La mine este 5. A fost 7, desi imediat dupa ce am nascut slabisem la 73 kg. Dupa aia am pus, incetul cu incetul. Dezavantajul la mine este ca n-am decat 1,6 m.
POZE MARIA DIANA
eunice78 spune:
Cristina, am 2 programe tae bo, unul il aveam, celalat mi l-a trimis o colega. Eu am mai trimis la fete, daca vrei iti trimit si tie. Marinei i-am trimis pe mes, Alexandrinei pin posta ca ea cred ca are o varianta mai veche a mesului si la ea nu a mers.
Daca vrei, iti trimit si tie, da-mi PM. Insa daca te doare spatele nu cred ca poti face tae bo pt ca sportul asta este muuult mai solicitant decat pilates. Pilates cred insa ca poti sa faci, tb doar sa incerci, sa nu te fortezi si la inceput sa faci ex alea pe care le face Dapnhe, care cica are pb cu spatele. Asta la ex Winsor Pilates ( ti le trimit de nu le ai). In fond, exercitiile Pilates au fost concepute si dezvoltate de unul John Pilates special pt soldati raniti in razboaie ( deci cu afectiuni), pt ca individul asta observase ca soldatii se recuperau ff bine daca faceau si gimnastica.
Hai, ca v-am facut capl calendar cu sportul. Oricum, doritoarele sa imi scrie PM. Poate de imi fac curaj pun niste poze cu bratele mele ( de care sunt multumita) si cu burta mea vare mai are niste suncutze dar pe care eu zic ca se vede un pic ca fac sport. Asta ca sa va motivez pe voi. Daca imi fac curaj.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)