Bucurii de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 25
alexutza_26 spune:
Ignatica - dar tu nu ai intrebat-o: tu ai familie??ai copil??ai fi fost in stare sa treci prin cate am trecut eu si sa fii atat de puternica cum am fost eu???Oricum nu merita bagata in seama, a fost doar invidioasa si atat...multi
ici de la mine sa iti revii ca David si sotul tau te iubesc pt ceea ce reprezinti tu pt ei si nu pt cum arati!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
eunice78 spune:
La multi ani tuturor copiilor! si cand fac urarea asta ma gandesc si la bbei si la noi. Pe mine azi nu m-a sunat mama sa imi zica La multi ani!..ce eu nu mai sunt copilul ei? ![]()
Asa, am vazut cateva poze, toate ffff frumoase, nu le enumar ca mi-e ca va botez.
Alexutza, am avut si eu o perioada de vreo 2 saptamani cu Toma in care nu a mancat decat san..ma disperase, cum ma vedea cu linguritza urla ca din gura de sarpe. A si slabit atunci 300 g, acum a recuperat si papa iar. Nu stiu de ce a fost asa.. Cert e ca a inceput sa manance iar asa, din senin, nu am facut nimic special. Dar atunci..cu cat ma incrancenam eu sa pape cu atat mai rau era..
Marina, eu nu m-am uitat la pozele cu tortul ca sa nu ma doboare pofta de dulce..mai am vreo 3 kg de dat jos si tb sa se duca neaparat pana plecam la mare. Eu am slabit cca 12 kg de cand am nascut facand sport, (Marina ai facut tae bo?) dar fara regim strict din cauza alaptatului. Chiar mai repede ca vine si o perioada de destrabalare cu Sf Petru, serbarea botezului lui Toma..
Ignatica, colega aia a ta, sa ma scuzi, dar a fost ff nesimtita. Pp ca ea nu a nascut, dar cred ca nu a judecat deloc cand ti-a vorbit asa... Da-o incolo, nu te pune la mintea tuturor..Si eu zic ca e posibil sa fi fost invidioasa ( daca nu a fost doar proasta).
Eu am fost afara cu Toma, am fost si la piatza, am facut mancare iar acum iar am de calcat...of cem-am saturat de rufele astea. si batzii astia nu imi usureaza deloc treaba.
Cristina, eu acum am servit cafeaua, a fost taaare buna.
In legatura cu Ac: eu nu ii dau drumul cu Toma in camera, mi-e frica sa nu raceasca. L-am folosit la greu in sarcina, dar numai pe functia de dezumidificare, ca pe racire nu faceam nici un fas, cum il opream cum era cald din nou. Asa pe dezumid se racoreste mai greu dar pielea nu mai devine lipicioasa si parca e mai bine in casa.
On prezentza copiilor folosesc AC numai in masina, cand nu am de ales, dar acasa ma abtin.
Fetele cu pb cu dintzii, sanatate multa va doresc!
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
mexxa spune:
Ignatica sa stii ca sunt de acord cu fetele..numai o femeie invidioasa poate zice asa ceva...auzi la ea ce nesimtire.Lasa ca noi stim ca esti frumusica tare...asa ca nu te mai supara.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
anangel_lexi spune:
Ignatica, te inteleg, si eu am avut astfel de patanii, dar nu cu persoane cunoscute ci necunoscute. Am primit si eu apelative gen dolofana sau umflatica. Ca sa nu mai spun ca de vreo 2 ori mi s-a cedat scaunul in tramvai ca probabil au crezut oamenii ca-s gravida.
Problema e ca eu daca nu mai dorm nici pe departe cum dormeam inainte de Maria, recuperez prin mancare. Ce sa fac? Mi se face mereu foame. Pentru moment m-am hotarat sa iau Crom, sa-mi taie pofta de mancare.
Marina, am intrat cu Maria transpirata de afara intr-o incapere in care functiona AC (si noi nu stiam acest lucru). Am stat acolo vreo 15 min dintre care vreo 5 cu Maria doar intr-un body. Dupa, a adus Cristi geaca lui din masina.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
GETY spune:
Lilina, serios, ma dusesem pe la sfarsitul saptamanii a 6-a la ecograf, cand nu prea se vede mare lucru si asta a vazut dr. mea. Pana la urma n-a fost decat unul (care s-a dezvoltat intr-o fetita).
Cucuoancea, asa e, ai dreptate, dar la o adica, sa fiu eu sanatoasa sa mi-o cresc pe cea din certificatul meu si apoi sa-i cresc si pe altii furati. 3 kg. intr-o luna? Se poate, mai ales ca esti ambitioasa. Eu am slabit 2 kg. in 3 saptamani.
Ignatica, vad ca au reactionat si fetele. Daca avea putin bun simt, se abtinea.
Eu vreau, pana la sfarsitul lui august, sa slabesc inca 5-6-7 kg.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Anangel, pupam Maria sa se faca bine cat mai repede.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
lakioana spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!!!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!!
Am vazut pozele anuntate. Rezultatul: copii care de care mai frumosi si mai simpatici. Sa va fie sanatosi! O urare speciala: Adina, sa-ti traiasca bucuriile gemene!!!
Fetelor,
Eu sunt tare suparata! De cateva saptamani am observat ca la efort lui Reby ii iese putin buricul in afara. Acum este si mai rau. Am fost la pediatra, care mi-a confirmat ceea ce credeam: are o hernie ombilicala. Muschii nu s-au sudat cum trebuie. Ceea ce m-a speriat si mai tare este ca, daca nu se remediaza in decurs de cam un an...poate mai mult...ajungem la operatie.
. Pana una alta i-am cumparat centura pt. hernie ombilicala, de care nu sunt multumita deloc: cum se misca Reby...cum se muta de pe buricutz. Deci nu pare a fi buna. Plus de asta o strange destul de tare de burtica si se vede ca o incomodeaza.
Va inchipuiti ce e in sufletul meu...mai ales ca Reby e un copil extrem de activ...nu sta o clipa locului...face extrem de mult efort si sta numai in picioare!!!
_
Lakioana mami lui
Reby, o minune de fetitza
(16.09.2006)
anangel_lexi spune:
Tocmai m-a intrebat sotul unei colege: "tu iar faci un bebe?"

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by eunice78
La multi ani tuturor copiilor! si cand fac urarea asta ma gandesc si la bbei si la noi. Pe mine azi nu m-a sunat mama sa imi zica La multi ani!..ce eu nu mai sunt copilul ei?
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
Eu l-am sunat pe taica-meu si i-am zis la multi ani
Eniko, saru`mana, am primit dvd-ul, raman datoare!!!!

Are omu` niste miscari, abia astept sa ma pun pe treaba... Azi fac curat, papa... de maine incep!
Lakioana, am citit ca sunt vreo 3 feluri de hernii dintre care una, parca, nu necesita operatie, tre` sa caut revista unde am citit, daca o gasesc postez mai multe. Sanatate lui Reby, chiar mi-ar parea rau, mai ales ca ea este asa de activa...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
AdinaF spune:
[quote]Originally posted by alexutza_26
Am uitat sa zic...Adina mi-a placut ce mult seamana Alex cu bunica...e leit..e acolo o poza cu ea in spatele lui si parca e baiatul ei
....iar Fabi clar seamana cu tati cel putin la ochi!!!
Alexutza ,bunica se umfla iarasi in pene de mandrie cand ii spun ce ai scris (dar nu-i spun)
merci fetelor de complimente, si mai ales mamelor de fetitze dragalashe : unul e deja promis lui Floricel79, dar unul ar mai fi de dat
Inca o data La Multi Ani ! tuturor bucuriilor si nu numai.
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)