Bucurii de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 24
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
De azi, gata, la cura cu mine. Pana la 1 iulie mi-am propus sa dau jos 3 kg!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Marina - stii cum am dat eu jos 3 kg intr-o sapt??? Am carat de cate 2 ori pe zi carutul sus-jos de la etajul 4 si retur cu tot cu grasanul in el
Stiu ca tu saraca numai de carat nu mai esti in stare...dar la mine a functionat
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
xandrutza_76 spune:
Alexutza, da-i putin lapte in biberon, cat sa-si astampere foamea putin si dupa aia baga-i castronelul cu papica, poate il pacalesti asa...
Marina, eu astept pozele tale cu nerabdare...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Alexutza, da-i putin lapte in biberon, cat sa-si astampere foamea putin si dupa aia baga-i castronelul cu papica, poate il pacalesti asa...
[b]Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Am incercat si asa..nu a mers si am mai insistat dupa vreo jumate de ora..tot refuz total
..acum a adormit in piscinuta de unu singur, fara sa-l mai bag in seama, cred ca e si obosit de la atata maraiala...sa vedem mai tarziu cum va fi
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Am uitat sa urez si eu
LA MULTI ANI!!!sarbatoritilor zilei de 1, in special lui Theodor de Bichy, care trebuia sa se nasca o data cu grasanu meu, dar a mai stat el un pic asa sa se nasca la inceputul lunii
![]()
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Ignatica spune:
Nici la mine nu functioneaza plimbarile astea la slabit. Cred ca pana nu intru la o cura de verdetzuri nu rezolv nimic. Aa, si ieri am fost cu bebe in Carrefour si am patit o faza nasoala cu o fosta colega de facultate care mi-a recunoscut sotul, dar la mine s-a uitat de tzispe ori si parca nu ii venea sa creada ca sta de vorba cu fosta ei colega. Si a repetat obsesiv : Mama, ce te-ai ingrasat! Ma, dar ai pus pe tine etc. M-am intors acasa in culmea depresiei
.
edit: iar au disparut o serie de mamici si nu ne mai scriu.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
lilina spune:
Ignatica, era o fosta colega invidioasa ca nu are familie frumoasa ca tine
; Nu baga si tu in seama ce zic toate fraierele.
uite
si
de la mine, sa treaca supararea.
Gety - uau !!!
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26quote:
Originally posted by xandrutza_76
poze cu noi
Am incercat si asa..nu a mers si am mai insistat dupa vreo jumate de ora..tot refuz total..acum a adormit in piscinuta de unu singur, fara sa-l mai bag in seama, cred ca e si obosit de la atata maraiala...sa vedem mai tarziu cum va fi
Alexandra deGABRIEL (30.09.2006)
[b]PRINTZUL
Poate face o greva mica... Lasa-l si incerci mai incolo...

poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Ignatica, stai linistita, important este cum te vezi tu si cum te vede sotul tau... Gura lumii... sloboda... Ai sa faci putina gimnastica daca e nevoie, ai sa-ti supraveghezi alimentatia... silueta se poate modela oricand, faptul ca il ai pe David este fffff. important!!! Restul... e timp pentru orice...
poze cu noi
mexxa spune:
Salutare...
Off abia astept sa ajunga sotu acasa sa stea cu bb sa merg la stomatolog
...ca ma chinuie o masea de ieri..si culmea azi de clatina
In rest suntem bine..azi i-am dat pentru prima oara piersica cumparata si facuta cu bananuta si ia placut.
Merg sa sun k sa imi fac programare la doctor...si eu am o frica de dentist...
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )