Bucurii de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by GETY

[b]Cucuoancea, da, dar e trecut numele parintilor. Si cu buletinele noastre alaturi, se deduce, zic eu.

Pai, nu, fiindca nu e poza. Copill tau arputea fi acasa, iar cel cu care pleci in calatorie unul de varsta asemanantoare, dar...de furat

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Ati fost careva in Croatia? Imi puteti recomanda vreo statiune?

Eu am fost la Rijeca, care nu e statiune propriu-zis, ci mai mult oras industrial, dar langa, e o statiune superba Icici (am scris cum se pronunta). Habar nu am de preturi fiindca noi am fost prin tati care a avut o bursa de o luna acolo Ce e nasol acolo e ca nu au plaja cu nisip, ci doar pietris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ah, Marina, mi-am adus aminte, eu n-am vazut pozele cu tortul, vreau si eu sa le vad, pls!!!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Am vazut si pufisorii, sunt frumosi foc, chiar daca sunt tunsulici!!
Mirabelac, iti urez servici usor, si sper ca David sa se inteleaga cu bunica.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Le-am scos fiindca mai erau niste copilasi in poze si m-am gandit ca nu le-am cerut mamelor permisiunea de a le pune pe site
O sa pun in schimb poze cu tortul de ieri de la ziua mea si cu noi, desigur, dar cand mi-o veni barbatul acasa ca eu nu ma pricep sa pun cablurile astea in computer

Mergi la inceput

Lexi, dar cat si unde a stat Maria in AC????
Noi am patit cu Maruca dupa o petrecere de copii, undeva la un loc de joaca in interior, unde era AC (dar nu dat tare, ci abea daca adia). Dimineata s-a sculat saraca cu ochii UMFLATI cat cartofii. Peste zi i s-au desumflat incet, incet, dar tot m-a pus pe ganduri daca sa ne punem or ba AC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lexi, sanatate multa Mariei!
Alexutza, imi pare rau ca nu a vrut sa faca nani Gabriel... de incurajare tie si lui sa faca nani! (in patutul lui...)

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Marina - de abia astept sa vad tortul si pe petrecaretii de ieri!!!

Xandrutza - nu stiu cat sunt dintii de vina, cat mai degraba cred ca e de vina rasfatul, ca nici de joaca nu mai are chef de unu singur decat vreo ora, dupa care trebuie sa-l intretin...adik tot timpul langa el...astazi incerc sa-l las asa de unu singur, ca nu merge asa, am senzatia ca el testeaza anumite limite, sa vada pana unde poate sa mearga cu fiecare dintre noi

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

AM vazut o gramada de poze. Cel mai mult m-au impresioanat pozele gemenilor Adinei. Nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu trebuie sa iti fie, dar si cat de frumos in acelasi timp

Ieri am petrecut bine, am papat pe rupte, ne-am veselit, ne-am plimbat, a fost racoare, superb. De azi, gata, la cura cu mine. Pana la 1 iulie mi-am propus sa dau jos 3 kg!

V-as mai scrie, dar nu mai pot, Maruca nu ma lasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Am uitat sa zic cc ca acum nu a vrut efectiv sa puna gura pe fructe cu branzica, nici pe fructe simple...efectiv urla cand ii aratam lingurita...dar in schimb de foame a halit un bibe de 180 de lapte...sper sa nu o tina asa azi ca nu stiu unde ajungem
Acum se joaca suparat cu cutia de servetele...nici macar nu se uita la mine, parca l-am suparat cu fructele mele

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput