Bucurii de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Neatza!
La multi ani tuturor copiilor!
La multe lunite, Adelina! Scuze pentru intarziere!
La multe lunite Teodor, Ana Iarina, Theodor Matei, Cosmin Mihai!

Multumesc de cafea, Cristina!
Nu am avut net de ieri, nu am citit nimic, ma uit acum la poze... Doar pe Vladut de Eloise l-am admirat (si cartile din biblioteca...) super pozele cu cei doi bebei si poza cu lord of the toys!!!
Si acum vad un Sebicu de Andreea, ce mutrisoara simpatica are, imi place cipilica pe care o are pe capusor...
Adina, ai doi baieti frumosi, sa-ti traiasca! Tie iti doresc putere si rabdare, ca tare greu e cu doi...
Am vazut si pe Teo si Tudor... mama, ce m-as juca si eu cu ei...
MamiLili, m-am ingrozit... bine ca ai trecut de operatie, sper sa te vindeci cat mai repede...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Mai am de vazut pufisorii...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

AdinaF, sa-ti traiasca gemenii, nu sunt gemeni identici, nu?
Lilina, eu am facut tratament de fertilitate si, intr-un sfarsit cand am ramas insarcinata, dr. mi-a zis ca am 2 sau 5 embrioni. Nu-ti poti imagina ce fata am facut.
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata bucurii!!1

LA MULTI ANI !!! tuturor copilasilor si mai ales bucuriilor noastre, sa ne traiti si sa fiti sanatosi!!!

Am vazut si eu pozele cu bucuriile gemene- Adina - sa-ti traiasca...super!!!dar mi s-a parut mie sau nu sunt identici??? oricum imi dau seama ce greu poate sa fie cu 2...eu de multe ori ma vait cu una bucata,dar daca as fi avut 2??!!!

Noi am avut o noapte de cosmar...cu urlete pana la 2 noaptea fara a putea fi calmat cu nimic (Calgel, suzeta)...am dat-o pe seama dintilorde sus, dar cred ca acum intervine si rasfatul si bineinteles eu ca fraiera am cedat lacrimilor lui si l-am luat in pat cu mine, unde a adormit instant!!! - sper sa nu faca o obisnuinta din asta!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Itzy, drum bun si te asteptam cu poze.
Mirabelac, servici usor si sa te intorci cat mai repede la sarbatorit.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Adina ai niste copii minunati.

Mira ma bucur ca ne-ai dat un semn. Spor la munci, o sa fie totul bine, David sta cu bunica lui si o sa fie bine ingrijit si iubit.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Am uitat sa zic...Adina mi-a placut ce mult seamana Alex cu bunica...e leit..e acolo o poza cu ea in spatele lui si parca e baiatul ei....iar Fabi clar seamana cu tati cel putin la ochi!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Mirabela - bine ca ai dat un semn, stiu cum e cand vrei sa scrii mesaje si nu merge netu'...cum s-a acomodat David cu bunica??? nu-i asa ca din ce in ce parca nu mai e asa dependent de tine???lasa ca va fi bine pana la urma si sa vezi cand vei veni acasa de la servici cum te va lua de gat si te va pupa!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata tuturor!
N-am reusit ieri sa ajung cu Maria la Stanciu, asa ca am mers tot la pediatra noastra care a trecut-o pe antibiotic 3 zile Bine macar ca nu e pneumonie. Dar mi-a tusit azi-noapte de ziceam ca-si scuipa plamanii Offf, abia astept sa o vad iarasi sanatoasa!
Multumim tuturor pentru sprijin
Itzy, da, tuseste foarte rau, de aceea ne-am speriat!
Am vazut doi gemenei frumosi fooooc! Adina, cred ca sunteti taaare mandri!
Alina, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi. Adelina e o frumoasa!
La multi ani tuturor Bucuriilor de 1
Si, desigur, la multi ani tuturor copiilor!!!

Adina, eu nu i-am luat Mariei pentru ziua de azi decat cateva chestii de care are nevoie, dar nimic de jucat (deocamdata): adica i-am luat de la Chicco niste chestii contra tantarilor si o lingurita de la Nuby de dozat medicamentele. Dar cred ca n-o sa ma lase inima sa nu-i iau si o jucarioara.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput