Bucurii de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

[quote]Originally posted by lilina

AdinaF, sa-ti traiasca baietii...am vazut toate pozele cu "sobolaneii" si m-au impresionat profund !!!
am observat ca nu sunt identici, unul seamana cu mama, celelalt cu tata, dar sunt super frumosi amandoi
mi-au placut extrem de mult pozele 17, 30, 34 si 36

si eu mi-am dorit gemeni, dar n-a fost sa fie (ambii mei parinti au frati/verisori gemeni in familie)

Ai grija ce-ti doresti. Merci frumos de complimente . Le transmit mai departe :)

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!!! Zi mare azi - Ziua copiilor!!! Multa sanatate si fericire la toti copilasii!!! Iar de la mine pentru mamici de copilasi Bucurii o cu frisca, inghetata, scortisoara, lapte condensat, ce mai, cu de toate!

La multe luni pentru Teodor, Ana Iarina, Theodor Matei, Cosmin Mihai!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata. Multumim de cafea Cristina buna rau.

La multi ani!!!!! tuturor copilasilor sa creasca mari, sanatosi si sa ne bucuram de ei.

Adina sa-ti traiasca baieteii. Super scumpi. Cred ca e greu dar si frumos sa ai 2 bbi odata.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata si de la noi.Cafeluta este bunaaa Cristina
Eu merg sa iau lapte ca am ramas fara laptic pentru Sebi

LA MULTI ANI tuturor copiilor.Sa creasca mari si sa fie fericiti.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

CristinaGoji, Lexi, Beatrix, va multumim pentru urari, Adelina va trimite un pupic.

La multi ani Marina, multa fericire alaturi de cei dragi!

Tot imi propun sa scriu de cateva zile, dar nu mai reusesc, tare prost stau la capitolul timp liber.
Duminica plecam la Praid si stam o saptamana, abia astept.
Avem si ceva poze, daca vreti sa ne vedeti incepand de aici.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Ce mi-am dorit s-a implinit. Vad o fetita de 9 luni.
Buna dimineata si de la noi. Merg sa pun Bucuria pe olita si ne mai cititm.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Adina...felicitari mamica...ce copii frumosi ai. Sa va traiasca.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Monique_new, Mexxa, bine ati redevenit matinale.
Am vazut pozele, nu m-am putut abtine sa le vad dupa.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

MamiLiliimi pare rau de ceea ce ai patit Si eu tot o infectie am facut dar care nu s-a extins ca a ta si poate fi tratata.Offf am oroare de dentist de cind ma stiu sint abonata lor.Am fost si operata acum citiva ani (pt un chist )asa ca stiu cum este.

Pupici sa te faci bine repede sa fi o nasa frumoasa

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Va salut fetele mele dragi!

La multi ani tuturor BUCURIILOR in special si TUTUROR COPIILOR!

Abia am reusit sa intru, ma chinui de cateva zile sa postez, nu stiu ce are forumul dar numai figuri a facut, nici pozele nu le-am putut vedea, cand sa postez nu mai mergea, sunt super ofticata. Acum m-am grabit sa postez fara sa mai citesc nimic.

Noi suntem bine, azi e prima zi de serviciu, dar fiind vineri merg doar 2 ore, asa de acomodare, de luni intru in paine serios. Vrem si noi sa mergem sa luam cadou azi la bebel, niste hainutze de vara si sandalutze pt. mers.

Avem si noi gingia de jos rosie toata si umflata, maraim cat incape si vrem in brate cat mai mult, afara suntem mai linistiti dar din cauza caldurilor nu prea am putut iesi. Nu mai papam fructele care erau preferatele noastre, borsuletul cu carnitza ne place mult.

Am apucat sa trec ceva date pt. site la mine in calc., o sa le pun pe site acusica, cred ca de luni o sa pot intra mai mult de la serviciu daca o sa am timp. Pana atunci pup toate mamicile si toate BUCURIILE, sa va petreceti ziua cat mai frumos. Maine mergem si noi la petrecerea organizata de firma la care lucrez pt. 1 iunie la teatru, o sa fie ceva f. frumos.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata bucurii!
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR, SI UN -ic SPECIAL BUCURIILOR NOASTRE!!!!!!!!Sa fiti sanatosi si sa aveti o copilarie si o viata minunate!!!!!!!

Am vazut pozele cu gemenii bucuriilor!Frumusei foc!

Va pe toate si sa aveti un week-end placut.....noi ne pregatim sa mergem la tara!

Eu
Gandacii

Mergi la inceput