Bucurii de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

MamiLili, sufar si eu alaturi de tine...adica imi dau seama prin ce treci si te compatimesc...si sotul meu a suferit o operatie la un dinte mort din cauza unei lovituri din copilarie (s-a infipt cu sania in copaci)

un peste alta...ai fost EXTREM de haioasa in a povesti ce ai patit, cum faci de obicei

abia astept sa te cunosc....cand treci prin Bucuresti, sa nu care cumva sa ma ocolesti, ca nu stiu ce-ti fac

TE PUP si-ti doresc MULTA SANATATE

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by lilina

sandra, noi plecam a la Turchia - Antalya - hotel Delphin Palace la ultra-all-inclusive - o sapt..

Inca 1 si ma duc gataaaaaaa

Asadar Lilina am ras de am murit pt ca acum iti dau eu asigurari ca hotelul asta la care mergeti voi este suuper. O prietena fff buna a fost acolo in sept, cand tb sa nasc eu.... chiar cu dr meu ginecolog...cu familiile desigur....si au fost ffff multumiti si au venit mai grasi cu 5 kg Ea era la cura de slabire...si am avertizat-o ca e imposibil sa reziste ispitei....nu m-a crezut....asadar sa fii avizata...

Noi am fost la Iberotel Serra Palace ...dar la all-inclusive ....fff misto si acolo....pozele alea pe care le-ai vazut odata in albumul meu de acolo sunt...

Hai va pup....dar las deschis cat bantui pe aici

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Daca nici acum nu merge...
poze cu gemenii mai jos:

http://new.photos.yahoo.com/cbadn/album/576460762403138052

Adina, mama de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

CristinaGoji, Lexi, Beatrix, va multumim pentru urari, Adelina va trimite un pupic.

La multi ani Marina, multa fericire alaturi de cei dragi!

Tot imi propun sa scriu de cateva zile, dar nu mai reusesc, tare prost stau la capitolul timp liber.
Duminica plecam la Praid si stam o saptamana, abia astept.
Avem si ceva poze, daca vreti sa ne vedeti incepand de aici.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

[quote]Originally posted by AdinaF
Hai ca acuma sunt pusa pe intrebari: fetelor, voi mai reusitzi sa dati pampersii copiilor? ca pe mine ma apuca groaza, in ultimul timp imi ia seara juma de ora pana i-am schimbat pe amandoi, se lupta efectiv cu mine si se intorc tot timpul pe burta, si tzushti...mai prinde-i daca potzi.

Din aceleasi motive am trecut la scutecele Libero tip chilotzel. Il pot imbraca si cand sta pe burta, sunt f usor de imbracat.

[b][font=Georgia][teal]**************************************************
poti sa-mi spui te rog si ce pret au? ca eu aici n-am vazut decat chilotzei de la Pampers (f.scumpi) si sincera sa fiu la aprox. 12 bucati cate folosesc pe zi...prefer sa fac un concediu o saptamana undeva. Merci pt raspuns

Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Alina ti-am admirat Adelina si i-am zarit si iepurasii intr-o pozica.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

AdinaF, sa-ti traiasca baietii...am vazut toate pozele cu "sobolaneii" si m-au impresionat profund !!!
am observat ca nu sunt identici, unul seamana cu mama, celelalt cu tata, dar sunt super frumosi amandoi
mi-au placut extrem de mult pozele 17, 30, 34 si 36

si eu mi-am dorit gemeni, dar n-a fost sa fie (ambii mei parinti au frati/verisori gemeni in familie)

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

[ La multi ani Bucurii sept-oct 2006 si tuturor copiilor! O copilarie minunata sa aveti!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Teodor, Ana Iarina, Theodor matei, Cosmin Mihai si la cat mai mare!

AdinaF, sa-ti traiasca bucuriile!
am vazut-o si pe Adelina plimbareatza si frumusica foc!

O zi minunata!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Fetelor, voi ce cadouri faceti maine ?
sunt in pana de idei. Help!!

Ati observat? Mesajele mele sunt din ce in ce mai estetice
Omul cat traieste invata. Noapte buna va doresc!

Poze cu gemeni

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput