Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by sherbi

buna treaba ELYANNE cu body-urile cu numele la baieti. te si vedeam maine cu nervii pe ata de la raspuns fix la aceeasi intrebare de cateva zeci de ori "care e mihai si care e andrei?"

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Asta nu-i nimic... sunt bune si dupa ... si cred ca le mai fac cateva... pt. ca si acasa ma intreaba pana si tac'su... "asta-i Andrei, nu?" si de cele mai multe ori nu e Ce pretentii sa mai am de la altii daca nici el nu-i stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

madybulancea sa iti prinda bine leganelul! Noi il punem chiar si cind vrem pur si simplu sa "scapam" de el. Sper sa fi avut dreptate firma si tina pina la 15 kg! Macar de ar sta copilul pina atunci.
elyanne (sper) am imprimat mesajul tau in care scriai despre diversificare.
Si eu as vrea sa incep de luna asta dar intii astept controlul de sapt viitoare.
Pina cind se merge luna de luna la control? In "Mama si copilul" am vazut ca scrie dupa controlul de 2 luni direct la 4 si apoi la 6 si parca pe la 9.

KK la Tudor este la inceput cirnacior si inchis la culoare si apoi granulat asa cum era la inceput si auriu. Culmea este ca se screme cind iese cel din urma care uneori este f subtire.

Nu stiu cine a scris despre Daipers Air, dar am gasit si eu aseara la Cimpina si am luat. Ma declar super multumita pina acum. Si pe mine ma suparau Pamers nr 3 dar numai pt ca erau f mari (grosi) intre picioare si mi se parea ca sta copilul prea cracanat.
Cine a scris despre Daipers Air te rog mai scrie odat de unde le cumperi si la ce pret!! Multumesc mult!

Si daca nu mai intru azi....distractie placuta miine!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Tudor luna de luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Hello, mai dar scriet la greu.

M-ati zapacit de tot cu INFARIX HEXA facut la o luna, nu stiu ce sa mai cred......

Alexia are temperatura cam 37, 5.Sa ma sperii?Dar mai si oscileaza, adica mai ptin de atat.asa trebuie??

Iar pareri controversate pe forum.ELPOWER parca spunea de diversificare de la 3 luni?Altii, mai tarziu?Ce sa mai cred.

Ce putin cu temperatura iar m-ati zapacit, fiecare spune ce stie.

EU AM CITIT DE NET CA TREBUIE ANUNTAT MEDICUL DACA COPILUL E MAI MIC
DE 3 LUNI SI ARE SI ARE MAI MULT DE 38 SI DACA ARE PESTE 3 LUNI SI ARE PESTE 38, 9.

FACAND O MEDIE DIN CE SPUNE TOATA LUMEA, CRED CA TEMPERATURA LUI BEBE E K, DACA ESTE PANA IN 38 DE GRADE.

Azinoapte am gasit-o pe Alexia asezata in lungimea patului, dupa ce o pusesem normal, pe lungime.Vai ce se mai foieste....

Si pana la urma intrebare intrebatoare?TREBUIE SA TREACA 2 LUNI PANA LA URMATORUL VACCIN SAU SE POATE FACE SI MAI DEVREME?VOI CE STITI??

Mi-a placut povestea cu bb ce facea pisu pu ochi.

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Tudor are in mod normal 37,4 ca eram eu la un moment dat terorizata ca ar avea chipurile temeperatura is i-o tot luam.

Tudor luna de luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

merci gabi

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vcarmen spune:

Andrei are deobicei 37.5.(masurat rectal) iar cind am facut vaccinul a avut 38. am inteles de la doc ca asta e normala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

gabi78 si eu am luat Daipers... eu iau din cora... parca erau 26 ron pachetul de 46 de buc.
Eu le-am luat 3-7 kg si sunt mici Sunt convinsa ca urmatoarea masura sunt mari...
Am incercat 4 natii de scutece si toate sunt la fel: masura 2 (sau mini) sunt mici, masura 3 (sau midi) sunt mari... Asa ca astept sa-i termin pe astia de-i am... si pe urma iau midi... pana atunci poate mai cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

deci eu sunt de acord cu parcul carol la mausoleu, ora 16, poate fi si ora 15 uitati aici www.memo.ro/meteo/meteo.php?s=1&tip=1&loc=Bucuresti" target="_blank">vremea de maine. daca ploua contramandam?
eu cred ca matei "trage a ploaie" ca a bagat un somnic de vreo 2 ore si il vad ca-i e foame dar nu se poate trezi.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze botez - 20 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

va pupam pe toate pt maine de ziua copilului La Multi Ani pentru totii piticii nostrii....si fetele care va intalniti sa aveti vreme frumoasa si sa faceti multe pozeeeeeeeeeeee

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma disrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici
poze Criss

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elyanne

gabi78 si eu am luat Daipers... eu iau din cora... parca erau 26 ron pachetul de 46 de buc.
Eu le-am luat 3-7 kg si sunt mici Sunt convinsa ca urmatoarea masura sunt mari...
Am incercat 4 natii de scutece si toate sunt la fel: masura 2 (sau mini) sunt mici, masura 3 (sau midi) sunt mari... Asa ca astept sa-i termin pe astia de-i am... si pe urma iau midi... pana atunci poate mai cresc...

Multumesc elyanne
Eu am luat midi 4-10 kg si ma incinta! Tudor avea acum 2 sapt 5,8 kg imbracta, deci vreo cinci jumate tot ramine.
Trebuie sa ma uit daca sunt prin Ploiesti pt ca nu am vazut pina acum. Daca nu o sa rog cumnatul sa ma aprovizioneze

Tudor luna de luna

Mergi la inceput