PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Multumesc pt. reprimire
Miti stai linistita.
In ce priveste picaturile de nas sigur aveau ceva in compozitie ce facea greata si producea vomitaturi,i-am pus si lui David si el vomita pe loc,Patricia avea efect intarziat de aceea nu am facut legatura,ea isi bea bibe de lapte si apoi dadea tot afara.
Si nepotelul meu a vomitat de la ele...
Acomodatul depinde de fiecare copil in parte.David prima data cand am mers in Romania avea 4 luni si a fost greu la inceput(nu atat de greu ca Patricia) apoi a 2-a oara cand am mers avea 10 luni si a fost foarte bine de la inceput,parca nici nu a simtit schimbarea.De aceea am asteptat sa merg cu Patricia cand a fost mai mare,am crezut ca va fi la fel.David la fel de data asta s-a acomodat foarte bine si usor.
Tin pumnii ca la voi sa fie bine si sa te bucuri de vizita,eu una nu am reusit sa fac nimic din ce mi-am propus
Progrese nu prea avem decat ca nu mai suntem mutulici si vorbim pe limba noastra toata ziua,ba chiar si canta cand ii place vreo melodie.
Sta in picioare nesustinuta doar daca nu isi da seama,cand vede ca e pe cont propriu ba se lasa in genunchi pa isi da drumul in fata daca sunt langa ea.
Poate reusesc sa mai intru dupa ce adoarme.

Stefania,Patricia si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by Genie

Mamanati si fii-mea se arcuieste cateodata si intinde mainile in sus, zici ca se arunca in piscina...Face asa cand nu-i convine ceva, cand o pun in scaunul de masa, pe care apropo nu-l mai suporta, foarte rar are chef sa stea in el.
Bulinuta, cum a fost nunta? Asteptam poze!

Eu merg la culcare ca si eu am fost la o nunta aseara si sunt rupta de oboseala, am ajuns la 6 dimineata acasa.

Intrebare: lasati geamul deschis in camera pierscutelor? Ea inca doarme cu noi in camera din cauza scarpiniciului, ca sa o aud si este foarte cald in camera, insuportabil, cam 30 de grade. Fara geam deschis e greu sa poti inchide un ochi. Ah si folositi aparat de tantari cu lichid? Ce stiti, e sigur pentru copii?

Noapte buna!

Genie si Antonia

Poze

Eu las geamul deschis ziua, cand oarme, noaptea inca nu l-am lasat, ca nu a fost cazul, dar foarte probabil ca la vara, cand or fi vreo 40 de grade, cum au anuntat, o sa il las..ca si la noi e infiorator de cald(stam la 4-din 4) si...
..cat despre tantari, la fel nu e cazul, ca nu avem..avem plase peste tot, ca eu am o maaare problema cu tantarii..si fac tot posibilul sa nu ne intalnim......asa ca nu stiu daca e ok sau nu sa punem cu bebeii in camera...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

mamanati in legatura cu jucariile, Razv a primit un cub din ala in care tre' sa bagi diferite forme(triunghi, oval..etc..) si cu ala il mai tin ocupat...nu ca s-ar chinui sa le bage la loc, ca nu e vrun geniu in devenire, dar ii scot o latura si el le baga si le scoae pe toate de acolo...si asta ii place...vreo 10-15 minute...dupa care se plictiseste..

Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

pentru 2 iunie

11 lunisoare

Riana, fetita lui Ralu80

10 lunisoare

Maria, fetita lui Taty

pentru 3 iunie

11 lunisoare

Rares Andrei, baietelul lui Amabella

Petra, fetita lui codritu

Daria, fetita lui doniro

Rares Cristian, baietelul lui veragvm

10 lunisoare

Ana - Daria, fetita lui iube2001

Radu, baietelul lui save

Bianca, fetita lui arsenie

pentru 4 iunie

1 anisor

Marc Adrian, baietelul lui Mikiion

11 lunisoare

Maya Alexandra, fetita lui Pumpkin

David Andrei, baietelul lui Cosmmyr

Maria Ioana, fetita lui July25

10 lunisoare

Ariana-Irina, fetita lui Andreea25

Timeea Elena, fetita lui Ramoon

Vladut, baietelul lui ionelalit

LA MULTI ANI! pentru 3 iunie Annaa

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

www.flickr.com/photos/8471782@N02/" target="_blank">DARIUS SMECHERAS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Multumim pentru urari greiere si maryion.

Raluca si pui mic si nazdravan Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Nu am mai intrat de 2 zile pentru ca nu am avut net.
Ma cam enerveaza astia cu internetu', cand imi este lumea mai draga atunci nu am.
Asa ca multe nu prea am de zis deoarece am restante la citit.

Sper ca nu am incurcat zilele si numele sarbatoritilor.

Deja vad ca am inceput sa avem o piersicutza care a implinit 1 anisor.

Suntem mari de acum.

Merg sa din urma.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

www.flickr.com/photos/8471782@N02/" target="_blank">DARIUS SMECHERAS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

La multi ani, Marc Adrian, baietelul lui Mikiion pt 1 anisor !!!

Mamanati, Ioanna are o gramada de jucarii dar nu i le dau pe toate de odata. Ii las cateva si i le schimb cam la o saptamana, sau cand vad ca s-a plictisit. Cand ii dau altceva se joaca de parca ar fi nou. Plus ca jucarii care nu prea o interesau cand era mai mica acum ii plac.
De 1 iunie i-am luat o tricicleta cu pt copii de peste 10 luni. are un fel de bara in jurul copilului ca sa nu cada de pe bicicleta si o coada ca de matura cu maner in spate de care o poti impinge si ghida. Deocamdata e f entuziasmata.
La fel ca si lui Razvanel, ii place cubul cu gauri pt piese de diverse forme. Deocamdata baga f usor piesa cilindrica, la celelalte forme mai greu.
Astazi de dimineata i-am "citit" pe poze o carticica cu Bambi, din aceea cu file cartonate si i-a placut, desi pana acum nu prea avea rabdare sa ne uitam pe poze.
I-am lasat raftul de jos din biblioteca pt ea, cu cartile ei cartonate si alte carti de ale noastre care nu ne plac, reviste etc. Si asta o tine destul de mult ocupata in fiecare zi.

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput

Fetelor, va mai asteptam la o portie de CONFESIUNI proaspat renovate...

Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

Buna,fetelor!Ma chinui sa va scriu de mult timp,dar nu reusesc...David merge de-a busilea de 3 saptamani si se ridica in picioruse si de atunci nu mai am liniste si odihna cu toate ca suntem in Romania si mai e si mama care ma ajuta.Nu am reusit sa va citesc in fiecare zi cum obisnuiam in Japonia si imi pare tare rau!
BULI,casa de piatra iti doresc!
RALUCA sa stii ca si David e mutulici.Spune doar aaaa,eeee si mai nou bubu.Cred ca nu e un motiv de ingrijorare,fiecare copil evolueaza diferit
MAMALUIDAVID,imi pare rau pentru problemele cu pitika.Davis s-a acomodat neasteptat de bine,doar ca in avion a facut febra,ceea ce m-a facut sa innebunesc de disperare.Acum e ok

Eu nu ma simt prea bine si m-am hotarat sa il intarc pe David.I-am scos masa de dimineata ,acum sa vad cum reusesc cu cea de la pranz.Voi cum ati procedat fetelor?Sau cum aveti de gand sa procedati?
pupici si pentru voi si pentru piersicute!Imi doresc tare mult sa intru mai des!

mama de ingeras DAVID(24 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Elyia, mersi pt raspuns.
David e mai mic cu 3 saptamani decat Ioanna.
Le-am scris si fetelor de la ciresele, pt ca ele au copilasi mai mari, care au trecut de 11 luni. Si ele imi zic la fel, dar cred ca sunt dragute si nu vor sa ma ingrijoreze Cred ca am cam luat-o razna.
Eu m-am gandit sa o intarc pe Ioanna la 1 an si am inceput sa-i dau putin tzitzi si apoi si lapte din biberon. La inceput nu vroia nici un fel de alt lapte, dar acum ii place. Asa cred ca o sa reusesc sa o intarc treptat. Nu pare sa aiba vreo problema.

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput