PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 23
ralucaspm spune:
Mamanati, mersi ! 
Si Ioanna face la fel cand o pun in carucior, mai ales cand vreau sa plecam din parc. Cand suntem acasa si-i spun ca mergem pa, sta. Face asa si cand vreau sa o pun in patut sau in scaunelul pt masa.
Raluca si
Ioanna
norocuta spune:
amiss zip
quote:
Copilasi dulci ca piersicile si parinti voiosi, va dedic si eu un post pe blog, de ziua copilului! (puteti comenta direct acolo)
pentru copiii cu parinti ascultatori
Excelent blogul tau! Multumim![pup]
N-am avut timp e comentat, am tras o fuga pe diagonala si am vazut ca atingi niste puncte pe cat de simple pe atat de importante pentru puiuti nostri.
Cand am venit in Egipt primul lucru care m-a frapat este diferenta de "stil" in educatie a copilului. Nu se spune "nu" copilului dacat in cazuri exceptionale, mai intai se "asigura" ca nu va avea motive sa o faca (blocheaza dulapurile, nu lasa periculos la indemana lui incepand de la servetele pana la ceiul fierbinte, etc).
Bataia?! Foarte rar vei auzi, numai daca e vb de pericol de viata (joaca cu focul, in fata masinilor, etc.)
norocuta spune:
mamanati
Bravo pentru primul dintisor! Noi inca mai asteptam.
Intre timp incercam nervii mamei fie zi, fie noapte. Gingiile sunt umflate de multe, dar...
Oare nu e vreun medicament si pentru stresul parintilor in asteptarea dintilor?
Eu as avea mare nevoie
.
quote:
De vre-o 2 zile, nu-s ce are dar cand nu-i convine ceva se arcuieste, se da pe spate si tipa, frate, parca o taie. Apoi se linisteste si e copil cuminte. Imi face asa cand vreau s-o pun in carut (ex.). Ai vostri fac asa?!
Mda, mda, cunoastem
. Si noi facem la fel pana ne pacaleste mami cu ceva "nou". Poate fi si o cutie de nesle ori un castronel colorat, orice dar nu din multele jucarii plictisitoare
SARILLA spune:
Raluca felicitari pentru primii pasi!!!

Inca o piersicutza umblatoare...![]()
Mamanati felicitari pentru dintisor!!!
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
Tweety7 spune:
Multumesc mult tuturor mamicilor care ne-au adresat cuvinte de lauda. Va iubesc mult. 
Am intrat pe fuga sa urez felicitarile de rigoare celor doi pui umblareti, respectiv dintosi: Ioanna a Ralucai si Dulcineea mamicii Nati.
Consi, Sarilla si mie imi lipseste perioada noastra de glorie cu vorbarie muuulta, dar ... stiti voi. Un lucru e cert. Anul asta o sa fac tot posibilul sa va si vad in persoana, ca tare-mi sunteti dragi. 
Anasia tu imi facusei o promisiune. Ce s-a intamplat?
Norocuta saru'mana pentru raspuns. 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
Genie spune:
Mamanati si fii-mea se arcuieste cateodata si intinde mainile in sus, zici ca se arunca in piscina...Face asa cand nu-i convine ceva, cand o pun in scaunul de masa, pe care apropo nu-l mai suporta, foarte rar are chef sa stea in el.
Bulinuta, cum a fost nunta? Asteptam poze!
Eu merg la culcare ca si eu am fost la o nunta aseara si sunt rupta de oboseala, am ajuns la 6 dimineata acasa.
Intrebare: lasati geamul deschis in camera pierscutelor? Ea inca doarme cu noi in camera din cauza scarpiniciului, ca sa o aud si este foarte cald in camera, insuportabil, cam 30 de grade. Fara geam deschis e greu sa poti inchide un ochi. Ah si folositi aparat de tantari cu lichid? Ce stiti, e sigur pentru copii?
Noapte buna!
Genie si
Antonia
Poze
andreea25 spune:
felicitari piersicutzelor si mamicilor mandre!(mamanati,ralucaspm)crissa,consi cu placere
.ari a avut mereu probleme cu "luarea" in greutate.si noi vom repeta analizele probabil dupa 1 an.dar sincer,eu nu i as face analize decat dc trebuie ,asa ca ,consi dc Lucu' e bine ,ia in greutate ,papa,e vioi eu zic sa nu l chinui
.
genie eu i am lasat de cateva ori juma de geam deschis,cand a fost fff cald afara,dar prefer sa i las usa deschisa la camera si sa i vina aer de la noi,noi dormim cu geamul deschis. cu aparatul de tantari nush sa ti raspund ca noi avem plase peste tot.buli si amiss asteptam pozutzeeeee
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
mamanati spune:
Va multumim pentru felicitari: Sarilla, Andreea25, Tweety 7, Raluca, Consi, norocuta.
Raluca, stai linistita ca nu e motiv de ingrijorare faptul ca nu vorbeste la 10 luni. E inca mica si apoi, doar zici si tu ca spune ceva. Stiu copii care au inceput sa vorbeasca pe la 2 ani si au inceput cu propozitii intregi. Si sunt ageri si destepti (ex. sotul meu
)
Referitor la nervi si arcuiala. Merci ca mi-ati raspuns. Cred ca copii nostri incep sa ne puna la incercare: oare ce merge si cat tolereaza mami asta?!
Slava Domnului ca nu face figuri de astea in car-seat. Doar in carut, in scaunelul unde papa, la schimbat pampers (straniu...), uneori chiar in brate - daca vrea ea ceva. Si culmea... Am intrebat-o pe mama daca ii face asa (ea sta toata saptamana cu Cami cat sunt la munca) si a spus: NU!
Apropos, norocuta, de jucariile "noi" - si eu ii dau uneori ceva nou ca nu mai vrea sa se joace cu ce are - si are o groaza! Ii dau bunaoara o sticla din plastic 0,5l cu putina apa in ea, ii sucesc bine capacul sa n-o poata deschide si o spal ca s-o poata duce la gurita. Interesul dureaza cam 10 min, si tot e bine. CE IDEI MAI AVETI DE JUCARII "NOI"?
Bulinuta CASA DE PIATRA!!!
Pupicei la toate fig la somn, miine iar la munca.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
miti2004 spune:
mamaluidavid aseara cand m-am pus in pat mi-am adus aminte de ce ti-am zis in legatura cu picaturile si voma...si mi-am dat seama ca mesajul meu a sunat un pic cam aiurea, desi intentia mea nu a fost nici pe departe asta, stiu cum e sa iti vomite copilul si sa fie bolnav...cred ca a iesit asa mesajul meu doar pt ca eram fff obosita, doamne-fereste sa vreau sa te jignesc sau altceva. Chiar imi pare rau ca Patricia nu s-a acomodat si ca a fost bolnavioara. Am ajuns la parerea ca un copil cu cat e mai mare cand schimba mediul, cu atat e mai grea acomodarea. Alex a fost super ok asta iarna cand am fost in Ro ( avea 5 luni jumate si am venit inapoi la aproape 7 luni ) dar acum in vara asta cred ca o sa fie si la noi dificil cu acomodatul....eu sper sa nu fie, dar ma astept la surprize...Inca o data, daca te-am suparat te rog sa ma ierti.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex