PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mamaluidavid imi pare rau ca Patricia nu s-a acomodat. Inlegatura cu picaturile si voma, Alex a fost bolnav acum 2 sapt, cu temp 39.5, voma, tuse, muci. Mi-a vomat de la picaturile antitermice, de la picaturile de tuse, de la siropul de antibiotic, de la picaturile pt decongestionarea nasului...deci de la toate doctoriile lichide voma in jet, tot-tot-tot, inclusiv mancarera solida...asa ca i le-am pus in mancare. Eu cred ca nu picaturile ca si compozitie ii faceau rau, ci faptul ca ea avea deja un discomfort ori la stomac ori de raceala. Crede-ma ca a vomat atatea zile, pana sa incerc varianata de picaturi in mancare...evident la voi nu se putea, fiind picaturi de nas, dar cred ca un decongestionant nazal in mancare ( eu i le dadeam cu cereale ) ar fi fost mai acceptat.
Sper ca acum sunteti bine, si noi am ramas fff maraiti si mofturosi dupa raceala...asta e... va

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu i-am facut ecografie generala la doctorul Stamate atat la Budimex cat si la Medlife.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Genie, Muuh, multumesc pentru raspuns raspuns! Ma gandisem pana la urma sa merg la Medlife, desi e un milion ecografia, dar ne-a mai vazut pana la urma si un chirurg, ca incepusem sa-mi fac probleme, (nu i-a trecut balonarea nici cu bonisan si debridat...) si a zis ca arata bine abdomenul, sunt doar gaze. M-am mai linistit, am trecut pe sabsimplex (noi n-am avut asemenea probleme cat a fost sugarici mic!). toate piersicutzele ca m-am mai linistit si iti urez distractie maxima Sarilla ca se aude muzica pana aici.

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

La multi ani celor nascuti azi!!
Sa fiti sanatosi si voiosi!

Noi suntem si mai rai...ne doare un dinte care nu mai vrea sa iasa...nu dormim...plangem si urlam..etc....
Va pupam si va dorim o duminica placuta!

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Andreea25:era sa uit...multumim de raspuns....Si noi suntem albi la fata si ne transpira capul rau de tot...(avem si parul mare...!), dar toti au zis ca n-ar fi nevoie de nimic...Dupa cine sa te mai iei!!!Pupici.Sanatate multa.

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Andreea multumim pentru raspuns. Eu ma duc cu Luca peste 1 luna la pediatra si am s-o intreb. Parca i-as face la 1 an niscai analize. Ca nu am facut nik pana acum.

Sarillico si mie mi-e dor de o "tacla" cu Tweetylica, dar asta e.... Am vazut pozele cu Razvanel. E dulce rau si cu suzeta aia asortata...mama-mama! Da-mi pe PM, numarul de telefon, sa te mai sun de la job.

Muuh distractie la mare!

Sabana pe unde mai umbli?

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

quote:
Norocuta auliuuuu! Deci asa sta treaba... Acu pricepu si neuronu' meu dereglat. Pai, in acest caz trebuie luata la intrebari doctorita mea. As vrea totusi sa stiu de ce amanarea celui de-al treilea vaccin, le anuleaza pe primele doua. Adica, ce explicatii ti-a dat doctorul vostru.

Tweety sincer Doctorului meu i se citea pe fata ingrijorarea, iar eu cand am auzit nu mi-a mai ars de explicatii, imi era limpede ca e cam multicel de la ultimul vaccin.

Abia acum discutand cu voi am cautat in toate sursele mele de informatie si nu am gasit decat perioada minima la care trebuie facute rapelurile de vaccin, respectiv nu mai repede o luna. Mai peste tot scrie ca vaccinurile vor avea valoare daca sunt facute in rapeluri de 3 ori sau dupa caz (ca sunt comentate toate tipurile de vaccin), iar daca la voi Doctorita a facut cu buna stiinta eu zic ca asa trebuie sa fie in cazul vostru...eu tot am incredere ca stiu ei Doctorii bine ce fac. Zic si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Pentru listuta: Ioanna a facut primii pasi singura la 10 luni si 3 saptamani

Dar desi acum are aproape 11 luni nu vobeste deloc si sunt f ingrijorata. Zice ceva dar nu cred ca stie ce inseamna, adica zice "baba" , de exemplu, care inseamna "tata", dar nu cred ca stie ce zice.
Mai este cineva in situatia asta ?
Desi majoritatea bebeilor de aici sunt mai micuti decat Ioanna si nu cred ca imi puteti raspunde.
O sa intreb si la ciresele.

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

mamaluidavid si eu am avut o intamplare cu picaturile pt nas dupa care bebe se simtea groaznic si voma. Medicul mi l-a schimbat si totul a fost OK.

Cat despre acomodare, hai sa iti spun ca o buna prietena a mea care locuieste in America s-a dus in Ro cu bebita ei de un an si o luna. E genul de copil care a avut zilnic iesiri in parc ori la cumparaturi, duminica de duminica la biserica ori vizite la rude etc. Specific asta deoarece in Ro a facut o criza de acomodare (in afara de cea data fusul orar)astfel ca, o saptamana nu au putut sa o linisteasca tipanad ca din gura de sarpe numai daca incerca sa iasa pana la poarta darmite sa vada bunici, rude, etc.

La fel, s-a transformat in "copilul cu lipici" pe care nimeni si nimic sa nu-l indeparteze de mamica ei, ca-i vai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Raluca, felicitari Ioanei pentru primii pasi!
Fetelor merci ca ne primiti in club.

ASTAZI NE-A IESIT PRIMUL DINTE!!!

Fugim afara ca e tare maraita. Credeam ca numai a mea e asa!...
Va pupicim.

De vre-o 2 zile, nu-s ce are dar cand nu-i convine ceva se arcuieste, se da pe spate si tipa, frate, parca o taie. Apoi se linisteste si e copil cuminte. Imi face asa cand vreau s-o pun in carut (ex.). Ai vostri fac asa?!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput