PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mamanati si al meu merge bine o zi si a doua zi parca a uitat tot. Intr-o perioada intrasem la idei, tot asa, un picior il aducea impiedicat langa celalalt. Insa de 2 zile merge tinut doar de o mana, si, culmea, mult mai bine decat tinut de amandoua manutele...

mada_mxm noi ne-am revenit cu raceala si tusea ( si febra...si voma ) insa desi a inceput sa pape mai bine solide ( p ecare le-a vomat toata raceala, a si slabit 500 grame ), totusi lapte papa f putin....si abia isi revenise inainte de raceala...asa ca noi stam invers...

a.cicel si al meu la 8 se culca, se trezeste tot la 6 pt lapte si GATA SOMNUL pana pe la 8:30 dimineata...asa ca zi merci ca mai adoarme dupa laptic dimineata...ptiu-ptiu sa nu o deochi...ce-as mai vrea si eu sa am programul vostru...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

BINE V-AM REGASIT
In sfarsit am revenit si noi acasa,dupa o foarte lunga si grea sedere in Romania.
Nu am reusit sa ma bucur de nimic,Patricia a fost incredibil de obositoare,la inceput pana s-a obisnuit cu fusul orar,apoi a inceput cu diareea din cauza schimbarii apei si a aerului
Noi am plecat din Jap raciti cobza cu totii,de aceea am mers la pediatru in Romania unde i-a prescris Patriciei niste picaturi de nas preparate dupa reteta doctorului,ei si din cauza acelor picaturi vomita Patricia mea TOT laptele. Mi-a trebuit 2 zile sa imi dau seama de ce vomita
Apoi sa nu mai zic ca nu am dormit NICI o noapte cap coada,nu stiu de ce plangea in somn,cam la 15-20 min interval.Urla de 2-3 ori si se potolea fara sa ii fac nimic. Dar era de ajuns sa ma trezeasca, eu adorm tare greu ...si uite asa eram chiauna mereu.
S-a facut atat de mamoasa,nu stiu ce se intampla cu ea si din ce cauza,daca vede ca ma ridic sau ma intorc cu spatele incepe sa planga,vrea mereu sa ma atinga,sa ma simta aproape.
Acum suntem inca pe ora Romaniei,azinoapte la 3 s-a trezit si a trebuit sa stea Masaaki cu ea pana la 6.30 cand a luat-o din nou somnul.
Imi pare atat de rau ca nu am ajuns la intalnire,sper ca ati citit mail-ul,in ziua in care am vrut sa va anunt ca nu pot ajunge nu a mers site-ul de aceea am trimis pe adresa comuna.
Pupici si mai vorbim

Stefania,Patricia si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Buna dimineata gagici!

Mi-e tare dor sa mai stau la taclale cu voi. Ca de citit va citesc in fiecare zi, dar stiti voi partea cu scrisul. Am vazut pozele filmuletele si avem niste piersicutze tare dragutze.

Ieri am avut de organizat actiuni de 1 Iunie si va spun cu mana pe inima ca am vazut atatia copii, de imi ajunge pe cativa ani.

Noi suntem bine, sanatosi, mancam nici prea mult, nici prea putin si vrem toata ziua "avion". Mama e rupta de spate. Maine vreau sa-l duc la gradina zoologica, ca sa-mi recompensez absenta de ieri, cand a trebuit sa am grija de piticii altora.

Asa si acum sa incep cu urarile!

Pentru BULINUTZA cu dedicatie speciala

CASA DE PIATRA!

Tweety transmitem pupici Claritei!

Sarilla La Multi Ani! pentru Dica.

Mada, Mamanati bine ati revenit?

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Pentru fetele care au depistat la piersicutze anemie:

Ati facut analizele pentru ca v-a spus medicul? Adica ce l-a determinat pe medic sa va trimita sa faceti analizele?

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Neata fetelor,
"La multi ani celor nascuti azi"!
"La multi ani sotului Sarillei!"

Va sarut cu drag pe toate....

Da...fetelor si eu va pun aceeasi intrebare ca si Consi!!!
Cum sta treaba?

Azi noapte iar m-a terorizat...nu mai inteleg nimic...e un singur dinte sau ii iese o masea!!!
Ar fi culmea...atatia dinti odata?!!Nu face si el pauza deloc!!!
Sunt chiauna de saptamani intregi..i-am luat CAlma baby...nu prea vad nici un efect!!!
In fine....
VA sarut,ne auzim mai tarziu...daca mai apuc...

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei! Pastrati-ne o feliuta de tort.
La multi ani Riana, sa asculti de mami si sa papi tot ca daca nu vine Alexandra si stii ca ea nu pierde nici o lingurita.
Mamici, spuneti-mi daca le-ati facut vreodata piersicutzelor vreo eco abdominala (unde ati fost).

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

ptr consi si crissa ,ari e anemica de la 4 luni.ea nu manca bine laptele !!! atunci nu era diversificata,asa ca doctora (si eu binenteles ) a sesizat ca era ff alba la fatza,nu mai avea pic de roz in obraji.si ne a dat sa facem hemoleucograma si a iesit sub limita,nu f mult ,probabil mai avea ceva "rezerve " de la mine,eu fiind deasemenea anemika.asa ca...suntem pe fier de atunci,crescuta doza progresiv,acum la aproape 10 luni luam 11 pic fier haussman/ 2 zi.andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Greiere, eu i-am facut Antoniei eco abdominala la Emilia Irza,la etajul unu.Noi am fost cu trimitere, dar cred ca poti merge si fara si sa platesti acolo, era parca 35 lei, daca mai tin bine minte.

Genie si Antonia

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Multumesc muult la toata lumea pentru urari...diseara avem petrecere asa ca am facut pana acum curat si alte alea, sper sa fie frumos...
Ce ati facut ieri?Cum ati petrecut cu piersicutzele?Ce cadouri au primit de primul lor 1 iunie? Noi i-am luat un costumas si o pereche de sandale, ca tre' sa trecem la incaltamintea de vara,gata,nu mai merge...
Si luni mergem sa ii luam piscinuta din aia mica pentru plaja..sa se balaceasca, si poate facem si o plaja saptamana viitoare...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Mamanati ma bucur ca ai mai scris, sigur ca nu te-am uitat.
Si noi avem probleme cu dintii implicit somnul...suntem restanti la dormiiiittt..mama-mama...si, ciudat, pentru prima oara de cand au inceput dintii, Razvan a facut si febra de data asta...
MamaluiDavid imi pare rau ca Patricia nu s-a acomodat, cred ca i-a fost destul de greu, saracuta...lasa ca acum o sa isi revina, acasa la ea..si o sa fie bine.Pupi
Consi mi-e dooor de tiiineee!Ce mai face Luc cel frumos?Cand iei concediu sa ma vorbim pe mess? Mi-e dor de vremurile in care stateam la taclale cu tine si cu Tweetylica...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput