PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 20
MissJJ spune:
Buna fetele!
La Multi Ani tuturor copilutzilor de 1 Iunie!
Sarilla La Multi Ani
si sotului sa fiti cat mai fericiti!
Bulinutza felicitari, casa de piatra sa fiti cat mai fericiti si multa santate si lui Bulinel sa creasca mare si voinic! Pupici multi de la noi!

Sarilla si Tweety thanx for welcoming me back! Pupici de la noi!
A.cicel si a mea cam asa doarme ne cam batem seara sa o adorm uneori adoarme si mai tarzior dar tot asa pe la 6 vrea lapte si pe la 8-8 jumate se trezeste.
Fetelor eu in schimb am alta problema de cand fata a fost f bolnava nu mai vrea mancare deci deloc ea nu papa decat lapte si orice mancare ii dau ia 3 guri si atata tot si de cele mai multe ori ii e pofta de ce mancam noi ea daca ii fac separat pt ea nu papa deloc.
Si am incercat sa ii dau de toate am incercat toate combinatiile tot ce papa e banana si biscuite dar nici din alea mult ci numai asa de gust. Bine e tot grasunica e ok asa in genere dar e normal sa vrea numai lapte si sa nu o intereseze deloc mancarea? Si daca vrea papa e cea de la noi din farfurie degeaba ii pun separat nu vrea, m-am facut ca pap eu mancarea ei si nici asa nu a vrut, ia si gusta ce papam noi tot asa vreo 3 guri si atata tot.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
amiss_zip spune:
quote:
Fetelor eu in schimb am alta problema de cand fata a fost f bolnava nu mai vrea mancare deci deloc ea nu papa decat lapte si orice mancare ii dau ia 3 guri si atata tot si de cele mai multe ori ii e pofta de ce mancam noi ea daca ii fac separat pt ea nu papa deloc.Si am incercat sa ii dau de toate am incercat toate combinatiile tot ce papa e banana si biscuite dar nici din alea mult ci numai asa de gust. Bine e tot grasunica e ok asa in genere dar e normal sa vrea numai lapte si sa nu o intereseze deloc mancarea? Si daca vrea papa e cea de la noi din farfurie degeaba ii pun separat nu vrea, m-am facut ca pap eu mancarea ei si nici asa nu a vrut, ia si gusta ce papam noi tot asa vreo 3 guri si atata tot.
mada, nu iti fa griji, lasa fetita sa pape ce vrea ea. Daca nu te stresezi si nu o fortezi, ai sa vezi ca usor usor va reveni la normal. Avem cel mai bun aliat la masa celor mici: foamea lor
Va pup!
Amiss[/b]
amiss_zip spune:
bulinuta si pe Petra am descoperit-o la 8 luni cu anemie severa. Era practic sub limita critica. Am facut 3 luni de tratament cu ferumm haussman 4 ml/ zi sau 15 picaturi pe zi(depinde de concentratie) si acum am intrerupt pentru ca in 2 saptamani sa i ifac iar analizele sa vedem cum stam. Fierul este foarte bun la gus. il ia fara probleme, Nu pateaza hainele
. Si parca si caca a facut mai bine Petra. La 2 zile de fier Petra se simtea excelent. Era foarte vioaie si mai rosie in obraji.
Cat despre lipsa de calciu bine ca ati descoperit la timp. Sa urmati tratamentul cat de repede.
va pup si sanatate.
amiss_zip spune:
Copilasi dulci ca piersicile si parinti voiosi, va dedic si eu un post pe blog, de ziua copilului! (puteti comenta direct acolo)
www.puiulmeu.blogspot.com/" target="_blank">pentru copiii cu parinti ascultatori

SARILLA spune:
Mada si eu zic sa mai astepti un pic..o sa isi revina ea...cate zile sunt de cand nu mai papa bine?Adica cand s-a facut bine si tot nu papa?
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by SARILLA
Mada si eu zic sa mai astepti un pic..o sa isi revina ea...cate zile sunt de cand nu mai papa bine?Adica cand s-a facut bine si tot nu papa?
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
Deci ea a vut gripa aia urata in aprilie, cred, si cu chiu cu vai dupa si-a revenit si cu papatul lapticului si acuma la jumatea lui mai iar a racit si de vreo doua sapt si-a revenit si plus a facut si o conjunctivita bacteriana care chiar nu stiu de unde a reusit sa o ia si pt asta inca ne tratam cu picaturi. Si dupa gripa bea laptic dar f putin si abia la vreo 5 ore acuma si-a mai revenit si termina sticlele si papa la vreo 4 ore dar nu se mai trezeste noaptea de foame si numai dim la 6 mai bea lapte. Sa fie mai satios lapticul asta de papa asa putin? Ca de slabit nu a slabit tare sau ceva s-a mai lungit dar e tot grasunica.
Mada si
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by amiss_zipquote:
Fetelor eu in schimb am alta problema de cand fata a fost f bolnava nu mai vrea mancare deci deloc ea nu papa decat lapte si orice mancare ii dau ia 3 guri si atata tot si de cele mai multe ori ii e pofta de ce mancam noi ea daca ii fac separat pt ea nu papa deloc.Si am incercat sa ii dau de toate am incercat toate combinatiile tot ce papa e banana si biscuite dar nici din alea mult ci numai asa de gust. Bine e tot grasunica e ok asa in genere dar e normal sa vrea numai lapte si sa nu o intereseze deloc mancarea? Si daca vrea papa e cea de la noi din farfurie degeaba ii pun separat nu vrea, m-am facut ca pap eu mancarea ei si nici asa nu a vrut, ia si gusta ce papam noi tot asa vreo 3 guri si atata tot.
mada, nu iti fa griji, lasa fetita sa pape ce vrea ea. Daca nu te stresezi si nu o fortezi, ai sa vezi ca usor usor va reveni la normal. Avem cel mai bun aliat la masa celor mici: foamea lor. I se va face cat de repede foame! Stai linistita. Bine ca papa laptic.
Va pup!Amiss[/b]
Asta tot sper si eu sa isi revina, mi-am tot zis ca atata timp cat nu slabeste si cate e la fel de enrgica ca inainte cred ca e ok. Numai ca na aud cum toti bebeiii de varsta ei papa de numai si ea nimic.

Mada si
mamanati spune:
Buna mamici de piersicute,
Noi mai avem speranta ca nu ne-ati uitat.![]()
Noi suntem bine. Nici noi nu avem deocamdata nici un dintzuc! In schimb incepem sa vorbim. Spune foarte clar mama (chiar mi se adreseaza). Cand vrea tzitzi ( spune "mama - na!" Cand ii foame in general, striga: "na,na,na!" (in loc de: "mama - da" sau da,da,da!)! Bunicai ii spune"buna". Si mai stim sa dam pa-pa la toata lumea(uneori si la copaci).Cand cant ceva, da din minute, in semn ca danseaza.
Cu mersul avem si noi o problema. Am observat ca uneori paseste doar cu stangul iar pe dreptul parca il pune alaturi. A mai observat cineva asa?! Si nu e intotdeauna chestia asta. Uneori merge foarte bine iar alteori parca uita sa mearga normal.
De la gingie umflata e foarte mariita. Noaptea adoarme f greu si se trezeste des. Eu sunt zombie ca in primele luni dupa nastere. Ma mai terorizez si la munca...
Ei hai ca nu vroiam sa-mi vars oful aici. Dar abia astept sa-mi vina sotul peste 3 saptamani ca e tare greu fara el.
Pupici la toate,
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by Tweety7
Offffff, uituca mai sunt!
Sarillaconsortului! Sa aveti o viata indestulata si fericita impreuna pana la adanci batraneti.
Siiiiiii, filmuletele de care va povesteam www.dropshots.com/day.php?userid=187626&cdate=20070531&ctime=095613" target="_blank">aici
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
hi-hi-hi ce caraghioasa mica am vazut eu

miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Neatza
La multi ani tuturor copilasilor, sa creasca mari, voiosi, voinici
Eu ca de obicei, intru mai rar, ca nu prea am timp. Si nici sa citesc ce ati scris, doar printre randuri. Ca de... intru in sesiune peste 2 saptamani.
Noi suntem bine, Bianca se plimba prin casa cat ii ajunge mobila, apoiu se pune in patru labute, merge p-ana la pat, se ridica si se duce iin partea cealalta. Ne chinuie inca dintisorii, car nu vor sa iasa (caninii de sus). saliveaza puretnic, musca tot ce prinde. dar am noroc ca peste noapte doarme foarte bine. Voi la ce ora culcati seara copiii? Ca Bianca me ala 8 jumate e rupta de somn. Si doarme pana la 6 dimineata, cand bea laptele, apoi se culca la loc pana pe la 8, 8 jumate.mamicile si piersicutzele
Andreea si
Bianca Maria
POZE
hei, ce dor ne era si de voi ! ce ma bucur ca ai mai scris !

miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Andreea si