Bucurii de sept-oct 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Gety- ai grija cu Tedy-are mult colorant si am auzit de multe intoxicatii destul de urate de la el..noua pediatra ne-a interzis cu desavarsire acest produs chiar si cand se va mari si va avea voie!! Dar cu sucurile alea de la Hip de caise, de piersici, de mar ai incercat, la mine alea au functionat dar diluate cu apa ca sunt extrem de dulci

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Alexutza...nu e vorba de slabit...dar din cate stiu este obligatoriu sa manance la varsta lor...laptele nu le mai asigura toate cele necesare...adica eu daca ii dau lapte lui Sebi intr-o ora jumate iar e foame...nu stiu ce sa ma mai fac.De cand am fost in spital parca sa dereglat total cu masa...

Am citit pe aici cu mancarea facuta de mine +borcanele..o sa incerc si asa, poate am sanse, insa nu a'si vreqa sa il invat cu mancarica din comert decat la evoie ca e tare scumpa...
La masa de prans imi mananca maxim 5 lingurite, apoi strange gura si nu o mai deschide deloc.
Nu vreau sa il fortez pentru ca stiu cum reactioneaza...varsa, dar ce sa fac.
Nu mananca decat fructu de dimineata si iaurtu de seara. Nu cereale nu piureuri, nu supe...

Sunt taree dezamagita.:(

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Eunice - ii dai pepene galben?, nu e alergen?, parca stiam ca dupa 1 an...

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alexutzasi CristinaGoji, multumim frumos pt compliment!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Am vazut ca discutati de Teddy...si eu am incercat o data cand eram la iarba verde si isi terminase apa, sa ii dau lui Sebi, dar si-a facut greata...mai bine.El nu accepta nimic in afara de apa plata, si nici nu am de gand sa ii dau.

Gety m-ai intrebat zilele trecute cum e nasa cu burtica...e bine asteapta de acum sa nasca.A trecut de 38 sap..e foarte fericita si are emotii
Si ca sa nu uit, multumim celor care ne-au vizionat pozele

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Am inceput sa ii dau pepene galben de vreo 2,3 saptamani. Cand eram disperata ca nu manca nimic toata ziua decat san, si san din ora in ora.
Nu i-l dau simplu, ii pun o jum de feliutza blenduita cu banana si cu branza de vaci.
Eu stiam ca pepenele verde nu se da de vreme.
Acum accepta urmatoarele combinatzii: mar din compot facut de mine amestecat cu branza de vaci, pepene plusbanana plus branza de vaci , piersica plus banana si branza.
Altfel nu vrea fructe. Ma uit in Capraru de scrie de pepene. Parca citisem undeva ca galben se poate. Eu oricum i-am dat deja.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Scrie ca nu se dau ( dar la 5 luni) pepeni, cirese, prune pt ca pot declansa diarere sau dureri abdominale. Nu scrie nimic de alergii. La noi nu a aparut nici diaree nici dureri. Sper sa nu fi gresit. Oricum nu ii dau zilnic.

Mergi la inceput

Stiam eu ca am citit undeva.Uite aici, Alexutza:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99910
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Am vazut o bobita tare frumusica, Lexi ce-mi place de ea!
Andreea, ureaza-i nasicii tale nastere usoara. Sebicu, sa-i revina pofta de mancare!
Alexutza, ma gandeam sa nu fi patit ceva, bine ca a fost doar netu`; vin si eu la masa... Ai un de la Narcisa pentru tine si unul pentru Gabriel!
Eniko, multumesc frumos, daca vrei inghetata virtuala, dau un camion! O idee buna cu pepenele galben, voi incerca si eu... si tot raman datoare
Marina, vom fi codase impreuna la ridicat si la mers, dar la vorbit poate nu ne-o-ntrece nimeni!
Gety, am auzit si eu de Tedy ca nu ar fi deloc indicat!
MamiLili pe unde esti? Sephora, Mirabelac, ce mai faceti? Sper ca sunteti bine...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani, Gety!!!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput