Bucurii de sept-oct 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 29
GETY spune:
Anangel, alta Marie tunsa scurt, scurt, scurt. Pe a mea a tuns-o cu masina de tuns. Asa a hotarat stilistul ei. Lasa ca o sa-i creasca perisorul inapoi. Eu ii mai zic Sinead O'Connor.
Am inteles cu Tedy. Gata, nu i-l mai dau. Ma intorc la storsul de ananas si o incerc cu portocala din nou.
De la dr. am venit cu vesti bune. E pe trecute dermatita. Trebuie sa mai continuam tratamentul si sa-mi feresc bebelina de soarele puternic.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
alexutza_26 spune:
Eunice - am inteles, sar'na...deci ii voi da si eu in curand, mie oricum astia galbeni imi plac la nebunie!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
MamiLili spune:
Marina, ti-am admirat fetitele + familia in poze. Raman la parerea ca Ana e a ta si Maruca a lui tati.
Ramomar, o sa vin si la Oradea candva... Iti inteleg ingrijorarea in privinta Patriciei, am trecut si eu prin asta de curand (acum 2 sapt) si te asigur ca-i doar o faza trecatoare. Si Mathias a fost in greva foamei vreo 4-5 zile de-mi venea sa pocnesc de nervi, nu vroia decat lapte. Pana la urma si-a revenit si-a reuperat cu portii duble de papa. Cred ca de la caldura isi pierduse apetitul. Pupam fetita frumoasa!
Lexi, e foarte frumoasa Mariuta ta!
Gety, daca-mi permiti o parere...avand in vedere sensibilitatea Mariei, ti-as recomanda sa-i cumperi produse cosmetice doar din game ce se gasesc numai in farmacii. (stii, ca la tv "acest produs este disponibil numai in farmacii")
A propos, un tort, ceva? O bere rece?
Iashu, am stabilit: vineri, 1 iunie, ora 10, intalnire la Gulliver.
Floricel, astept vesti bune!
Xandrutza, sa poarte sanatoasa Narci cereclusii, ii vin foarte bine.
A propos de cercei, mi-am luat si eu azi o pereche fiindca sunt addicted.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
MamiLili spune:
Sa ne laudam...
- stam in 4 labe de la 6 luni
- ne deplasam de la 6 luni si-o saptamana
- ne ridicam in picioruse ajutandu-ne de ce-i prin jur de la 7 luni si-o saptamana (manca-l-ar mama de alpinist)
- spunem primele cuvinte rostite constient: apa si papa
- ne ridicam in fundulet si stam nesprijiniti de la 6 luni 3 saptamani
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Sa ne laudam...
- stam in 4 labe de la 6 luni
- ne deplasam de la 6 luni si-o saptamana
- ne ridicam in picioruse ajutandu-ne de ce-i prin jur de la 7 luni si-o saptamana (manca-l-ar mama de alpinist)
- spunem primele cuvinte rostite constient: apa si papa
- ne ridicam in fundulet si stam nesprijiniti de la 6 luni 3 saptamani
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Wow -
bravo Mathias, tine-o tot asa!!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
xandrutza_76 spune:
MamiLili, multumim! 
Felicitari pentru progresele lui Mathias! Stie sa faca o gramada de lucruri, cred ca iti vine sa-l mananci cand il vezi...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
lilina spune:
la multi ani GETY
sa fii sanatoasa si fericita
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
AdinaF spune:
Eu sunt din nou. Acum sunt franta de oboseala, am avut o zi lunga de mers in vizite si copilasii mei se afla in faza in care se acomodeaza mai greu in locuri"straine", si urla ori de cate ori vrea cineva sa-i ia in brate - desi eu ii plasez cu cea mai mare placere.
de aceea va urez doar scurt "Noapte buna" si sa ne vedem cu bine maine.
Floricel97 iti dau voie de 2 ori sa ghicesti cine sunt. Un mic hint: am fost o vreme colege de banca in liceu
Monique_new spune:
Buna dimineata. Mmm haideti la
Ce bine este afara.Cit o tine racorica.Itesc din urma si revin.
Imi pare rau de bbi care nu papa. Sa stiti ca de cind cu caldurile atea nici papacioasa mea nu mai infuleca chiar tot.Manica bine dim si seara probabil e mai racoare iar la prinz 3/4 din cit papa ea deobicei.In schimb a inceput sa bea mai mult lapte, seara vrea si 250-300ml lapte. O fi mult???
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )