Bucurii de sept-oct 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Festina, eu nu aveam nici o graba atunci, ca mai aveam pana nasteam, dar nu stiu cum am reusit sa ma inteleg cu individu' la telefon.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Floricel imi pare rau de problemele voastre dermatologice, poate totusi nu o sa ramana urme, pana va creste maricica. Despre hidratare nu stiu ce sfat sa iti dau, eu ii dau lui David apa in biberon sau in canizta cu manere.

ramomar si David refuza supica de la pranz, m-a stresat mult problema vreo 2 saptamani, scuipa tot afara si plangea la masa. Acum am rezolvat problema cat de cat, ii dau sa pape totul cu mar sau banana. Intr-o mana rup un pic de banana sau scormonesc intr-un mar si iau niste bucatele si cu alta tin linguritza. El deschide guritza la mar si eu ii var repede linguritza de supa. Dupa 3-4 linguritze se prinde ca il pacalesc, se supara si atunci ii dau fructul ca sa il impac...si tot asa 150-200 ml de supa. Poate gasesti ceva ce ii place mult puiutzei si papa si incerci asa o perioada.
Parerea mea e ca totusi lor le e cald si de-asta nu papa.

eloise felicitari pentru mersul de-a busilea.

lexi si David face bubite la ceafa , dar noi nu mai avem mult si ne tundem la motz. Nu ne pui o poza cu tunsulica?

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by Ignatica

lexi si David face bubite la ceafa , dar noi nu mai avem mult si ne tundem la motz. Nu ne pui o poza cu tunsulica?

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Ignatica , nu i-am facut inca poze, dar pot pune o poza cu freza de dinainte

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Lexi, stai linistita cu buclitzele, daca e sa fie buclata o sa ii ramana, chiar daca ai tuns-o. Si pe mine m-au speriat cand am tuns-o pe na la 2 ani chilug ca nu o sa i se mai faca buclitza si nu a fost deloc asa. Are la carliontzi...doar ca de cand cu cladurile sunt soiosi transpiratia si nisipul fac ravagii in parul ei, cred ca iar trebuie sa o tund (dar nu o voi mai tunde de tot, cu masina, ci ceva mai strengareste probabil).

Merg sa incerc sa o culc pe maruca ca poate mai apuc sa fac ceva treaba in casa. Dar la ce gura mare are...de vreo 3 zile e tare vorbareata, zice tot felul de chestii simpatice, se cearta cu toate jucariile, mai ales cand face kk
Gety, Teddy am auzit pe aici pe forum ca e cam nasol...da si tu o cautare ca sigur gasesti subiecte despre asta. Eu nu prea ii mai dau nici Anei. Ai grija ca s-ar putea sa se si ingalbeneasca de la el (are f mult morcov...sau colorant). In plus, sigur are si zahar. Incearca sa ii faci ru din morcov, acum vor aparea si caisele, piersicile. Sau da-i fructele simple, sunt mai bune decat sucul.

Nici Maruca nu bea mai nimic in afara de tzitzi. Supa nici pomeneala. Apa...cah, ceai...cah. Merge cate un strop de suc de para sau de mar, dar doar spre seara cand e in toane bune. Eu sunt sigura ca lipsa de apetit e si de la caldura asta nasoala. Nici eu nu am chef sa pap, dar ma chinuiesc ca sa nu mor de inanitie. De mers, intors, ridicat...nici vorba. Clar, vom fi codase la capitolul asta. Va las ca "aaa, ca" "eeeeeee, ca, cah, gheeeeeeeee", asa ca...nu am de ales

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna ziua fetele!!!

Nu a mers netu' asta ..de abia acum si-a revenit...timp in care am trebaluit, am facut chiftelute si ciorbica de vita...asa ca sunteti invitatele mele la masa

Xandrutza - am venit in forta....am vazut o Narci cu cercelusi frumoasa foc si carliontata nevoie mare...!!! pt dulceata ta!!!

GETY- LA MULTI ANI!!!sa fii sanatoasa si la punga groasa si sa te bucuri de Maria!!!!

Lexi - sa nu-ti para rau de perisor ca va creste iar...si oricum Maria e scumpica cu sau fara par...!!! sa nu mai fii suparici!!!Stiu de Alexia a lui Ralu si ii tin pumnii...dar totusi chiar asa toxiinfectie alimentara de la Danone Cremoso????

Marina - am admirat o scufita rosie superba....Doamne cat poate fi de dulce iti vine sa o pupi non-stop!!!

Ramomar - posibil de la caldurile astea sa-i mai fi scazut apetitul lui Patri...ca si al meu nu mai mananca chiar atata cat obisnuia sa serveasca....dar am dat vina pe caldurile astea..ca nici noi nu prea avem mare pofta de mancare sa fii tare si sa-i rezisti micii mofturoase!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Anangel LExi - ce frumusica s-a facut Maria!!!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare..

Am aparut si noi..cam tarziu pe ziua de azi..
Sebi e super agitat, cred ca tempetarurile acestea sunt de vina...sau sa fie dintisorii..
Apelez iar la voi...la cat timp dupa ce au aparut de jos, au inceput simptomele pt cei de sus...si la cat timp au iesit?
Off sper sa nu o ia de la capat ca tare greu a mai fost.
Copii vostri mananca pe caldurile acestea..?Sebi e foarte mofturos, cu greu accepta mancarea solida
Andra felicitari pentru Vladut plimbaretul
Am vazut pozele anuntate cu bucurii...tare dragute mai sunt

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mexxa - asa si grasanu meu..cu chiu cu vai i-am bagat cate ceva pe gat, mai mult lapte si apa..asta e..sper sa nu slabeasca. Cat dspre dintisorii de sus si noi suntem in aceeasi situatie, deja are o luna de cand au iesit cei de jos si are gingia umflata sus, daca la cei de jos nici nu am simtit cau iesit, acum se pare ca vom avea cantari zdravene la cat e de nervos Asta e - rabdare multa trebuie sa avem cu ei!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Alexandrina, am uitat sa iti zic: sa nu razi de mine cand vei primi dvdul ca e pus in ditamai plicul cu bule, dar la oficiul asta plic mai mic nu am gasit si era prea cald sa ma deplasez cu Toma in cautare de plic mai mic. Si in plic clasic nu am avut curaj sa il pun.
Oricum, spor la tae bo si pilates.
Cat despre partea cu datoria: accept o inghetata virtuala, de se poate, ca tare mi-e cald. Cred ca azi va tb sa dau drumul la AC, ca nu mai suport si Toma transpira rau.Si asta virtuala sigur nu ingrasa .
Gety, cum a zis si Marina...mare grija cu Tedy. Eu de cate ori am avut pb cu Petru si am fost la dr primul lucru care ma intreba era daca a baut copilul Tedy sau daca a mancat crenwursti sau pufuleti.
Toma nu vrea deloc suc, de nici un fel si mai nou nici san in timpul zilei ( dar asta vrea insa toata noaptea), dar bea apa plata. Nu multa, cred ca vreo 75 ml ( max., si asta in muuulte reprize).
Am incercat si eu iaurt facut in casa, nu a vrut. Si din toate tipurile de iaurt de pe piatza pe care le-am incercat ( mai putin Danone, ca io firma asta nu o agreeez) ii place zuzu albastru, cel f gras. Din tot ce mananca ziua iaurtul asta amestecat cu biscuitzi ii place cel mai mult.
Eu ma gandesc, la capitolul lichide, ca isi ia din piureul de fructe( ii dau pepene galben, piersici, care sunt apoase).
Plange, asa ca va las.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Si inca o chestie, mai nou lui Toma ii place sa bea apa cu paharul meu, decat cu canitza lui. E tare haios cum plescaie apa.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput