Bucurii de sept-oct 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Sa va spun acum cate putin si despre noi. Avem musafiri, cumnata mea si verisoara lui Vladut, care are 1 an si 3 luni. Vladut o priveste foarte curios, se uita la ea cum merge, cum se joaca. Din pacate deocamdata nu prea pot ei interactiona foarte mult din pricina diferentei de varsta dar cu timpul diferenta asta se va "nivela".
In rest sunt un pic suparata ca din pricina caldurii s-a dat peste cap cu somnul (ziua doarme toropit in 2 rastimpuri de cate 2 ore iar noaptea adoarme foarte greu, pe la ora 12 -inainte adormea la 10 maxim- si se trezeste pt supt). Nici cu papa nu mai sta atat de stralucit, mananca mai putin la amiaza, adesea adorme in scaunel tocmai cand ma pregatesc sa il hranesc. Tzitzi insa nu refuza niciodata.
In schimb sunt bucuroasa ca de vreo saptamana merge de-a busilea, si de cateva zile ii iese chiar bine de tot. E asa dulce... Si se catzara pe tot ce prinde, se ridica in picioruse agatandu-se de diverse chestii.

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eloise, multumesc pentru informatii. Cat te-a costat transportul la produsele comandate? Dupa ce vin de la dr., poate iti cer detalii despre magazinul respectiv. Dar sa vad ce-mi recomanda el, prima oara.
Xandrutza, asa e, pe langa durere, se sperie mult de faptul ca sunt imbobilizati mititetii nostri.
Eu am prins-o pe Maria de 2 ori azi cu kk la olitza. Cu treaba mica n-o nimeresc. Eu am inceput sa o las in chilotei, si sa-i mai scot pampersul, sa i se mai aeriseasca "zona".

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Eloise, ce bine ca merge Vladutz de-a busilea.
Maria iar nu doarme in patutz. Ma intreb daca nu din cauza asta, ca nu are de ce se apuca, nu incearca sa se ridice in picioruse.
Eloise, eu ma gandesc sa ma mut in camera mare cu Maria si sa mut calculatorul in camera mica, pentru ca si noi suferim din cauza caldurii. Se pare ca peste vreo 2 zile se mai domoleste arsita.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

fetelor, multumim pt incurajari
azi a fost tati la nenea doctor urolog si avem programare pt maine la ecograf. doamne ajuta sa fie bine.
eu mai sunt suparata si pt alta chestie de care am mai amintit eu chiar la inceputurile mele pe forum insa nu am insistat: bubitele care le-a avut pe fata au lasat urme micute in piele, ca niste mici gaurele si unele, putine, s-au transformat in cosuri cu cap negru care trebuie scoase cu grija de mine - la sfatul dermatologului. sunf foarte suparata ca are urme pe fata desi dermetologul a spus ca e mult prea devreme sa se pronunte si sa zica cc ca intr-adevar va avea urmne pe fata cand va fi mai mare si mai zicea ca se vor produce multe transformari in copilareie la nivelul pielii, vor schimba mai multe randuri de piele ca sa zic asa, asa ca... s-ar putea sa nu aiba urme. ce sa zic, am fost la doctori cu ea cand a fost mica... de m-am plictisit si au zis sa-i dau pace ca-i vor trece de la sine. ei, se pare ca poate ar fi fost mai bine sa o tratez. eu acuma imi fac procese de constiinta pe de o parte iar pe de alta parte stiu ca am facut tot ce am crezut ca-i mai bine pt puiul meu si am ascultat de sfatul medicilor.

cat despre caldurile astea mari, mai am o grija: nu stiu cum sa mai procedez sa o fac pe roxi sa bea si alte lichide in afara de tzitzi!!!
PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

apropo de creme de soare pt bebelusi, sfatul dermatologului a fost sa luam creme dermato-cosmetice cum ar fi Eucerin, Vichy sau Mustela sau daca mergem in Egipt sau mai inspre ecuator exista gama Photoderm, laboratoarele Bioderma care au crema cu SPF 100. asta in conditiile in care eu am un ten foarte sensibil la soare, cu foarte foarte multe alunite si copilul s-ar putea sa ma mosteneasca! sper sa nu fie reclama ce-am zis eu, daca da o sa sterg.

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Gety, am cumparat si eu de la bebelus, sunt prompti, taxele postale nu sunt mari. Daca intri pe pagina lor poti face comanda de catalog.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Eloise, felicitari lui Vladut pentru mersul in 4 labe!
Floricel, inca o data sanatate lui Roxi! Bafta la eco! Incearca sa-i dai sa se joace cu o canita din aceea cu manere, anticurgere, in care sa-i pui ceva lichid, poate din joaca va bea... sau ai facut-o deja si pe asta?
Alexutza, treci la treaba!

poze cu noi

Mergi la inceput

Floricel79, mie mi-a povestit mama cum am facut si eu cand eram mica varsat de vant, parca, si dr. de la vremea respectiva, care se pare ca-s mai buni decat cei de acum, si a pus-o sa ma spele cu o solutie de sapun, parca, si sa-mi stoarca punctele respective, unul cate unul si sa ma dea cu o substanta albastra. Si nu am ramas cu gaurelele respective.
Eu, ce sa spun, am ajuns sa-i dau de vreo 2 zile Tedy, ca alte lichide nu-mi bea. 50 ml Tedy, 50 ml. apa plata. Decat sa se dezhidrateze, am acceptat asa.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xandrutza_76

Gety, am cumparat si eu de la bebelus, sunt prompti, taxele postale nu sunt mari. Daca intri pe pagina lor poti face comanda de catalog.

poze cu noi

Am intrebat, pentru ca atunci cand am cumparat salteaua pentru patutz am dat pe ea vreo 550.000 rol, iar taxele postale au fost 270.000 rol.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

quote:
Originally posted by GETY

quote:
Originally posted by xandrutza_76

poze cu noi

Am intrebat, pentru ca atunci cand am cumparat salteaua pentru patutz am dat pe ea vreo 550.000 rol, iar taxele postale au fost 270.000 rol.

POZE MARIA DIANA

Cred ca taxele postale sunt in functie de dim coletului si de greutate. Depinde si daca vrei sa-ti vina produsele cu posta rapida adica in 24 de ore sau cu posta romana in 3-4 zile.
Si eu am comandat pe internet tarcul. Greutatea coletului a fost de aprox 11kg cred si valoarea 4 mil. Am platit 34 ron pt posta rapida dar mi l-a adus pana in casa si a venit in 24 de ore de la confirmarea comenzii. Prin posta romana acelasi colet costa 10 ron dar ... venea in 3-4 zile si in plus trebuia sa ma deplasez la posta.

Spor la cumparaturi

Mergi la inceput