Bucurii de sept-oct 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 23
Ignatica spune:
floricel eu sunt veterana in ale infectiilor urinare la bebe. Cum spunea si MamiLili cel mai usor de administrat siropele este cu seringa, eu asa ii dadeam antibioticul lui David, de obicei inainte de masa ca sa pape.
La eco pot vedea daca este dilatatie la rinichi( semn de infectie), dar nu e neapart sa apara si totusi Roxana sa aiba infectie urinara. Multa multa sanatate va doresc.
La multi ani Gety
, sa sarbatoresti frumos alaturi de tatic si Maria.
ozana Maruca e superba , se face din ce in ce mai frumoasa. Mi-a placut mult poza " Cu capul in jos" ![]()
AdinaF bine ai venit impreuna cu bucuriile tale.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
ramomar spune:
'neata,
Gety La multi ani! sa fi sanatoasa, iubita, sai parte de mult noroc si multe bucurii in viata! 
Marina, ce mult imi place scufita rosie. E tare dulce
Pufymic eu nu am putut vedea pozele puisorilor, nu mi se deschide pagina 
mamilili, cand vii la Arad, tragi o fuga si pana la Oradea, nu?
Ce frumosi ochi are Mathias!, iar despre codita lui ce sa mai zic, parca e fetita, atat e de frumos! Iar pt clatite primesti o 
adinaF, bine ai venit printre noi! Sa-ti traiasca puisorii! in sfarsit au si bucuriile gemeni![]()
eu sunt suparata rau pe Patricia; de 2 zile face nazuri la mancare, nu vrea si pace, imi impinge lingurita cu manuta, iar eu sunt la limita rabdarii
pupici, ma cheama bebeloiul
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am admirat pozici de Bucurii superbe, nu mai numesc ca sa nu uit pe cineva.
Lilina, ne-am inscris si eu si sotul pe "Triburile" si trebuie sa recunosc ca ne-a prins. E frumos jocul, imi place
Eu am nick-ul anangellexi si satul Mary iar sotul meu e Imhotep19 si satul Machupichu (nu-i modest deloc al meu sotior
)
Eu sunt tare trista ca a trebuit s-o tund pe Maria. Ma doare sufletul ca incepuse sa faca buclite, mai ales deasupra urechilor si mi se parea atat de frumoasa
Acum arata ca o ridichiuta![]()
Dar era necesar pentru ca e plina toata de bubite din alea rosii de la transpiratie si am zis ca e mai bine pentru ea sa aiba parutul mai scurt.
Ah, sa va spun si voua neaparat pana nu uit: am avut intotdeauna un cui impotriva iaurtului Danone, nici eu nu-l prea consum, desi la gust e bun, dar copilului nici nu ma gandeam sa-i dau. Acum mi s-a confirmat ce stiam: in acest iaurt nu e nimic natural, doar prafuri si apa. Fetita unei prietene a facut toxiinfectie alimentara de la acest iaurt, asa ca atentie la ce dati puilor!
Si nu in ultimul rand la multi ani Bucuriilor de 26, 27 si 28 si la multi ani, GETY!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
anangel_lexi spune:
AdinaF, bine ai venit printre noi si bun venit gemeneilor tai in randul Bucuriilor. Chiar cred ca eram singurele mamici pe-aici care n-aveau gemeni, asa ca acum ne putem mandri si noi, mamicile de sept-oct ca avem o pereche de gemeni in randul Bucuriilor. Sa-ti traiasca minunile mici!
Imi plac mult numele lor. Mai povesteste-ne despre ei.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Marina, ti-am admirat bucuriile, imi place ca Maruca stie sa aplaude, am vazut-o si pe Ana intr-o poza, ce suparata era... oricum ai doua fetite frumoase foc si sa speram ca odata deprins somnul pe burtica Maruca nu se va mai trezi noaptea... decat sa o inveleasca pe mami ![]()
Eunice, multumesc, am sa te anunt cand il voi primi! Raman datoare!!
Lexi, nici eu nu am incredere in iaurtul de la Danone, eu fac in casa iaurtel pentru Narcisa.
Ramomar, pupam dulce pe Patri, sa-i revina pofta de mancare!
Gety, pofta mare!
Ignatica, am pastrat si eu seringa de la siropel si este intr-adevar foarte eficienta.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
GETY spune:
Mie mi-a placut poza:"sunt un ingeras cuminte".
M-ati zapacit tare cu jocul asta si m-ati facut si curioasa tare. O sa ma inscriu si eu, numai sa se potoleasca odata caldurile astea, ca n-ai chef de nimic. Deja sunt 30 grade C afara.
Anagel, asa e, multa reclama si produse de proasta caliatte. Eu am pus ieri spre seara lapte la prins, acum este deja iaurt, l-am pus in frigider.
Ramomar, o sa treaca si faza asta. Pupici si multa rabdare. 
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
CristinaGoji spune:
Anangel Lexi - mersi de info referitor la Danone.
Si pe mine m-a prins jocul. Sa vad cat ma tine acolo, ca nu ma prea stiu si daca ma ataca cineva, am pus-o.
Cucuoancea - ti-am vazut si eu minunile. Ce sa zic, Maruca parca e un ingeras sau un soare, cred ca mai degraba arata ca un soare.
Ramomar - tinem pumnii sa-i revina pofta de mancare la Patri. Dar de obicei cum manca? Poate sa incerci sa-i dai alta mancare?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
ramomar spune:
multumesc fetlor pentru sustinere 

Cristina, de obicei manca destul de bine: fructe cam 100-150gr, iar legume 150-200 gr. Am incercat tot felul de combinatii, dar nici macar nu le mai gusta, impinge lingurita inainte de a fi gustat din ele. Sper sa-i treca cat mai repede mofturile ca altfel incaruntesc.
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
matahut spune:
Mai, fetelor, multumesc mult pentru complimentele facute ![]()
![]()
![]()
Gety, mi-a iesit iaurtul in cele din urma. Am observat insa ca trebuie tinut mai mult de cele 7-8 ore cat scrie prin carti sau pus vasul in alt vas cu apa fierbinte (si schimbata apa la o ora). Iaurtul iese foarte bun, mi se pare ca aduce un pic cu cel de pe vremea lui Ceasca
E insa un pic acrisor daca il lasi prea mult la prins (cred), ceea ce insa demonstreaza ca e natural
Maruca nu a fost foarte incantata de el insa, se stramba de parca ii dau muraturi
Incet, incet sper sa se obisnuiasca. o sa ii fac si branzica si le voi combina. Sa vedem. De mancat si maruca face probleme, cred ca e din cauza caldurii. Numai pe tzitzi nu o refuza. In rest...se cam stramba la toate si tine gura ferecata. Abia spre seara ii pot var ceva piureuturi.
Am fugit la treaba, ca mi-a luat-o tati pe Maruca pana in piata, asa ca am timp sa pap de dimineata si sa ma spal pe cap. As fi vrut eu si sa ma tund...dar...nu cred ca voi ajunge.
Geta, felicitari pentru slabit!!!! Ai grija insa, slabitul prin infometare nu e de durata. mai bine il combini cu sportul. Si, grija mare, nu te deshidrata. Bea cat mai multe lichide. Succes!
Si eu sunt fericita ca mai am DOAR 5 kg de dat jos
si nu am facut mai nimic pentru asta. A, m-am tratat cu torturi si bucurii![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
AdinaF spune:
Wow, sunteti niste dragute! La asa primire calduroasa chiar nu ma asteptam.
Detalii despre puii de zmeu: la nastere au cantarit fiecare 3200g si 52 respectiv 51cm - si acum au devenit niste uriasi, contrar comentariilor "binevoitoare " auzite in timpul sarcinii , cum ca o sa fie mici si pricajiti, ca , de, sunt "gemeni".
Acum primesc primul dintisor - la Alexander se vede clar, la Fabian se simte doar. Seara trecuta le-am uns gingiile cu un gel special si au dormit pana dimineata la ora 7 eveniment.
Scriu mai tarziu alte mesaje, ca sa ajung la 10!![]()
Inca o data: merci mult de primire