Bucurii de sept-oct 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cristina, multumesc pentru urarea matinala.
MamiLili, multumesc si tie pentru pont. Astept sa vad ce zice si dr. Produsele de la Vichy sunt facute pe baza de apa termala, tu stii de fapt asta si daca sunt mai eficiente decat celelalte, am sa-i cumpar.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

AdinaF, bine ai venit printre mamici si bucurii de sept-oct.2006.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Gety, la multi ani!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Buna dimineata! Saru`mana de Cristina!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata. Cristina fff buna cafeaua. Am dormit azi pina la ora asta si e cam multsint cam umflata de somn.

Adina bine ai venit. Uraaa avem 2 bucurii gemene

Gety LA multi ani!!!!!

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Monique, las`, bine ca ai dormit, sa-ti fie de bine, as vrea eu sa dorm pana mai tarziu, dar eu cum ma trezesc dimineata sa o alaptez pe Narcisa, indiferent de ora 6 sau 7... gata cu somnul, nu mai pot adormi la loc...
Alexutzo, repejor mama la postat, ca doar tre` sa petrecem impreuna 888...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

GETYYYYYYYYYYYYy, la multi ani, sa fii fericita si sanatoasa, sa ai parte numai de "bucurii"!!!

Gety,intr-adevar nu poti intrerupe tratamentul, dar poti sa te mulgi dimineata si seara in zilele in care Mariutza nu pofteste laptic. De gasit ...sigur gaseste, nu suge in gol De expirare...nici vorba, fiindca laptele nu se stocheaza in sani, ci se produce pe masura ce copilul suge, deci e nou nout

Adina, bine ai venit! Te asteptam cu cat mai multe mesaje si vesti despre minunatiile tale. Trebuie sa iti fie tare greu cu doi pitici...

Am fost ieri invizita, dar nu am prea stat in curte fiindca picura (asta dupa ce a turnat cu galeata, fireste). Oricum, a fost foarte placut. De 2 nopti dormim ceva mai bine. Am pus-o pe Maruca fortat-obligat pe burtica si doarme muuuuuult mai bine. Se trezeste si ridica capul, iar eu o mangai pe caput si i-l lipesc de cearsaf. In fine, a supt doar de 3 ori noaptea asta, in rest mangaiat si suzi. As fi putut cred ca ii dau doua de 2 ori tzitzi, dar inca zic ca e bine sa suga mai mult ca sa fie...

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Poze...
Maruca si mami

Scufitza rosie

Cu capul in jos

la plimbarica in Dr Taberei

la Peles

Cine mai doreste, cine mai pofteste, poate sa mai frunzareasca albumele

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna dimineatza!
Alexandrina, gand la gand.. Am fost azi la posta si am expediat dvd-ul, scuze pt intarziere. Sa imi zici daca l-ai primit. Din pacate, eu am renuntat la examen pentru ca nu erau sanse sa prind post in Bucuresti. Si sa plec in provincie pentru cine stie ce perioada, pe jumatate din salariu, cu doi copii acasa...nu imi permit. Imi pare tare rau, dar asta e: nu mai sunt in postura de a-mi permite acum sa ma gandesc prima data la mine.
Gety, La multi ani! Sa fii iubita,sanatoasa, sa ai familie unita, numeroasa, copii frumosi si care sa te mosteneasca!
Marina ti-am vazut fetele: frumoase foc!
Am mai vazut-o pe Reby, mai de mult: fetitza mare, ce mai! Fi-miu cred ca la un an o sa mearga asa.
Noi suntem tot stirbi si luna asta nu am luat deloc in greutate. Tot 9 kg are.
O sa mai citesc din urma si mai scriu.

pe olitza
baietzii

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Cucuoancea, azi am primit pana acum numai vesti bune: tu mi-ai zis ca nu se invecheste lapticul.
Sper sa vin de la dr. tot cu vesti bune.
Am venit de la cumparaturi cu ocazia zilei de azi, acum sunt chioara de foame si de sete, am slabit 2 kg. si sotzul 5.
Sper ca sa nu am probleme cu Maria cand o sa mergem la mare, acum mi se pare ca plec tocmai la Sfantu asteapta, toata lumea pleaca, numai eu stau pe loc.
Cucuoancea, tu ai scris ca ai fost cu Ana la mare si nu ai avut probleme, nu? Incerc sa-mi fac curaj singura.
Merg sa mananc, cat motaie Maria.
Va pup pe toate.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput