Bucurii de sept-oct 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alexutza si Xandrutza - felicitari pentru 777! Amu Alexutza tine-te! Sa nu cumva sa te depaseasca Xandrutza, ca dupa aia la 888 ramane singura sa chefuiasca
Alexutza - parca parca e mai bine, adica (,) copil marait in continuare, dar nu mai marait decat era de obicei
Floricel - sanatate lui Roxi!

Se vede deja o bucatica mica mica de dintisor!!!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Cristina - incetisor sa vezi ca vor trece micile crize de durere si nervisori!!!!tinem pumnii...noi tot ne chinuim cu maraiala de la dintii de sus care nu vor odata sa sparga gingia..doar e rosie si umflata

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Xandrutza si Alexutza, ce s-a nimerit! Chiar, hai sa vedem cine ajunge prima la mesajul 888.
Floricel, eu nu pot sa te ajut cu nici un sfat. Noi avem, cred, dermatita solara si sunt tare necajita. Tocmai cand scapasem de problema la ochisor, a aparut alta.
Multa sanatate Roxanei!
Dupa 2-3 zile pauza, Maria a supt de 3 ori. Dar oare a mai gasit ceva-ceva? Laptele nu era expirat?
Cucuoancea, cum te-ai mai descurcat cu iaurtelul facut in casa.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna seara tuturor mamicilor de "bucurii".
Acesta e primul meu mesaj pe forum si sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.
Ma prezint pe scurt: sunt Adina, am 28 de ani, gemenii mei (baieti) sunt nascuti pe data de 06.10.2006 si ne-am bucura sa putem impartasi cu voi evenimentele fericite din viata noastra.
La cat de multe masaje!

Adina, mamica de Fabian si Alexander (06.10.2006)

p.s. dupa cum spuneam , sunt noua, dar o sa incerc sa dibuiesc cum se insereaza pozele corespunzatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Cristina, ce simpatica ai fost! M-am distrat! Alexutza, tre` sa postam la brat!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Adina, bine ai venit! Sa-ti traiasca baietii! Cum te descurci cu doi? Pentru poze trebuie sa-ti faci mai intai un cont pe un site care gazduieste albume de fotografii si filmulete, ex. webshot sau yahoo... si mai vorbim dupa ce iti faci, asta daca nu ai deja...

Bucurii de 27, Radu si Sofia Ana, la multe lunite!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by AdinaF
Ma prezint pe scurt: sunt Adina, am 28 de ani, gemenii mei (baieti) sunt nascuti pe data de 06.10.2006 si ne-am bucura sa putem impartasi cu voi evenimentele fericite din viata noastra.
La cat de multe masaje!

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Au si Bucuriile gemeni! Adina, fii binevenita printre noi!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Floricel, multa sanatate lui Roxi! Sa-ti spun cum procedez eu cand ii administrez lui Mathias fier sau sirop: ii pun in seringa (de la Panadol Baby) si cand deschide gura ca sa rada ii bag seringa si imping tot continutul...vrea-nu vrea, il inghite.

Gety, la Selgros gasesti creme de protectie solara pentru copii se la Bubchen, Nivea si alte firme. Dar data fiind sensibilitatea Mariei, cel mai bine e sa mergi pe recomandarea dr drematolog.

Revin cu intrebarea: Iashu, la ce ora ca convine intalneala de vineri? 10 sau 16?

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Neatza si haideti la somnoroase Bucurii!

Poze

Mergi la inceput

Adina - bine ai venit cu Gemenii tai!!!! In sfarsit avem si noi gemeni!!! Fa-ti plinul de 10 mesaje ca sa vedem si noi in timp util mesajele tale si te mai asteptam!
Gonghi tu pe unde esti ca ai inceput in forta dar ai disparut...Zi-ne ce mai face Maia.

La multi ani Gety!!!

La multe luni pentru Andrei Roberto, Ana-Maria, Thea Damaris!

Poze

Mergi la inceput