Bucurii de sept-oct 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 20
matahut spune:
quote:
Originally posted by GETY
Elenia, nici a mea nu mai suge de vreo 2 zile. Ziua se intoarce pe burta si se culca, iar noaptea, de la siropul pe care i-l dau, nu s-a mai trezit deloc sa pape tzitzi. S-a trezit la 7,30.
Geta, incearca sa ii dai ziua cand e treaza, eventual dupa mesele solide ca sa ii fie sete. Sau renunta la sirop (oricum nu cred sa fie in regula sa ii dai pe termen lung) pentru a avea macar o masa de tzitzi la 24 ore. Altfel...in curand nu vei mai avea ce sa ii dai saracutza
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
Noi ne pregatim sa mergem in vizita. Dar vad ca se intuneca si chiar...tuna

Speram sa stam si noi in curte la iarba verde, fiindca e undeva la marginea Bucurestiului. Of.
GETY spune:
quote:
Originally posted by cucuoanceaquote:
Originally posted by GETY
Elenia, nici a mea nu mai suge de vreo 2 zile. Ziua se intoarce pe burta si se culca, iar noaptea, de la siropul pe care i-l dau, nu s-a mai trezit deloc sa pape tzitzi. S-a trezit la 7,30.
Geta, incearca sa ii dai ziua cand e treaza, eventual dupa mesele solide ca sa ii fie sete. Sau renunta la sirop (oricum nu cred sa fie in regula sa ii dai pe termen lung) pentru a avea macar o masa de tzitzi la 24 ore. Altfel...in curand nu vei mai avea ce sa ii dai saracutza
Cucuoancea, trebuie sa continui cu tratamentul, ca-i trec greu petele astea. Ieri am fost si la Policlinica cu plata la un dermatolog si mi-a dat o solutie de la care i s-a inrosit mai tare. Maine iar la dr. de familie.
Azi a supt de 2 ori, cel putin pana acum. Nush ce a mai gasit pe acolo.

Mamici din Iasi. Unde ati gasit alte produse de protectie solare, in afara de Vichy (care se invart in jurul lui 600.000 rol)? Eloise, tu ziceai ceva de Chicco. Unde ai gasit, ca eu prin toate farmaciile pe care le-am cutreierat azi, nik.
Oricum, sotzul mi-a zis ca se consulta cu dr. si apoi ii cumpara.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:

Xandrutza, trimite iepurasul si la noi, dupa ce-si termina treaba la Narcisa.

POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Cucuoancea, trimite ploaia la noi, ca ne uscam aici.
POZE MARIA DIANA
floricel79 spune:
Buna seara mamici si bebici,
noi n-am avut net vreo saptamana asa ca suntem in urma rau si venim si cu vesti proaste: Roxi are infectie urinara cu E. coli, i-am repetat analizele de 2 ori, a iesit acelasi lucru, am incercat un sirop cu antibiotic dar nu vrea sa ia si pace, luni sau marti mergem la ecograf sa vedem cum sta treaba prin interior si pana una alta nu mai facem nici un tratament pana avem rezultatele de la eco. Oricum eu sunt convinsa ca nu voi putea s-o fac sa ia sirop, ea nevrand sa ia nici apa sau ceai decat foarte rar si putin, ce sa mai zic de siropul ala cu gust oribil :(((
In concluzie daca ati avut experiente similara spuneti-mi si mie va rog ce tratament ati facut, ati fost la eco, a trecut infectia, etc etc ca eu sunt cam suparata si stresata din pricina asta.
In plus, de vreo trei zile e atat de maraita puiuta mea de parca nu e ea; o deranjeaza probabil si caldurile astea de la noi din apartament - ziua pana la 30de grade iar noaptea cam 26 de grade - si se si freaca la gingia de sus desi nu pare a fi umflata :((
Are careva acasa aer conditionat? Cum se impaca bebe cu el? Vrem sa ne punem si noi si stam pe ganduri...
CristinaGoji, parca tu ziceai ca Vlad a avut ceva infectie cu E. coli? cum a fost? cum este acum?
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
xandrutza_76 spune:
Vai Floricel, saracuta de ea! Sanatate multa lui Roxi!
Gety, trimit iepurasul, nici o problema, sa vedem cand, abia e la inceput, deocamdata nu "colinda" Narcisa, asteptam...
Multumim, Elenia 
Lilina, am aterizat si eu pe subiectul deschis de tine.
Marina, poate prindeti totusi ceva vreme cat de cat buna...
Alexutza, esti la plimbare?
Oare ce o mai fi facand Scumpik, UsorLili, Vauva, Eunice, Crisnemes, Lakioana... Mai sunt si alte mamici, am un lapsus acum, sper ca sunt bine si bebeii lor sunt sanatosi...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Seara buna Bucurii!!!
M-ati innebunit cu triburile voastre..am incercat si eu sa-mi fac cont...dar mereu cica e nume nevalid...oooff, mai incerc...sper sa mearga intr-un final
Noi suntem bine...am fost prin Bucuresti la un botez (Doamne cat a putut urla fetita aia de cand a intrat in biserica si pana cand a iesit
) ...groaznic de cald, am ajuns sa il tin pe grasan in masina doar in pampersi si tot transpira...
Cristina - deci s-au mai calmat durerile si nervisorii nu???lasa ca va fi mai bine acum!!!
Xandrutza -
ca esti o dulce si mereu iti mai aduci aminte de mine!!! Narci fii tare si sa nu plangi daca vine iepurasul pe la tine 
Gety - iti trimitem noi oleaca de ploaie ca la noi e vijelie mare.....
Floricel - imi pare tare rau ca veniti cu asa vesti
....asteapa sa vezi totusi rezultatul la echo si pe urma te decizi ce faci...
Roxanei!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
xandrutza_76 spune:
Alexutza, tre` sa sarbatorim, am ajuns amandoua la 777 mesaje (mai putin asta al meu, care e in plus...) 
Mai incearca sa-ti faci cont, pana la urma reusesti.
Narci deocamdata nu plange, dar mai este timp, gingiuta e putin crapata...
poze cu noi
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Alexutza, tre` sa sarbatorim, am ajuns amandoua la 777 mesaje (mai putin asta al meu, care e in plus...)
poze cu noi

Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!