Bucurii de sept-oct 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Avem cercei

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eu ii dau lui Vladut iaurt Napolact si e foarte incantat de el. Mananca cam 200 g dintro suflare.
Ramomar - dar lapte mananca? Mai alaptezi? Daca da, nu te mai stresa, ca are fata tot ce-i trebuie, dar normal nu te lasa, mai insista. Poate-i trece grava in cateva zile. Am mai auzit ca se poate intampla.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cucuoancea, Maria plescaie din limbutza cand papa iaurt. De infometat nu ma infometez, mananc supa de vita si pui, peste (e adevarat la conserva), gratar din piept de pui, iaurt 1%, si nu mai mananc ciocolata si nu mai beau asa mult carbogazoase. Plus ca am luat de la farmacie si niste capsule pe baza de plante.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Narcisa, sa-i porti sanatoasa, ca tare bine-ti sta cu ei.
Itzy_bitzy, sa-ti traiasca papusica si sa va bucurati de ea.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Bravo Narci pentru cercelusi! Ai fost cuminte la gaureala?

Gety, e bine ca ai putut renunta la cioco, eu nu prea pot. Dar si mai bine ar fi sa renunti TOTAL la carbogazoase, sunt otrava curata pt orgnism si ingrasa tare de tot. Eu am inteles ca in cura de slabire daca vrei neaparat ceva dulce poti sa gusti o patratica, doua de ciocolata simpla, de preferinta amaruie. E cel mai inofensiv dulce, cica...

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Da, chiar, Itzy, unde esti? Sarbatoriti? Multi ani puiutei

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Cucuoancea, mai degraba rontai un biscuit Merlin, cand nu se mai poate.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Ramomar - hai sa-ti zic cum am facut eu. 1 luna am tot incercat sa-l conving p[e Vladut sa manance legume gatite de mine, nu a mers. Nici legume din borcanel de la Hipp nu a vrut sa manance. La 6 luni, cand puteam sa-i introduc carnita, i-am luat borcanel cu carnita. A fost prima data cand a mancat Vladut bine. Dupa vreo cateva zile am incercat iar sa-i fac pireu de casa, iar n-a mers, am continuat cu pireurile cu carne din borcanel cumparat. Dupa aia am incercat legume fara carne, tot din borcanel, a mers!!! Iar gatite de mine - iar n-a mers. Am continuat deci cu mancarica cumparata. De cateva zile i-am introdus iaurtul pe care il adora. Si ieri iar am incercat sa-i dau legume gatite de mine cu galbenus de ou si amestecate toate cu iaurt - si in sfarsit A MANCAT Vladut mancarica gatita de mine!!! Azi iar o sa-i dau legume fara carne cu iaurt. (facute de mine) Poate incerci si tu borcanele cu mancarica pana una alta, poate va manca Patricia si dupa aia, treptat sa reveniti iar la mancarea gatita in casa?

Poze

Mergi la inceput

Xandrutza - sa-i poarte cu placere Narci!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Gety, Marina, Cristina
A plans Narci destul de tare, dar mai ales ca a fost tinuta; acum mai maraie cand umblu la cercei, ca o mai ung, ii mai misc, dar macar nu se trage singura de cercelusi...
Eniko, ce frumos sta Toma pe olita, noi inca mai avem de facut antrenamente...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput