Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu cred ca le fac body cu numele pe ele... ii incurca toata lumea ne vor fi folositoare si dupa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Roxygeo la ce restaurant ati facut botezul si unde anume este Biserica Alba?

As vrea sa schimb si eu pempersii Mariucai dar nu stiu cu ce. Am inteles ca unele dintre voi ati folosdit Happy si Huggies. Sunt mai bune decat Pempers? Si ce masura sa iau pentru un copil de 4 kg si ceva?

poze Mariuca

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

vaccinul BCG si la noi e rosu si cu puroi. mi-e mi-a zis doc de can am venit acasa cu ea ca os a aiaba reactie la vaccin si ca o se faca asa, ca un ocs urat. a zis sa il las in pace, facem baita normal. Din ce mai cititsem eu e chiar indicat sa aiba reactie la vaccin .daca nu se face rapel pe la nu stiu ce varsta. Sper sa nu spun prostii..

Sherbi acu te-ai bagat in gura lupului cu fumatul. Nicotina se elimina in 1-2 ore din corp prin fluide: urina in special si LAPTE. Nicotina se elimina aproape total dupa 2-4 saptamani de abstinenta. Eu fumez de 8 ani si fumez mult. In sarcina nu am pus gura pe tigara. Sunt biiiine documentata la acest capitol. A fuma e o chestie de optiune. Iti spun toate astea pentru ca . e bine sa stii la ce riscuri te supui. Iar treaba cu hranit artificial /alaptat din maam fumatoare era scoasa din context. Am citit si eu in ghidul ala dar se facea referire la posibilele afectiuni pulmonare rezultate la copil hranit artificial din cauza aerului inghitit in timpul hranirii sau al posibilei aspiratii de laptic. Tu chiar crezi ca un copil hranit din biberon e mai in pericol decat unul "afumat"? Da... e posibil ca de la biberon sa faca pneumonie..dar de la tutun pot aparea intarzieri de crestere, afectiuni ale inimii...Sanatate maxima si nu te supara dar am considerat necesar sa iti spun toate astea.

Karla la multi ani!

roxanici s-a votat matzuca!

elyanne esti printre eroinele mele!

la intalnire cred ca vor veni mai multi tatici ca doar tre sa ne recupereze pe noi,nu? oricum a meu e tare curios si il vad ca ar vrea sa traga cu ochiu'

de oparit ne-a ferit Doamne-Doamne. Eu dupa ce am nascut-o bagam bepanthene la fon automat. Scutecu si uns. SI mi-a tunat mie pe la 4 saptamani sa o intreb pe doctorita pana la ce varsta o tin tot asa ca ma usuca. 1 tub la 5 zile.... si era sa lesine de ras. A zis ca sa ii dau seara dupa baita in strat mai gros pt ca doarme toata noaptea. si inca o data dimineata dupa kk (bebe face kk numai 1 data pe zi dimineata). Si ne putem lauda cu o zona... extra fresh! nu o clatesc cu nimic altceva. A...si bashca mai folosim si servetele umede la greu ca mi-e teama sa o iau sao spalla chiuveta si de multe ori nici nu am timp sau urla de foame.

Cojite nu avem da' nici par...asa ca suntem la echilibru

anamana ce voinicuta ai! deja se poate intoarce? cred ca ai tras o speritura...eu m-am dezavatat de "o las sa se mai smiorcaie un pic" de cand s-a inecat o data cu laptic regurgitat si am zis ca las totul balta indierent ce as face la primul scancet. macar ma duc sa deschid usa sa vad ce face, nu trebuie neaprat sa o si bag in seama. Pana la urma d'aia am luat babyphone,nu? nu sa o aud plangand in el.

gata, m-am destrabalat si eu. Maine avem botezul asa ca revn duminica ! Pupaciuni si un week-end frumos, calduros, racorors, fara colici si cu multe zambete!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Val ce am observat eu la scutece pampers vs. happy: P sunt mai subtirele si au material ce pare ca de punga iar H sunt mai grosute si au material mai bumbacos. acum, raportat la pret ... oricum imi convin mai mult happy. este momentan o oferta la selgros (poate si pe la metro, dar nu am ajuns) in care ai pachet de 90 de scutece + un pachetel de 13, gratuit, la pret de 480.000. la 4 kg noi am folosit numarul 0 de la happy - 3-6 kg, acum am trecut la nr.1, ca avem 6.500 kg :).
pupici ... ca s-a trezit matei!!
tin sa-l felicit ca m-a lasat sa ma manichiuresc/pedichiuresc in liniste ... acum o sa-l recompensez ca ceva timp tinut in brate!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze botez-20 mai 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Fetelor, ce mult ati scris! Am iesit sa-mi iau o inghetata si nu mai prididesc cu cititul. Va multumesc din suflet pentru urari! Imi era teama ca ma voi simti singura, mai ales ca eram obisnuita sa fiu la serviciu cu lume multa pe langa mine si urari cat cuprinde! Dar uite ca astazi am primit si urarile voastre care m-au bucurat tare mult!

pe toate si va doresc tot binele din lume langa puiutii vostri!

Parcul Carol are mai multa umbra decat Tineretului + locuri de parcare, cred ca ar fi mai bun.

Scutece folosesc de la Libero ptr ca Pampers 2 erau mici si 3 mari. Luca nu s-a iritat la poponet decat la inceput si am realizat ca nu scutecul e de vina ci servetelele umede asa ca am renuntat sa le mai folosesc acasa. Il spal de fiecare data cand ii schimb scutecul. Cat a fost racoare afara aveam o caserola in care puneam apa calda si il stergeam cu vata uda, acum il spal la chiuveta.
Vaccinul e tare si rosu. Medicul cand a venit l-a apasat si a zis ,,aha, e ok, vaccinul a prins" si am tras si eu concluzia ca asa trebuie sa fie. Cojite pe cap nu are in schimb are de cand l-am nascut intre sprancene si in sprancene si de-abia acum 3 zile am inceput sa-i dau cu crema de galbenele seara si vad ca aproape i-au trecut. Baita ii fac cu sapun si sampon Sanosan si masaj cu ulei tot Sanosan si vad ca pielea i se comporta super bine. Nu are bubite de niciun fel. Sa vedem mai la vara ce va fi.

Sherbiai atins un punct sensibil cu kilogramele. Dimineata aveam 62. Nu stiu daca voi mai reveni la 54 cate aveam inainte de sarcina dar sper macar un 56. Oricum se duc tare greu si mancacioasa nu sunt. Ma hranesc cat sa am lapte. AAAAAAAA! Si eu fumez! Urat din partea mea, mai ales ca am avut vreo 8 luni de sarcina in care nu puteam sa suport fumul. Dar in luna 9 am mai fumat cate o tigara si acum fumez cam 4-5 pe zi. Mult, dar asta e! Decat sa ma apuce nervii si depresia, prefer asa!

foto Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

Dragele mele,

va scriu sa va anunt ca astazi pitica mea a facut o luna! Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul...
Eu o alaptez la san si mi se pare ca totul decurge normal. Habar nu am cat mananca, dar a luat pana acum 1100 g. Sper ca e ok. Lapte ii dau la cerere, dar in principiu cere cam la 2 ore jumate! Si noaptea la fel. Mai am noroc cate odata ca doarme noaptea si 4 ore. Azi noapte a fost prima data cand s-a trezit la 4 si nu a mai vrut sa doarma pana la 6. Sper sa nu se repete. Poate a fost din cauza ca nu am mai scos-o afara ieri, caci m-am speriat de zvonul ala tampit cu centrala atomica din Rusia. Azi doarme ca un pui in gradina de vreo 3 ore deja. Cred ca recupereaza...

Am si eu o mare intrebare la voi: de unde gasesc si eu pungi sterile pentru congelat lapte matern?[/red]. Am impresia ca raman cu lapte mult dupa ce se satura pitica si m-am gandit sa-l pastrez, caci nu se stie cand voi avea nevoie. Iar pungi chiar nu am habar de unde sa iau.

Si o ultima intrebare: ce parere aveti despre Sab simplex? E prea devreme sa-i dau unui copil de o luna? Nu prea plange ea, dar are gaze si mi-e tare mila de ea cand incepe si se screme si se chirceste toata? [/red]

Va pup pe toate.

Cu drag,
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

CHEBURASKA, sa-ti traiasca printesica de o luna!
incearca pe bebelusultau.ro pt. pungi. e imposibil sa nu aiba. daca nu, baga pe google cuvantul cheie si tre sa gasesti.

IOANARADU- eu nu pot sa vad pozele de la botez. cica "uhhh- something went wrong, bla bla"

e posibil sa se opareasca si de la servetelele umede, ca eu le-am schimbat acu 3 zile cu huggies. si de atunci a si inceput sa fie rosu?

IUNITA- SUNT SIGURA CA AI DREPTATE IN LEGATURA CU FUMATUL. eu am citit multe pareri si inclusiv ca nicotina ba iese in cateva ore, ba in 2 zile etc.
eu am folosit informatia ca sa ma disculp, atata tot.

eu cred ca ajung mai tarziu la intalnire, asta daca nu fac vaccinul joi si reusesc sa vin. banuiesc ca nu fugiti repede acasa. mi-e urat sa plec de acasa in toiul caldurii. prefer CAROL. DAR VEDEM VOTUL FINAL.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

cheburaska, eu cred ca e ok sa-i dai sab simplex. apoi, d-aia e facut, pt. colici, si colicii in perioada asta se manifesta.
eu am incercat si cu bonnisan, care e natural, cu ulei de marar, si i-a mers super. avea mama un bashinos...

GABI1378- super tare pustiul tau. mamaaaaaaaaaa, da ce par lung are. e bestial. dar e cret sau drept? ca dupa baita era carliontat si in rest drept.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

dupa baie e tot un cirliont. Dar acum ca i s-a mai lungit a inceput sa mai faca bulcisoare si cind e uscat.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Tudor luna de luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

sherbi, incearca sa nu-l mai stergi cu servetele decat daca esti plecata cu el de acasa. Contin alcool si sunt iritative. Ba pe deasupra am impresia ca si ustura daca e iritat si il mai si stergi cu ele. Da-i cu apa curata si bephanten si cred ca e ok!

Raluca si Luca 8 aprilie 2007

foto Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput