Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Fetele m-am uitat imediat pe servetele:cica 0% alchool! Eu folosesc nivea dar ce e derpt am remarcat ca Pampers sunt mult mai umede. Eu folosesc servetele cind schimb scutecul dar il sterg cu prosopul, adica absorb umezeala si apoi pudra (tot Nivea e cu Zinc).
Am auzit si eu de o crema cu zinc care e in farmacii si e f buna la iritatii dar nu stiu cum se cheama. Stiu ca e nemteasca. Dar stiu si ca fiecare copil suporta diferit cremele si pudrele. S-ar putea sa treaca cu banala crema de galbenele.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Tudor luna de luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

m-am invrednicit si am pus poze noi, din saptamana 5!

foto Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

sherbi am remediat ... sper :)

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze botez - 20 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

loradin, iti multumesc mult!

Raluca si Luca 8 aprilie 2007

foto Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Mai mamici,eu acu am vazut ca Davidu meu s-a zgariat rau cu unghiutele in caput exaxt in locul acela unde e moaaaale...acu o sa ma sfatuiti sa-i tai unghile,stiu ....sunt taiate,scurt de tot (asa de scurt ca tati m-a certat ca i le tai prea scurt si-l doare!)...ce sa-i fac eu,ca mi-e frica ,ca apasa prea tare si nu vreau sa-si faca rau singur...
Oare il mananca cojitele alea de pe cap?....Si ce sa-i fac eu?Daca-i leg manutele e o solutie?

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

am votat-o si eu pe Chipie, are niste ochisori... .

Legat de servetele: mie doctorita mi-a zis sa le folosesc doar cand nu sunt acasa, in rest sa il spal cu apa. Si chiar pe multe servetele am vazut ca scrie ca in nici un caz nu se folosesc daca bebe e iritat! Am avut si noi vreo 3 zile probleme cu iritatia, dar cred ca de la Pampers... l-am tinut si la aer (desi nu prea ii place dezbracat) cu Baneocin pudra (tineti minte pudra pentru buric? ) ca are mult zinc, si chiar scrie pe prospect ca se poate folosi si pentru asta. De Bepanthen nu am ramas prea multumita... acuma il dau cu el preventiv dar la fiecare scutec si eu

Cheburaska: pungi pentru congelat sunt pe bebelusultau . ro, la Pompe pentru san, pagina 5 (desi momentan vad ca nu au pe stoc, eventual suna si intreaba cand aduc). De acolo mi-am luat si eu recipientele dupa ce am batut vreo 15 farmacii degeaba... m-am gandit si eu la pungi, dar am optat pana la urma pentru recipiente pentru ca sunt refolosibile.

Legat de kilograme: eu mai am doar 3-4 in plus, dar nu stiu cum distribuite, ca nu incap in aproape nici o haina Am ramas nu atat "plina", cat foarte lata in solduri, si nu mai trec pantalonii peste ele... Si pe de alta parte din talie 60-62 cat aveam inainte, acuma am 78! Dar sper ca dupa ce am ok la sport sa recuperez macar sub 70...

Legat de ora intalnirii: noi la 4-4:15 avem ora de masa in 80% din cazuri... daca il prinde mai repede, ajungem si noi la 4, dar daca nu, ajungem mai tarziu.

Si am avut si eu un mic soc legat de lasatul la marait: l-am lasat pe burtica, si s-a marait cat s-a marait, si cand sa-l iau era cu jumatate de metru mai incolo s-a tarat ca un crocodil I-am scos tot ce mai avea prin patut, ca sa ii las spatiu liber de deplasari

Si am mai constatat un lucru: sutienele mele de alaptat sunt albe toate... si are deja reflex conditionat legat de chestiile mici si albe pe care atunci cand i-i foame incearca sa le prinda si sa le traga cu manuta spre el, sau intinde gurita spre ele

Diana de Alex (23.04.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna! Maria mananca haotic rau. Dar ce sa facem.Ne-am obisnuit. azi i-am mai dat si la san si cte putin cu bibe dupa dc a mai vrut.... Laptele de la Novalac cel antireflux l-am abandonat ca nu-i placea..si nici mare lucru nu facea. Aseara a varsat rau de tot. S-a murdarti toata si pe mine si pe jos, si pe mobila... Apoi s-a culcat si s-a trezit la 4am sa pape. Si a mancat linistita 90 ml.Deci ramanem la fotomodele pe perioada nedeterminata.

VOTUL- retrag ce am spus. Daca Paxela ma ajuta cu transportul votez cum vrea ea ca asa e normal. Mai fac mofturi unde si cum? Ora la fel.

LORADIN- felicitari pentru cele 3 luni implinite ale Anei. sa fie sanatoasa intotdeauna si tu sa ai putere sa o cresti asa cum iti doresti. Nu mai fi suparata si nu parasi grupul. E alegerea ta dar mi-ar fi dor de incurajarile tale.Plus ca speram sa te cunosc de 1 iunie.

ANAMANA123- imi pare rau ca pitica ta are torticolis. E din cauza hematomului, nu? Maria nu a ramas cu torticolis ca am tot "chinuit-o" sa intoarca capul in ambele parti plus un guler special. Gulerul nu prea i-l mai pun ca o deranjeaza acum ca e asa cald plus ca ei ii e si tot timpul greata... Cu greutatea stam mai rau. Luna asta nu va lua mai mult de 500-550g dar ce sa facem. Bilantul final il facem pe 28.

SUZY78- merci

GHIBUADINA- si eu ma gandeam sa-i pun in lapticul meu cereale de la 4 luni. Ca sa-i mai ingos laptele ca ei i-ar face bine plus ca ar avea mai multe calorii. acum sa vad . Trebuie sa vb din nou cu dr ala conferentiar de la IOMC poate ma mai primeste o data ca control cu maria si ma mai sfatuiesc cu el. e un super medic si om dar fff ocupat.

Legat de tricouri- eu nu fac. Sper sa reusesc sa fac un ecuson sa ma stiti cine sunt.

Maria -28.02.2007

Petrecere frumoasa celor ce au botezul maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Scriu si eu repede ca s-a trezit puica mea si e cu ochii la TV. Apropo, bebeii vostri sunt atrasi de TV? (Elyanne - buna ideea sa inrosim intrebarile) Eu o feresc ca am citit ca este foarte nociv pt. creierasul lor dar din cand in cand tot mai trage cu ochiul cand nu o asez "strategic".

Cojite pe cap - la noi aproape au trecut asa: ulei de masline cu jum. de ora inainte de baie, pieptanat dupa baie si uns capusorul cu uleiul de corp (dupa, arata ca dat cu gel )

vaccin - pe la 1 luna a copt si am apasat si eu cu compresa sterila + spirt, dupa baita. acum mai este rosu locul.

kg in plus - jale mare, mai am vreo 7, dar m-am pricopsit cu o burta de toata frumusetea si in loc sa scada parca s-a facut mai mare ca acum cateva saptmani. pe mine ma doare tare spatele si fac tare greu exercitii.

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Karla LA MULTI ANI. Iti doresc sa fii sanatoasa, vesela si sa ai parte de multe bucurii alaturi de cei dragi!.

Mihaela si Mariuca mea se zgarie ai mai demult ii puneam manusi dar acum este prea cald ca sa mai pot face asta.

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_P spune:

Buna mamicilor si puisorilor vostri!
In sfarsit dau si eu un semn.
Pe scurt despre nastere: am nascut f usor(prima nastere), cu epidurala, la 3 ore dupa ce s-au rupt membranele. Bebelusha a avut cordonul de 2 ori in jurul gatului - si doctoritza s-a mirat.

Astazi avem o luna si o saptamana de cand suntem impreuna.
Hrana: doar san, nu ceai, din cate stiu laptele matern contine 80% apa.
Colici n-am facut, dar de 3 ori pe zi ii dau bonnisan. Mananc aproape de toate.Am mancat si capsuni, cirese. o singura data a durut-o burtica -bausem suc de piersici.
Scutece: folosim de la pampers, cand o schimb o sterg cu servetele pampers sensitive si o dau cu crema de galbenele.O singura data s-a iritat, i-a trecut cu bepanthen.
Vaccinul din maternitate a copt. Doctoritza a zis ca e o reactie normala.
intrebare:Se cojeste pielea de pe corp.ar tb sa schimp uleiul de corp? Folosim uleiul de la johnson

http://new.photos.yahoo.com/dana_parascan/album/576460762378305310

Mergi la inceput