Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
sherbi spune:
si eu am votat-o pe chipie!!!
ioana eu folosesc de vreo 3-4 zile huggies. dar mai aveam in geanta de voiaj a lui bb cateva pampers si le-am folosit alternativ. acush nu stiu care o fi fost de vina.
iar a facut pis pe canapea. eu stau cu ochii-n calc si el cu jetul pe sus.
GABDYD- sa-ti traiasca fetele. niste papusele. vreau si eu fetita![]()
lasa ca fac la anu.
RAISA- am vizionat pozele de la botez. sa-ti traiasca galusca crestina. e o dulce care seamana cu tati. si tortul e criminal. ma faci sa ies din casa sa ma duc la cofetarie...nu ca nu as face-o zilnic. laptele meu e numa o savarina.
fetelor, voi ati reusit sa scapati de cele kg luate pe sarcina?
eu am vazut ieri cu ichii mei, nu asa orisicum, cifra 5 pe cantar. bine, era urmata de 9, dar mai putin conteaza asta. sunt pe drumul cel bun.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
roxanici spune:
Carmenfr, la noi e vaccinul "intarit" un pic. La noi nu a copt si nici rosu nu e.
Gabdyd, matza e "model" adica sta la pozat. Unde ai mai vazut tu pisica cuminte
N-am oparit copilu la fund da si io stiu ca o crema cu oxid de zinc ar tb sa ajute in situatii de astea
Chipie va multumeste!!!!
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ElenaGiulia spune:
Karla32
!La multi ani si tot ce iti doresti!!!
Roxanici tare scumpa e Chipie sper sa castige am votat si eu acum.
Pup fetele fug ca ma chiama datoria![]()
!!
Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007http://good-times.webshots.com/slideshow/558937442IwMcewhttp
http://b1.lilypie.com/fUZKm3.png
gabi78 spune:
cojite pe cap:am dat cu ulei de corp cu o jumate de ora inainte de baie ca sa se inmoaie. La baita (eu il spal cu Nivea spuma si sampon 2 in 1 ca e mai comod) nu i-am dat cu mina pe cap l-am frecat cu perie din acea de par speciala pt copii. Se gaseste in set cu piepten de obicei si are perii foarte moi. Am scapat extrem de repede. Dar de atunci de cite oro il spal pe capsor il frec numai cu peria. Cred ca ii face bine si la pielea capului, fiind ca un fel de masaj.
"Reteta" asta o am de la pediatra, care intii mi-a spus de un produs farmaceutic si apoi cum nu e adepta doftoriilor m-a sfatuit sa incerc mai intii asa.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor
elyanne spune:
oooo... ati scris, nu gluma...
La Multi Ani Karla! 
M-am uitat in auchan la aia de fac tricouri personalizate...
Au site: www.cadouripersonalizate.ro
Din ce am citit la ei in site... fac si cu materialu' clientului... si compezile mici se fac pe loc. Nu scrie pretul.
Tot astia sunt si in Carrefour Orhideea.
Paxela multumesc pt. lamuriri carol/tineretului
Io credeam ca e unul si acelasi 
Andreea
... va trec imediat in lista ... Si pt. noi IOR-ul ar fi cel mai aproape... dar parca m-am saturat de el
... macar cu ocazia asta sa schimb peisajul...
Roxana
suuuuper tare Raresu'
Si ai mei tot aceiasi reactie... si mandra la fel, dar numai la primul vaccin... pe urma n-a mai fost asa... Poate si la runda doi o sa fie bine data viitoare...
Eu pun gheata pisata in pungi micute de unica folosinta... o impaturesc bine si o bag in comprese sterile, apoi le-o tin pe picior cu ajutorul unei sosete taiate ... altfel cade. Si le trece imediat... nu mai e nici rosu, nici tare...
La ai mei a fost nasol dupa 2-3 ore de la vaccin... timp de o ora.
aaaa... si am votat-o pe mata fruuumoasa foc... pt. mine nu esti exagerata 
Am luat libero 5-8 kg ... sunt bunice pt. teroristii mei. Adica pampers 2 si libero 3-6 kg erau mici, pampers 3 sunt mari... Libero 5-8 sunt un pic mari, dar nu ca pampersu' 3.
Si mai am o banuiala... ca Mihai s-a iritat din cauza Pampersilor... sa vedem cum io fi cu Libero...
diana si nu numai... despre vaccinul din maternitate... va zic ce am patit cu mandra sa nu faceti aceiasi greseala ca si noi... S-a umflat la un mom. dat si asa a fost mult timp. Iar intr-o sambata s-au umflat f. mult, pare f.f imflamat si ca ar avea puroi acolo. N-am vrut sa sun pediatrul... m-am gandit ca e sambata seara, asa ca am fugit la grigore alexandrescu... Dr. de acolo a consultat-o si a decis sa-i faca incizie ca e puroi etc. si trebe scos... Am chinuit pitica... am tinut-o de maini si de picioare, nu i-au facut anestezie pt. ca n-ar fi prins la nivelul pielii... doar i-au dat cu niste spray ... i-au scos puroiul... pune-i pansamente cu rivanol, fara baie... Si ajungem la pediatru la revizia lunara... Mai avea un pic si ne lua la batatie ca am chinuit in halul ala copilu si n-a facut o teorie ca nu l-am sunat si ca ne-am dus ce apu nostru... ne-a explicat ca era ceva normal sa se inroseasca... si sa faca puroi. La unii copii face puroi, se sparge si se elimina singur. Chiar si dupa mai multe luni... Elena avea 7-8 luni atunci.
Si acum vad ca baietii au si ei locul ala inflamat si rosu.
Deci e normal sa fie rosu, umflat etc. E o reactie la vaccin.
Loradin
si muulti
sa treaca supararea.
Sunt intrebari la care nu stiu ce sa raspund, sunt zile cand n-am timp de nimic... pt. ca pe langa cei 3 teroristi mai incerc sa si lucrez cate ceva si atunci ori nu intru pe forum, ori citesc pe de-aspura... Sper sa nu vb. serios si sa ramai incontinuare alaturi de noi.
Si am vazut pozele noi
(cel putin pt. mine noi... ca erau ceva-ceva) dar nu apuc niciodata sa mai scriu... pt. ca deschid pozele abia dupa ce termin de lecturat si de raspuns la una alta... pana le vizionez sigur apare ceva de facut si nu mai raspund pe forum...
Sherbi la noi a functionat crema de galbenele si reviken... bepanthenu e apa de ploaie deja... cred ca li s-a obisnuit organismul cu el. Dar acum, Mihai este iritat de vreo 2 sapt. bai ii trece, ba o ia de la capat asa ca am ajuns la pediatru si ne-a dat triderm, de 2 ori pe zi, strat f.f. subtire si maxim 10 zile... dar asta acum... dupa ce am incercat si galbenele si reviken si nimic dupa 2 sapt. La Andrei astea doua au functionat. Si la Mihai, pana de curand.
Gata... cred ca am reusit sa citesc tot...
Acu' sa-mi laud odoru'... si anume Andreiu'... ii place f.f. mult sa stam de vorba... ma asculta, zambeste, i se lumineaza fata cand vorbim amandoi... si imi si raspunde la tampeniile care i le spun... evident ca ii povestesc tot ce-mi trece prin cap in momentele alea... ca moaa stricata... cand il aud cum gangureste... Parca ar si pricepe 
Mihai e mai morocanos... doar dimineata e in toane bune si ne radem unu la celalalt... Dar de gangurit... nu prea are chef... In schimb vorbeste cu animalutele lui de pe aparatori.
si ma apuc sa adun voturile ![]()
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
sherbi spune:
la noi vaccinul nu a copt, insa a ramas locul rosu si tare.
de cojite eu i-am luat de la mustela o crema, dar nu am mai folosit-o pana la urma ca ma scapat repede.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
elyanne spune:
A... inca o propunere... Ca sa ne sara in ochi, intrebarile ar fi bine sa le scriem cu rosu (de ex.) si atunci poate nu trec neobservate.
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
anamana123 spune:
la multi ani, Karla! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de bb pana la adanci batranetzi!
mariuca mea a reusit azi sa ma sperie de moarte; am lasat-o in patul meu dormind si am coborat sa fac ceva papa. nu cred ca au trecut 3 min si o aud plangand; cam incet, ce-i drept.am zis c-o mai las sa scartzaie pana se trezeste de tot sa-i dau papa. dar am auzit-o plangand mai infundat, cumva, si am fugit sus la ea. ce credeti ca facuse fata mea? se intorsese de pe spate pe burtica, o mana ramasese prinsa sub ea si nu si-o putea scoate si-i mai pica si nasu' in saltea! m-am speriat ingrozitor! ma intreb de ce nu se ingrasa! pai cum sa se ingrase daca are viermi in fund? se misca si vorbeste non-stop!
roxanici, ce s-a ingrasat rares! sa nu-l recunosc in ultima poza!
am votat-o si noi pe pisoiasa!
tzuna, ma gandesc mereu la tine! am vb cu vara-mea care e medic si mi-a zis ca refluxul trece de obicei de la sine! are si ea bb-i cu reflux(e medic de fam)!
si maria a avut cojite si inca mai are putin, chiar pe fontanela. si eu o ung cu ulei de masline fiert la bain-marie dar nu se duc la baita cu peria. trebuie sa i le iau cu mana pt ca sunt f lipite. ii mai dau si cu unguent de galbenele.
zilele astea tre sa rezolv cu kine, pt ca am sunat un kine, nu era acasa si a zis nevasta-sa ca ma suna el seara si deja au trecut 3 zile si nu m-a sunat, asa ca tre sa incerc in alta parte pt ca mariuca isi tine capul pe-o parte.
tre sa m-apuc de calcat acum. nu stiu ce ma fac, ma coplesesc treburile casei, nu tin pasul! abia astept sf de sapt sa ma ajute tati la treaba!
va pupam pe toti, fete si bebei,
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
elyanne spune:
Lista de mamici cu pitici:
1. ioanaradu
2. tzuna
3. ralualexandrei
4. absoluta
5. vcarmen
6. iunita
7. sherbi
8. elyanne
9. Val_
10. carmenefr
11. diana_jors
12. mada_rozz
13. karla32
14. dallina
15. mirandolina
16. martutza
17. Andreea_20
Si parcurile:
Tineretului: 12
Carol: 10
Cismigiu: 8
IOR: 4
Herastrau: 3
Gradina Botanica: 3
Cam asa mi-a dat mie... la IOR si gradina Botanica am pus de la mine, cam ce am priceput din postarile voastre... Nu ati scri exact ce si cum... doar ca o varianta ![]()
Vad ca ramane Tineretului pe primul loc... acu' ca o fi tineretului, ca o fi Carol... ne hotaram atunci aproape... cine cunoaste parcurile mai bine sa zica unde e mai bine si pt. bebei... unde e mai multa umbra, racoare etc. Eu nu prea ajung prin carol sau tineretului... asa ca mi-e indiferent... pt. mine sunt tot una ![]()
Ramane ora 16?
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)